deniz sen hala annende mi kalıyosun aydın da?çocuğa annen bakıyo ya..ee eşin mi gelip gidiyo o zaman
geçmiş olsun canım .durmuyolar artık durdukları yerde. ben koltukta çok zor bırakıyorum artık. yerde yatağı var oraya bırakıyorum. pazar eşimle bıraktık izliyoruz. gendi etrafında 2 tur attı bizximki yatağın etrafında.kaydirigubbakcemile3ii geceler kızlar naslsnz ben i deglm bugn zeynebin başına ne geldi biliyomusnz
kanepeden düştü yüz üstü yanagı haff morardı sıpa bıraktgm yerde durmuyoki
içim çok yandı yaaaaa
anlıcanz bende bebekleri kanepeden düşen annelere katıldım sayımız hızla artıyooo
canım bize de öyle oldu bikaç kere. insan ne yapıcağını şaşırıyo ve çok üzülüyo. içim gitmişti resmen. acaba sancı mı giriyo gerçekten.bizimki gerçi karanlıkta memeyi bulamadığı için yapmıştı. gündüz de hep ağlayarak uyanır ama öyle ağlama değil. yakızlar ben gece hala bi body le örtmeden yatırıyorum. örtücem sabaha karşı ama bizimki bulduğu her örtüye dolanıyo. altında serili olana bile. o yüzden korkuyorum. bi de kendi odasında yatıyo. gerçi telsiz var. ses olunca hemen bakıyorum ama dolanıcak örtüye diye örtmüyorum. bakıyorum bacakaları kolları da sıcak oluyo.ya kızlr akşam bebeğime bişylr oldu çok korktum yatağına yatırıp uyutaym dedim 4 saatte anca uyudu saat 11 gibi bunu hiç yapmazdı neyse dedim geçen 2 gün çok uyumuşt depoldı herhalde die düşünürken bende çok yorulduğum için yattım 20 dk. sonra bir ağlamaya başldı ama nasl bi ağlama sanki tekme tokat çoçuğu dövmüşüz o derece bağırıyo çok korktum ve usturamadm bende başldm onunla ağlamaya bişy oluyo sandm sonra sustu emzirerek uyuttumm sizinde başınıza hiç böyle bişy geldimi çoooooooooooook korktum yaaaaaa inş. bi daha olmz:Saruboceq:
bravo egenin dedesine:)bugün oğluma dedesi(babam) bakıcak
bende annemle alışverişe gidicem:roflol:
babamla ege çok iyi anlaşıyor ama tel.sürekli elimde oluyor zırt pırt arıyorum ne yapıyor diye.
babamda yeterrrrr bişey olursa ararım diyor ama anne yüreği işte anlamıyor erkek değilmi:roflol:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
geçen gün eşimin teyzesi gelini ve torunuyla denize gitmişler.
teyzem yüzmeyi bilmiyo ama almış 9 aylık kızı göğüslerinin hizasına kadar ilerlemiş denizde.
ayağına deniz kestanesi batınca bırakmış kızı sonrada tutmaya çalışırken kızcağız yutmuş suları tabii.klava:
ayyy canım benim ağlamış durmuş o korkuyla.
bidaha denize girmek istememiş.
kayınvaldem anlattığında sinir oldum. onun gelininin yerinde olsam o kadar derinde ne işiniz vardı derdim.
o kadar kızıyorum ki bu büyüklerin bazı bilmişliklerine.....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ay teyzem bikerede kızın saçlarını kendi kesmişti:roflol:kaküllerini diyelim buna ama ne kakül öndeki saçlarının hepsi kakül olmuş artık:roflol:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
benim kayınvaldemde geçen hafta sonu zeytinin içini tattırıyodu egeye kayınpederimin yanında anne ne yapıyorsun daha küçük ege dedim.
kayınpederimde alışsın dedi.
sağolsun eşimde destek çıktı da egecik kurtuldu ellerinden.
canım ablana bir ömür boyu mutluluklar
denizcim çok şık ve güzel görünüyorsun. hiç te göbeğin yok. gayet fitsin maşallah.
geçmiş olsun canımbenimde bazen agrılarım oluyor cuma günü hastaneye gitcem bakalım kontrole gitmedim korkuyorum valla
şenay çok tatlılar ama yaa! birbirine dolanmışlar resmen. zeynebin muzip bakışına da bittim. maşallah onlara.kızları normal bi şekilde bırakıp mutfağa peçete almaya geldim döndüğümde bunu buldum oyyyyyyyyoyyyyyyyyy
canım amam artı anne sütü olunca dr 4. ayda başlatıyosiz ek gıdaya mı basladınız daha erken deilmi arkadslar
selende öyle canım ağlayarak uyanıyo. hepsinde var demekki.merhabalar.
hemen konuya gelelim.
deniz çok hoş görünüyosun.
şenay ikizler çok ama çok şeker.ama fotoya bakan hangisiydi zeynep mi pek haşarı bakıyo .
kızlar bebekelr de genel bi iştahsızlık durumu var sanırım.ha bir de benimki de ağlayarak uyanıyo bi kaç keredir noluyo anlamadım.içim acıyo ya.
ekim29 geçmiş olsun.
deniz biz de salya sümük geziyoruz.
bu arada doktorumuz bize demir damlası başlattı.erken değil mi arkadaşlar.sizde durumlar ne?ben 6. aydan sonra demire başlanıyo diye biliyodum.teste gerek yok her durumda başlanıyo gülfemin de rengi biraz beyaz hemen başlattı.zaten gazlıydık şimdi mahvolduk iyce gaz yaptı ilaç.bir de kakası siyah artık.
selam kızlar. Selen uyanmadan iki çift laf edebilirim inşallah.
Geçmiş olsun canım .durmuyolar artık durdukları yerde. Ben koltukta çok zor bırakıyorum artık. Yerde yatağı var oraya bırakıyorum. Pazar eşimle bıraktık izliyoruz. Gendi etrafında 2 tur attı bizximki yatağın etrafında.kaydirigubbakcemile3
canım bize de öyle oldu bikaç kere. Insan ne yapıcağını şaşırıyo ve çok üzülüyo. Içim gitmişti resmen. Acaba sancı mı giriyo gerçekten.bizimki gerçi karanlıkta memeyi bulamadığı için yapmıştı. Gündüz de hep ağlayarak uyanır ama öyle ağlama değil. Yakızlar ben gece hala bi body le örtmeden yatırıyorum. örtücem sabaha karşı ama bizimki bulduğu her örtüye dolanıyo. Altında serili olana bile. O yüzden korkuyorum. Bi de kendi odasında yatıyo. Gerçi telsiz var. Ses olunca hemen bakıyorum ama dolanıcak örtüye diye örtmüyorum. Bakıyorum bacakaları kolları da sıcak oluyo.
Bravo egenin dedesine:)
deniz olayı kötü olmuş bebiş için. Bi daha kolaysa soksunlar şimdi suya.
Canım ablana bir ömür boyu mutluluklar
denizcim çok şık ve güzel görünüyorsun. Hiç te göbeğin yok. Gayet fitsin maşallah.
Geçmiş olsun canım
şenay çok tatlılar ama yaa! Birbirine dolanmışlar resmen. Zeynebin muzip bakışına da bittim. Maşallah onlara.
Canım amam artı anne sütü olunca dr 4. Ayda başlatıyo
selende öyle canım ağlayarak uyanıyo. Hepsinde var demekki.
Arkadaşımın bebeğine de 4. Ayda sağlık ocağından verdiler canım. Ama kusturuyo dedi o da. Bi de emmiyomuş şimdi
ben ayaklı ince takımlardan birinin ayaklarını kestim 2 gündür giydiriyorum kıza...sanki sabaha karşı üşürmüş gibi geliyor malum bizdede örtü hak getire
ay kızlar psikoloji-ruh sağlığı ve hastalıklarında intahar eğilimi başlığını okuyun ne olur.
çok fena oldum ya,eşi annesinin dostuymuş.
En kötüsü aslında annesi kızını dostuyla evlendirmiş görüşebilmek için.
Ayyy nasıl insanlar var yaaaa
içim rahatladı bende bi tek demire oluyo sandım çok korktum yaaaaa:çok üzgünüm:
:roflol::roflol::roflol: çok hareketlendi bu sıpalaaaarrrrrrr çok şekerler yaaaa:roflol:
.ok şekerler ya!!maşallah..
şaklaban bunlar ya:))
şenay Allah yardımcın olsun.
bu arada ilk çorba deneyimimizi yaşadık kaşığın ucuzya 7-8 tane yedi tadını beğenmedi ama 3-5 gün daha deneyeyim bakalım ne olcak
Şenay helal olsun sana valla 1 saatlik uykuyla duruyosun bizden çok yorulup bizden az şikayet ediyosun bravo valla nazar değmesin bu arada seninkler kucak istemiyo mu fazla nasıl hallediyosun
1 saatlİk uykuylamı duruyosun Şenay!!
Tebrİkler sana ya!!!
GerÇİ bende artık Çok fazla uyuyamıyorum ama.
Benİ tek yoran benİmkİnİn sÜreklİ kucakta olup dolaŞmak İstemesİ..
Çıldırıyorum ya..
maşallah senay ne tatlı bu bızdıklar
Şenay sana tavsİyem kucaĞa-sallamaya-alıŞtırma bu yaramazları.
Kolların kopar valla!!
sağolun kızlar ikiside uyudu şimdi bakalım çatı gürültüsüne kalkacaklardır heralde şikayet etsem kime etcem anam başımın çaresine bakmaya çalışıyorum işte kucak istemezlermi hiç bazen ikisi aynı anda tutturuyo ikisini birden alıyorum kucağıma ama kilolar arttıkça ne halt ederim bilmiyorum sallamayada kucağada çok oldu alışalı büyümüyo anam sallamadan ben beceremedim en azından becerenede helal olsun ne diyimselam kızlar. selen uyanmadan iki çift laf edebilirim inşallah.
geçmiş olsun canım .durmuyolar artık durdukları yerde. ben koltukta çok zor bırakıyorum artık. yerde yatağı var oraya bırakıyorum. pazar eşimle bıraktık izliyoruz. gendi etrafında 2 tur attı bizximki yatağın etrafında.kaydirigubbakcemile3
canım bize de öyle oldu bikaç kere. insan ne yapıcağını şaşırıyo ve çok üzülüyo. içim gitmişti resmen. acaba sancı mı giriyo gerçekten.bizimki gerçi karanlıkta memeyi bulamadığı için yapmıştı. gündüz de hep ağlayarak uyanır ama öyle ağlama değil. yakızlar ben gece hala bi body le örtmeden yatırıyorum. örtücem sabaha karşı ama bizimki bulduğu her örtüye dolanıyo. altında serili olana bile. o yüzden korkuyorum. bi de kendi odasında yatıyo. gerçi telsiz var. ses olunca hemen bakıyorum ama dolanıcak örtüye diye örtmüyorum. bakıyorum bacakaları kolları da sıcak oluyo.
bravo egenin dedesine:)
deniz olayı kötü olmuş bebiş için. bi daha kolaysa soksunlar şimdi suya.
canım ablana bir ömür boyu mutluluklar
denizcim çok şık ve güzel görünüyorsun. hiç te göbeğin yok. gayet fitsin maşallah.
geçmiş olsun canım
şenay çok tatlılar ama yaa! birbirine dolanmışlar resmen. zeynebin muzip bakışına da bittim. maşallah onlara.
canım amam artı anne sütü olunca dr 4. ayda başlatıyo
selende öyle canım ağlayarak uyanıyo. hepsinde var demekki.
arkadaşımın bebeğine de 4. ayda sağlık ocağından verdiler canım. ama kusturuyo dedi o da. bi de emmiyomuş şimdi
bizim zerende hiç bişey örttürmüyo kışın ne halt edicez bakalım aynı şekilde devam ederse uyku tulumlarından alırım belkiben ayaklı ince takımlardan birinin ayaklarını kestim 2 gündür giydiriyorum kıza...sanki sabaha karşı üşürmüş gibi geliyor malum bizdede örtü hak getire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?