2009 Nisan Anneleri buraya

ay canım geçmiş olsun
dün gece annemlerde bizde kaldılar
biz annemle balkonda otururken babam içerde keremleydi
başınınkenarına anahtar düşürmüş babam
nasıl ağladı bende ağlayacaktım bişey olmadı şükür

Niye olmadı ki buluşma?
canım kimse ses çıkarmadı çoğunluk sağlanmmadığı için

benimkide yapıyo öyle arada

maşallah denizcm gayet hoş görünüyosun
ablana bir ömür boyu mutluluklar dilerim
:roflol::roflol:
zeytin yine iyiymiş
dün ben abimi kereme çekirdek verirken yakaladım hehe:))

slm arkadaslar benimde 3 aylık bi bebişim var nisan doğumlu allah sizede saglıklı bebek nasip etsin
cnm hepimiz zaten nisan annesiyiz herkesin bebeği var burda şükür

kızları normal bi şekilde bırakıp mutfağa peçete almaya geldim döndüğümde bunu buldum oyyyyyyyyoyyyyyyyyy
hahahah
süper ya zeynebin bakışlara bak zafer kaznmış gibi:::::::))

zeren zeynebe kulunçlarını çiğnetiyo heheee
aynen heheh:roflol:

ya benim bebişinde ayakları hep buz kansız galiba ondan bende başlamak istiyorum

kızlar kerem çok kusuyor ya neden anlamayadım gitti

bu arada dün gece annemlerdeydim akşam meşhur tek taraflı baş ağrım başladı keremde bir yandan uyumadı
eve gelldik gece duramadım mide bulantısı biraz ateş derken acile gittik işte gecenin körü kıçıma iğneyi yedim sonra iileştim
bebek emziriyorum dedim
kaç aylık dedi 4 dedim
4 saat emzirme dedi sadece
iğneyi yapanda erkekti bende korkuyorum iğneden
adamda enç kocamda orda dioki
benim elim çok hafiftir hiç anlazmsın ben dedimki vurulmasam olmazmı
vurul vurul rahtalarsın falan hehe kocamın gözlerinden kıskançlık akıyodu :roflol::roflol::roflol:

ya kızlar sabah noldu
ben kalktım kahvaltı hazırlıodum arkamdan uyanmış sıpa babası da kucağına almış geldiler bi baktım kulağının içi kan dolu
nasıl korktum hemen aldım baktım içinden mi gelio die Allahtan değilmiş.
uyanırken kulağının içini çizmiş o da nasıl kanamış sildim filan
öldüm ama korkudan ya

öfffffffff demiri emzireyim dedim dolmuş taşmış oku oku bitiremedim zaten bu çocuk beni deli ediyo ayakta emecekmiş beyefendi manzara seyrederek töbe yarabbiimmmm yeni icatlar çıkardı

ben ayaklı ince takımlardan birinin ayaklarını kestim 2 gündür giydiriyorum kıza...sanki sabaha karşı üşürmüş gibi geliyor malum bizdede örtü hak getire
bende kestim öyle bi tane ama poposu sığmadı :))küçük geldi

hadi yaa rezalet

insanı aklı çıkıyo ya bnmkide geçen gün kolunu tutmuş emmiş morartana kdr ödüm kopmuştu bişy oldu diye neyseki o huyunu bıraktı şimdi-tatlicadiarzu-

geÇmıŞ olsun sultancım!!!
He he saĞlık sÖz konusu olunca aĞızlarını aÇamıyolar.
Yoksa bırı aÇsa poponuu ellese ooo kıyamet kopar:)))))

ayaklar bızımde soĞuyo hemen ama Çorap gıydırıyorum bazende umursamıyorum ÇÜnkÜ hava Çok sızak Çorap sıkıyo!!!

ayakta emmek yine ii canım zeren hanım emerken kimse koşumıcak sadece zeynemin mırıltılarına kızmıyo hele ben konuşursam memeyi bırakıp krize gimişcesine ağlıyo bazen ikiside aç oluyo tabi zereni emzirirken zeynebie konuşarak oyalamam gerekiyo o zaman görün halimi zeyneple sessiz sinema oynuyoruz sessiz öpüçükler falan yolluyorum öbür zillide fark ediyo açıyo gözünü gözüme dikiyo napıyon kadın sen der gibi ama ses çıkmıyo ya anlam veremiyo

:roflol::roflol::roflol::roflol:eşekkk yaaa ne kdr tatlı bi görüntüdür ikiz bebeklerinde bu zorluğu var işte ama yinede çok tatlılar maşallah

tek bakıyorum börülcem zaten ayda yılda bir biri yardıma geldimi işler daha çok karışıyo düzen bozuluyo sevmek istiyolar uyku saatleri kaçıyo

tek bakıyorum börülcem zaten ayda yılda bir biri yardıma geldimi işler daha çok karışıyo düzen bozuluyo sevmek istiyolar uyku saatleri kaçıyo

hımm doğru diyosunda zor oluyodur...
Mnceden ne derlerdi biliyomusun ben küçükken ikiz bebeği olan bir abla vardı..o zamanlar büyükler konuşurken kulağımda kalmış.
Ikizanneleri cennete gidermiş:))
zahmeti zor olduğundan herhalde..

işte en sinir olduğum nokta bu geliyolar uyuyo sevmek istiyolar uyandırıyolar uyku saati kaçtımı vay halimize mızır mızır oluyo derdimide anlatamıyorum bişeyde diyemiyorum ama söylemek lazım valla bebeğimden dahamı önemli ağzımın ucuna kdr geliyo fakat söyleyemiyorum nedense uyuz oluyorum suratından öpmeyin diyorum nereden öpecez diyolar öpmeyin kardeşim koklayın ala alaaaaaaaaaaaaaaklava:klava:klava:

2 gündür dolup taşan göğüslerim nedense yumuşamaya başladı yiyorumda neden oldu acaba yaa emziriyorumda acaba bizimki büyüdü çok çekiyoda dolma süresimi uzadı noluyo yaawwwww :sinifsinif:

aa ben sÖlÜyorum valla alınırlarsa alınsınlar.ben bıle ÖpmÜyorum yavrumu.
ÖpÜnce kızarıyo zaten suratı benımkının..

şenayım allah yardımcın olsun canım

evet evet yerimi ayıttım cam kenarından cenneti bilememde biraz daha zeynep hanımın gece çılgınlıkları düzelmezse tımarhaneye gideceğim kesin
öpme olayına bende gıcığımda bişey diyemiyorum bide bne dayanamayıp saldırı veriyorum sıpalara beni görünce millet iyice yüz buluyo ben anasıyım hayret bişi yaaa

2 gündür dolup taşan göğüslerim nedense yumuşamaya başladı yiyorumda neden oldu acaba yaa emziriyorumda acaba bizimki büyüdü çok çekiyoda dolma süresimi uzadı noluyo yaawwwww :sinifsinif:

benikilerde gocaman gocamandı.
Emmeyince 2 haftadır puf diye söndüler..
Ama bunlar eskiye nezaman döncek ya sağmaktan sarktılar zavallılar kabile kadınları gibiyim..
Evde bide sütyen takmıyorum bazen.çok iğrençleştim ya!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…