2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bir kaç gündr bizim burasıda çok sogukk özellkle akşamları sanki bir yere kar yagmş onn sogugu vuruyoo gibii
valla bu sene yazdan ben bişey anlamdm

yok cnm ya onlara bende baktım ama bnm bahsettiğim bu değidli yinede sağola.s.

ana kucağının içine hiçbirşey koyma canım....Oturulma şekli ve açısı patentlidir
ne bileyim sanki 2 büklüm gibi geliyo bana sanırım biraz daha büyümesi lazım:sm_cool:
ana kucaĞımı oda ne!!!
Bİzİmkİ yatmıyokİ Şekerİmm sÜreklİ kucakta!!
seninkide pek bi haylazmışgamyoncuiremsu

valla başkalarına ilk başlarda bende sinir oluyodum ama artık uyarıyorum az çok ta ben doğduğu günden beri şapur şupur öpüyom valla ilk başlarda eşim kızıyodu onda gizli öpüyodumşimdide günde 20 defa belki öpüyom hiçbişeyde olmadı olursada ilacı neyim vardır 30yıl sonra bir çocuğum olmuş onuda öpmeyimmi banane ben öpüyom
aa ben sÖlÜyorum valla alınırlarsa alınsınlar.ben bİle ÖpmÜyorum yavrumu.
ÖpÜnce kızarıyo zaten suratı benİmkİnİn..

erkenci ama benimki emiyo altını değiştiriyom tekrar bi kestiriyo yarım saat 40 dak filan bu birazdan uyanır ama

günaydın güzel annelr havalardan mı bilmem hayalet gibi geziyorum ben ya yataktan bi kalkıyorum üzerimden kamyon geçmiş ve hiç uyumamışım gibi heryerimde ağrıyo ( sizede oluyo mu? ben mi iyice mızmızlaştım

valla yorgunluk oluyo canım yat kalka yapıyosan gece normaldir yani denizcim bendede bazen oluyo
valla ben şimdi uyutuyyorum bakalımuyucakmı

hacı yatmaz modundan oluyo canım yat kalk yat kalk arada benmkinine tutuyo bazen saat 5 e kadar güzel uyuyo allah için ama sonra her 20 dak da uyuyup uyunıyo sabah 9 a kadar uyuyim diyom olmuyo bak şimdi ben kalktım hanımefendi uyuyo bende yanına yatıyım desem pıt gözünüü açar.......

:hooray::hooray::hooray:BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM ŞU SAAT OLDU KİMSE KUTLAMADI GECE 1 DE YATTIK OKDAR BEKLEDİM BEYEFENDİDE BİŞEY DEMEDİ SURAT ASIP YATTIM EĞER UNUTSUN GÖRÜŞÜRÜZ BGN UMUTLA BEKLİYCEM BİDEEE BEN GEÇEN YIL BGN KAN TESTŞNDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM EN GÜZEL HEDİYEYDİ O ZAMANDA SONUÇ KAĞIDINI BANA HEDİYE ETMİŞTİ BAK SANA NE VERDİM DİYE EŞŞEK YA:)

bÖÖÖrÜlce denızde gelmıŞ gÜnaydın canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…