ay canım geçmiş olsunii geceler kızlar naslsnz ben i deglm bugn zeynebin başına ne geldi biliyomusnz
kanepeden düştü yüz üstü yanagı haff morardı sıpa bıraktgm yerde durmuyoki
içim çok yandı yaaaaa
anlıcanz bende bebekleri kanepeden düşen annelere katıldım sayımız hızla artıyooo
dün gece annemlerde bizde kaldılar
biz annemle balkonda otururken babam içerde keremleydi
başınınkenarına anahtar düşürmüş babam
nasıl ağladı bende ağlayacaktım bişey olmadı şükür
canım kimse ses çıkarmadı çoğunluk sağlanmmadığı içinNiye olmadı ki buluşma?
ya kızlr akşam bebeğime bişylr oldu çok korktum yatağına yatırıp uyutaym dedim 4 saatte anca uyudu saat 11 gibi bunu hiç yapmazdı neyse dedim geçen 2 gün çok uyumuşt depoldı herhalde die düşünürken bende çok yorulduğum için yattım 20 dk. sonra bir ağlamaya başldı ama nasl bi ağlama sanki tekme tokat çoçuğu dövmüşüz o derece bağırıyo çok korktum ve usturamadm bende başldm onunla ağlamaya bişy oluyo sandm sonra sustu emzirerek uyuttumm sizinde başınıza hiç böyle bişy geldimi çoooooooooooook korktum yaaaaaa inş. bi daha olmz:Saruboceq:
benimkide yapıyo öyle arada
maşallah denizcm gayet hoş görünüyosun
ablana bir ömür boyu mutluluklar dilerim
:roflol::roflol:bugün oğluma dedesi(babam) bakıcak
bende annemle alışverişe gidicem:roflol:
babamla ege çok iyi anlaşıyor ama tel.sürekli elimde oluyor zırt pırt arıyorum ne yapıyor diye.
babamda yeterrrrr bişey olursa ararım diyor ama anne yüreği işte anlamıyor erkek değilmi:roflol:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
geçen gün eşimin teyzesi gelini ve torunuyla denize gitmişler.
teyzem yüzmeyi bilmiyo ama almış 9 aylık kızı göğüslerinin hizasına kadar ilerlemiş denizde.
ayağına deniz kestanesi batınca bırakmış kızı sonrada tutmaya çalışırken kızcağız yutmuş suları tabii.klava:
ayyy canım benim ağlamış durmuş o korkuyla.
bidaha denize girmek istememiş.
kayınvaldem anlattığında sinir oldum. onun gelininin yerinde olsam o kadar derinde ne işiniz vardı derdim.
o kadar kızıyorum ki bu büyüklerin bazı bilmişliklerine.....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ay teyzem bikerede kızın saçlarını kendi kesmişti:roflol:kaküllerini diyelim buna ama ne kakül öndeki saçlarının hepsi kakül olmuş artık:roflol:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
benim kayınvaldemde geçen hafta sonu zeytinin içini tattırıyodu egeye kayınpederimin yanında anne ne yapıyorsun daha küçük ege dedim.
kayınpederimde alışsın dedi.
sağolsun eşimde destek çıktı da egecik kurtuldu ellerinden.
zeytin yine iyiymiş
dün ben abimi kereme çekirdek verirken yakaladım hehe:))
cnm hepimiz zaten nisan annesiyiz herkesin bebeği var burda şükürslm arkadaslar benimde 3 aylık bi bebişim var nisan doğumlu allah sizede saglıklı bebek nasip etsin
hahahahkızları normal bi şekilde bırakıp mutfağa peçete almaya geldim döndüğümde bunu buldum oyyyyyyyyoyyyyyyyyy
süper ya zeynebin bakışlara bak zafer kaznmış gibi:::::::))
aynen heheh:roflol:zeren zeynebe kulunçlarını çiğnetiyo heheee
ya benim bebişinde ayakları hep buz kansız galiba ondan bende başlamak istiyorumdeniz biz de salya sümük geziyoruz.
bu arada doktorumuz bize demir damlası başlattı.erken değil mi arkadaşlar.sizde durumlar ne?ben 6. aydan sonra demire başlanıyo diye biliyodum.teste gerek yok her durumda başlanıyo gülfemin de rengi biraz beyaz hemen başlattı.zaten gazlıydık şimdi mahvolduk iyce gaz yaptı ilaç.bir de kakası siyah artık.
kızlar kerem çok kusuyor ya neden anlamayadım gitti
bu arada dün gece annemlerdeydim akşam meşhur tek taraflı baş ağrım başladı keremde bir yandan uyumadı
eve gelldik gece duramadım mide bulantısı biraz ateş derken acile gittik işte gecenin körü kıçıma iğneyi yedim sonra iileştim
bebek emziriyorum dedim
kaç aylık dedi 4 dedim
4 saat emzirme dedi sadece
iğneyi yapanda erkekti bende korkuyorum iğneden
adamda enç kocamda orda dioki
benim elim çok hafiftir hiç anlazmsın ben dedimki vurulmasam olmazmı
vurul vurul rahtalarsın falan hehe kocamın gözlerinden kıskançlık akıyodu :roflol::roflol::roflol: