2009 Nisan Anneleri buraya

ben sürmedim ama hala aklımın bi köşesinde
ben şimdiye kadar sürerdim aslında ama benim sıpanın cildi çok hassas anasına çekmiş
korkuorum o yüzden alerji filan yapar die

cnm ya yok dediler bi dahada kimse dönmedi
bende fisher price in akvaryum eğelnece merkezini aldım
ama pişman oldum kerem sevmiyor ya daha öncede salıncak almıştık onuda iade ettim
bunuda oynamayımı bilmiyor yoksa beğenmedide sıkılıyomu anlamadım
boş yere 90 lira gitti

evet şenayım bende denedim aama olmuyor
kız nasıl yani nasıl anladın olmadığını
ben sürmedim ama hala aklımın bi köşesinde
ben şimdiye kadar sürerdim aslında ama benim sıpanın cildi çok hassas anasına çekmiş
korkuorum o yüzden alerji filan yapar die
zerende öyle hep aklımda ama sürmüyorum ne bilimm bide 40 içinde sürülmesi lazımmış diye duydum ama tam bilmiyorum ne kadar sürülcek onuda bilmiyorum
o ne işe yarıyormuş ki
bebekken sürünce pammuk gibi oluyomuş:)))))))))))) ben tüysüzümdür ama bizim zeynep esmer tüylü olcak galiba

ya bi yerde duymuştum ben de 40ın içinde değil de daha büyükken sürmüş işe yaramış
daha da büyümeden bi denesem diorum
hatta şimdi karar verdim babası muhalefet etmezse yarın alıp sürcem

elifim ben sana özelden cvp yzmıştım canım.msn ye de eklicem.seve seve sorularını cevaplarım tabiki.kızlar elifime bi toplu amin alayım.rabbim elif arkadaşımıza en kısa zamanda hayırlı sağlıklıi evlat nasip etsin inşallah.AMıN

bende alıp sürsemmi acaba gerçi bnmki erkek ama dayısına çekerse vay halimizekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amiinn
sultan canım bu arada geçmiş olsun.migren mi var sen de?

ay bilmiyorumki yaa
tansiyonuma baktılar 9a 7 çıktı
yarın nörolojiye gel dedi
bi ara gidicem işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…