2009 Nisan Anneleri buraya

bız gaz olayını aŞalı Çok oldu.
Benımkı bende gÜÇlÜ geyırıyor..
Ayaklarını havaya kaldırıp bıde pırtlatıyor her seferınde gÜldÜrÜyo bızı.
Bız gÜlÜyoruz bızım delıde gÜlÜyo!!!

selam kızlar. selen uyanmadan iki çift laf edebilirim inşallah.

geçmiş olsun canım .durmuyolar artık durdukları yerde. ben koltukta çok zor bırakıyorum artık. yerde yatağı var oraya bırakıyorum. pazar eşimle bıraktık izliyoruz. gendi etrafında 2 tur attı bizximki yatağın etrafında.kaydirigubbakcemile3

canım bize de öyle oldu bikaç kere. insan ne yapıcağını şaşırıyo ve çok üzülüyo. içim gitmişti resmen. acaba sancı mı giriyo gerçekten.bizimki gerçi karanlıkta memeyi bulamadığı için yapmıştı. gündüz de hep ağlayarak uyanır ama öyle ağlama değil. yakızlar ben gece hala bi body le örtmeden yatırıyorum. örtücem sabaha karşı ama bizimki bulduğu her örtüye dolanıyo. altında serili olana bile. o yüzden korkuyorum. bi de kendi odasında yatıyo. gerçi telsiz var. ses olunca hemen bakıyorum ama dolanıcak örtüye diye örtmüyorum. bakıyorum bacakaları kolları da sıcak oluyo.

bravo egenin dedesine:)
deniz olayı kötü olmuş bebiş için. bi daha kolaysa soksunlar şimdi suya.

canım ablana bir ömür boyu mutluluklar

denizcim çok şık ve güzel görünüyorsun. hiç te göbeğin yok. gayet fitsin maşallah.

benimde bazen agrılarım oluyor cuma günü hastaneye gitcem bakalım kontrole gitmedim korkuyorum valla
geçmiş olsun canım

kızları normal bi şekilde bırakıp mutfağa peçete almaya geldim döndüğümde bunu buldum oyyyyyyyyoyyyyyyyyy
şenay çok tatlılar ama yaa! birbirine dolanmışlar resmen. zeynebin muzip bakışına da bittim. maşallah onlara.

siz ek gıdaya mı basladınız daha erken deilmi arkadslar
canım amam artı anne sütü olunca dr 4. ayda başlatıyo

selende öyle canım ağlayarak uyanıyo. hepsinde var demekki.

arkadaşımın bebeğine de 4. ayda sağlık ocağından verdiler canım. ama kusturuyo dedi o da. bi de emmiyomuş şimdi

teşekkürler canım ya!
Fotoları paylaşayım dedim..

Bizimkide hiç örttürmüyo üstünü tekmeleye tekmeleye açıyo örtünce
..

ben ayaklı ince takımlardan birinin ayaklarını kestim 2 gündür giydiriyorum kıza...sanki sabaha karşı üşürmüş gibi geliyor malum bizdede örtü hak getire

ay kızlar psikoloji-ruh sağlığı ve hastalıklarında intahar eğilimi başlığını okuyun ne olur.
çok fena oldum ya,eşi annesinin dostuymuş.
en kötüsü aslında annesi kızını dostuyla evlendirmiş görüşebilmek için.
ayyy nasıl insanlar var yaaaa

dünyanın çivisi çıktı ya!!!

içim rahatladı bende bi tek demire oluyo sandım çok korktum yaaaaa:çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol: çok hareketlendi bu sıpalaaaarrrrrrr çok şekerler yaaaa:roflol:

.ok şekerler ya!!maşallah..
şaklaban bunlar ya:))

şenay Allah yardımcın olsun.

maşallah senay ne tatlı bu bızdıklar

Şenay sana tavsİyem kucaĞa-sallamaya-alıŞtırma bu yaramazları.
Kolların kopar valla!!

sağolun kızlar ikiside uyudu şimdi bakalım çatı gürültüsüne kalkacaklardır heralde şikayet etsem kime etcem anam başımın çaresine bakmaya çalışıyorum işte kucak istemezlermi hiç bazen ikisi aynı anda tutturuyo ikisini birden alıyorum kucağıma ama kilolar arttıkça ne halt ederim bilmiyorum sallamayada kucağada çok oldu alışalı büyümüyo anam sallamadan ben beceremedim en azından becerenede helal olsun ne diyim
ben ayaklı ince takımlardan birinin ayaklarını kestim 2 gündür giydiriyorum kıza...sanki sabaha karşı üşürmüş gibi geliyor malum bizdede örtü hak getire
bizim zerende hiç bişey örttürmüyo kışın ne halt edicez bakalım aynı şekilde devam ederse uyku tulumlarından alırım belki

ya Şeney sorma anlatıyolar benımkı koyunca tek baŞına uyuyo falan dıye bır Özenıyorum anlatamam!!

ben ayaklı takımların hepsini kesip şort yaptım yaz başında kademeli yaptım aslında önce patikleri kesip pijama sonra hava ısınınca kısaltıp şort yaptım makinada çektim cırt cırt resimlerdeki şortlara öyle çıtçıtlı üstlerinde çıtçıtlı kısımlarını kesip tişort yaptım

merhaba kızlar
şenay bayıldım senin sıpalara yaa
aslında bunlar birbirleriyle oynayıp dursalar ya anneyi hiç yormasalar
ehe ne kadar iyimserim dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…