2009 Nisan Anneleri buraya

sultan tansiyonun da düşük biraz.inşallah yorgunluktandır ama tek taraflı ağrı bulantı akla hemen migreni getiiryo Allah korusun

bi ara teşekkür et düğmesi vardı unutturdular he
evet o da ii oluyodu
sultan tansiyonun da düşük biraz.inşallah yorgunluktandır ama tek taraflı ağrı bulantı akla hemen migreni getiiryo Allah korusun

evet düşmüş ailede yüksek tansiyon var ama benimki düşük çıktı Allah korusun saol cnm

sultan inşallah önemli bşey değildir
bu ardaa bende elaya süreyim bari belki işe yarar gerçi babasıda bende çok tüylü değilizdir ama şans işte belli olmaz :)

kızlar Şu ana kucaĞının ıÇıne konan mınderlerı nereden temın edebılırım acabaaaaa bılen ya da alan var mı acaba bızımkı bı haylı derın ÇocuĞum 2ye katlanıyo yazık yaww

bugÜn Çok aylaklık ettım!!
Şımdı eve gıdıp temızlık yapacaĞım her yer toz olmuŞ gene offf!!

lazer epilasyonun zararlı yönleri var mı bilen var mı?kıldan tüyden laf açıklmışken sorayım hemen
selam kızlar bizimki gene emmek istemiyo uykuda veiyorum.bide uyandığında uyku sersemi bakalım nereye kadar böle devam edecek.canım ben yaptırdım lazer epilasyon çokta memnun kaldım. bi zararı olduğunuda sanmıyorum ama araştırıp iyi bi yere git derim çok rahat edersin.

ben 5 sene önce falan sürekli girerdim solaruma ama zararlıymış gerçekten dahada asla girmem .lazerle leke tedavisi değilde çatlaklar için kuzenim gidiyo ama daha yeni başladı sonuç ne olur bilemem. kızlar bizim sıpa tutmayı öğrendi şuanda ben yazı yazarken oda tuşları tutmaya çalışıyo yattığı yerden:)kucağımdayken su içiyodum bardağımı çekiyo

slmm kızlar bugn pek giremedm çok yogundm evi temizledm birazzzz
sonra kış hazırlıgı yapıyorumm cokacimcoook dolaba birşeyler koydum

sultancım sanada geçmiş olsnn anahtarda çok acıtır yavrum benmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…