2009 Nisan Anneleri buraya

ya o işe benim de kafam takık.
hadi diorum diğer her tarafımız kas. spor yaparsak filan sıkılaşır ama göğüslerde kas da yok nasıl eski haline gelicek ya da gelicek mi:)

kızlar ben emziğe alıştırmak istemiyordum ama bi pedagog 1.5 yıl bebekler mutlaka emmeli ya anne memesini ama süt yoksa emziği dedi daha mutlu bi bebeklik geçirirlermiş emerlerse sadece ağız çevresinden haz aldıkları için neyse ela sadece uyku sersemi emzik alıyo nasıl alıştırdınız sizler emziğe?

elada dün süper uyumuştu bugünde uyumak istiyo ama hep hafif uykuda derine bi geçemedi 15 dk bi uykusunda bağırıp ağlıyo gidip sakinleştiriyorum hergün başka bi bebek oluyolar ya bi günleri bi günlerini tutmuyo

benimkide sadece uyumak için alıyo sersemken.
Zaten gün boyu emmesine gerek yok tatlım
çok emzikte damak diş yapısını bozuyormuş.

ben de söylüyorum valla, alınan alınsın. nerden öpecegiz diyenlere yüzünden, ellerinden öpmek yasak. bacagını öpün, kolunu öpün, ensesini öpün ama mümkünse hiç öpmeyin diyorum :))

......

kızlar sabah aşıya gittik biz
hemşire ateş düşürücü ver mutlaka dedi
eve geldik emziriim de öle veriim dedim emzirirken uyudu
ne olsa hemen uyanır uyanınca veriim dedim bu saat oldu hala uyanmadı
gerçi baktım ateşi yok ama napsam uyandırıp versem mi acaba

aa ben sÖlÜyorum valla alınırlarsa alınsınlar.ben bİle ÖpmÜyorum yavrumu.
ÖpÜnce kızarıyo zaten suratı benİmkİnİn..
sağol denizcm
valla yaz bitti nerdeyse ben daha çorapları çıkaramadım keremin ayağından hemen üşüyor sonra hapşuuu
ve gaz oluyo cnm

kız benimde sütüm az ama memeler bıngıl bıngıl
çok doğru bir tespit kabile kadınları gibi pörsümüş sarkmış memeler karnın üstünde:))
ama göğüsler sütle dolu olunca playboy kadınları gibiyim heheheh

denizcm ben hastane çantama emzikte koymuştum daha hastanedeyken verdim kerem benim memeleri tutamıydo emzik eme eme alıştı

zaten uyanık olduğu zaman hep ağzında emzik durmuyorki
uyumak için ve karnı acıktığında alıyo

şenayım beni iplemiyosun:dilcikar:

benim abimde keremi çok seviyor şap şup öpüyor bebeğimin yanakları kızarıyor zaten ben küçükkende beni öle öperdi kızdırırdı bende kıyameti koparırdım
çokta alıngan bişey de diyemiyom
ne yapçam ben öf pöff

ayşecim ateşi yoksa verme cnm sık sık kontrol et uykusundan olmasın çocuk
her bebekte ateş yapmıyo

ateşi yoksa verme ben aşıda olsa ateş yoksa vermiyorum gereksiz bence bu arada şom ağızlıyım ben uyanmadılar dedim peşine uynadılar ama enteresan bişi oldu emdiler tekrar uyudular gündüz gündüz olacak iş değil ama

aay sultan kopardın beni playboy hee bende öyleydim valla ama 2. çocuğa kadar unutsak iyi olur cnm ööle göğüsleri tabi eskisi gibi toparlanırlarsa

selam kızlar günlerdir giremedim geçmişi okumaya fırsat bulamadım inanırmısınz bende dileği aradım ne var ne yok diye çiçek için sevindimmi üzüldümmü desem bilemiyorum ama neyseki dış gebelik olmadığına sevindim kürtaja gerek kalmamış ... Kızlarr bu arada ben ev taşıyacağım o nednle bu aralar giremeyebilirm şirvan da taşınacaktı ne yaptı acaba en iyisi bi geçmişe göz atım ben

merhaba kızlar
bebekleriniz çok tatlı.güle güle büyütün.
megül senin daha önceki sayfalarda yazdığın çocuk sahibi olmanla ilgili geçirdiğin aşamalar çok ilgimi çekti.
benim msn adresim ......eklersen çok sevinirim.
sormak istediğim bazı şeyler var.
umarım yanlış anlaşılmam.

Son düzenleme:

neyi iplemiyom kızzzzzz delü karuuuu seni iplememmi hiç sen ilk gözağrılarımdansın dur bide puan verim :1hugpuyorumnanaktan

kızlr bu ay sağlık ocağında 2 mi 3 mü aşı var..biz cuma rota yı olcaz inşallah yine karnı ağrımaz pztsi de sağlık ocağındakileri
arzuer allah kolaylık versin cnm bebekle taşınmak zor olur

babası alıştırdı emziği pekmeze soka soka...demek mutlu oluyolarmış ondan bizimki herkese gülüyokaydirigubbakcemile3
benmki emiyo ama neden öyle oldular bilemiyorum şimdi suya dayandım bi damacana içerim herhalde:roflol: eskiye döneceklerini pek sanmıyorum hatta küüçülüp dahada çirkinleşecek die biliyorum inş. olmaz
ben de söylüyorum valla, alınan alınsın. nerden öpecegiz diyenlere yüzünden, ellerinden öpmek yasak. bacagını öpün, kolunu öpün, ensesini öpün ama mümkünse hiç öpmeyin diyorum :))
bende sadece ayaklarını öpün diyorum ama anlamıyolar bundan sonra odasından çıkarmamaya karar verdimsırnaşık şey

neyi iplemiyom kızzzzzz delü karuuuu seni iplememmi hiç sen ilk gözağrılarımdansın dur bide puan verim :1hugpuyorumnanaktan
heh şöle seviyorum seni mucukopuyorumnanaktan

aa sendemi taşınıyosun cnm ya nisan annelerinde ne çok kişi taşındı

aay sultan kopardın beni playboy hee bende öyleydim valla ama 2. çocuğa kadar unutsak iyi olur cnm ööle göğüsleri tabi eskisi gibi toparlanırlarsa
:))
benimkiler zaten büyüktü şimdi felaket yani

ben de ne zaman keremin ii bişiyeini burda söylesem hemen tersine dönüyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…