kızlar ben emziğe alıştırmak istemiyordum ama bi pedagog 1.5 yıl bebekler mutlaka emmeli ya anne memesini ama süt yoksa emziği dedi daha mutlu bi bebeklik geçirirlermiş emerlerse sadece ağız çevresinden haz aldıkları için neyse ela sadece uyku sersemi emzik alıyo nasıl alıştırdınız sizler emziğe?
işte en sinir olduğum nokta bu geliyolar uyuyo sevmek istiyolar uyandırıyolar uyku saati kaçtımı vay halimize mızır mızır oluyo derdimide anlatamıyorum bişeyde diyemiyorum ama söylemek lazım valla bebeğimden dahamı önemli ağzımın ucuna kdr geliyo fakat söyleyemiyorum nedense uyuz oluyorum suratından öpmeyin diyorum nereden öpecez diyolar öpmeyin kardeşim koklayın ala alaaaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava:
ay canım geçmiş olsun
dün gece annemlerde bizde kaldılar
biz annemle balkonda otururken babam içerde keremleydi
başınınkenarına anahtar düşürmüş babam
nasıl ağladı bende ağlayacaktım bişey olmadı şükür
geçmiş olsun canım.
:roflol::roflol:
zeytin yine iyiymiş
dün ben abimi kereme çekirdek verirken yakaladım hehe:))
ay bogazına kacar allah korusun yaa..
ya benim bebişinde ayakları hep buz kansız galiba ondan bende başlamak istiyorum
canım bebeklerin elleri ayakları soguk olur kansızlıktan değil, endişelenme.
bu arada dün gece annemlerdeydim akşam meşhur tek taraflı baş ağrım başladı keremde bir yandan uyumadı
eve gelldik gece duramadım mide bulantısı biraz ateş derken acile gittik işte gecenin körü kıçıma iğneyi yedim sonra iileştim
bebek emziriyorum dedim
kaç aylık dedi 4 dedim
4 saat emzirme dedi sadece
iğneyi yapanda erkekti bende korkuyorum iğneden
adamda enç kocamda orda dioki
benim elim çok hafiftir hiç anlazmsın ben dedimki vurulmasam olmazmı
vurul vurul rahtalarsın falan hehe kocamın gözlerinden kıskançlık akıyodu :roflol::roflol::roflol:
sana da geçmiş olsun kocana da hehehe :))
geÇmİŞ olsun sultancım!!!
He he saĞlık sÖz konusu olunca aĞızlarını aÇamıyolar.
Yoksa bİrİ aÇsa poponuu ellese ooo kıyamet kopar:)))))
ayaklar bİzİmde soĞuyo hemen ama Çorap gİydİrİyorum bazende umursamıyorum ÇÜnkÜ hava Çok sızak Çorap sıkıyo!!!
sağol denizcmaa ben sÖlÜyorum valla alınırlarsa alınsınlar.ben bİle ÖpmÜyorum yavrumu.
ÖpÜnce kızarıyo zaten suratı benİmkİnİn..
kız benimde sütüm az ama memeler bıngıl bıngılbenikilerde gocaman gocamandı.
Emmeyince 2 haftadır puf diye söndüler..
Ama bunlar eskiye nezaman döncek ya sağmaktan sarktılar zavallılar kabile kadınları gibiyim..
Evde bide sütyen takmıyorum bazen.çok iğrençleştim ya!!!
kızlar ben emziğe alıştırmak istemiyordum ama bi pedagog 1.5 yıl bebekler mutlaka emmeli ya anne memesini ama süt yoksa emziği dedi daha mutlu bi bebeklik geçirirlermiş emerlerse sadece ağız çevresinden haz aldıkları için neyse ela sadece uyku sersemi emzik alıyo nasıl alıştırdınız sizler emziğe?
sağol denizcm
valla yaz bitti nerdeyse ben daha çorapları çıkaramadım keremin ayağından hemen üşüyor sonra hapşuuu
ve gaz oluyo cnm
kız benimde sütüm az ama memeler bıngıl bıngıl
çok doğru bir tespit kabile kadınları gibi pörsümüş sarkmış memeler karnın üstünde:))
ama göğüsler sütle dolu olunca playboy kadınları gibiyim heheheh
denizcm ben hastane çantama emzikte koymuştum daha hastanedeyken verdim kerem benim memeleri tutamıydo emzik eme eme alıştı
zaten uyanık olduğu zaman hep ağzında emzik durmuyorki
uyumak için ve karnı acıktığında alıyo
şenayım beni iplemiyosun:dilcikar:
babası alıştırdı emziği pekmeze soka soka...demek mutlu oluyolarmış ondan bizimki herkese gülüyokaydirigubbakcemile3kızlar ben emziğe alıştırmak istemiyordum ama bi pedagog 1.5 yıl bebekler mutlaka emmeli ya anne memesini ama süt yoksa emziği dedi daha mutlu bi bebeklik geçirirlermiş emerlerse sadece ağız çevresinden haz aldıkları için neyse ela sadece uyku sersemi emzik alıyo nasıl alıştırdınız sizler emziğe?
benmki emiyo ama neden öyle oldular bilemiyorum şimdi suya dayandım bi damacana içerim herhalde:roflol: eskiye döneceklerini pek sanmıyorum hatta küüçülüp dahada çirkinleşecek die biliyorum inş. olmazbenikilerde gocaman gocamandı.
Emmeyince 2 haftadır puf diye söndüler..
Ama bunlar eskiye nezaman döncek ya sağmaktan sarktılar zavallılar kabile kadınları gibiyim..
Evde bide sütyen takmıyorum bazen.çok iğrençleştim ya!!!
bende sadece ayaklarını öpün diyorum ama anlamıyolar bundan sonra odasından çıkarmamaya karar verdimsırnaşık şeyben de söylüyorum valla, alınan alınsın. nerden öpecegiz diyenlere yüzünden, ellerinden öpmek yasak. bacagını öpün, kolunu öpün, ensesini öpün ama mümkünse hiç öpmeyin diyorum :))
heh şöle seviyorum seni mucukopuyorumnanaktanneyi iplemiyom kızzzzzz delü karuuuu seni iplememmi hiç sen ilk gözağrılarımdansın dur bide puan verim :1hugpuyorumnanaktan
aa sendemi taşınıyosun cnm ya nisan annelerinde ne çok kişi taşındıselam kızlar günlerdir giremedim geçmişi okumaya fırsat bulamadım inanırmısınz bende dileği aradım ne var ne yok diye çiçek için sevindimmi üzüldümmü desem bilemiyorum ama neyseki dış gebelik olmadığına sevindim kürtaja gerek kalmamış ... Kızlarr bu arada ben ev taşıyacağım o nednle bu aralar giremeyebilirm şirvan da taşınacaktı ne yaptı acaba en iyisi bi geçmişe göz atım ben
:))aay sultan kopardın beni playboy hee bende öyleydim valla ama 2. çocuğa kadar unutsak iyi olur cnm ööle göğüsleri tabi eskisi gibi toparlanırlarsa
ateşi yoksa verme ben aşıda olsa ateş yoksa vermiyorum gereksiz bence bu arada şom ağızlıyım ben uyanmadılar dedim peşine uynadılar ama enteresan bişi oldu emdiler tekrar uyudular gündüz gündüz olacak iş değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?