2009 Nisan Anneleri buraya

günaydınnnnn!!!

eski dinozzo yeni denizela hayırlı olsun ismin canımm..
Elevinya doğum günün kutlu olsunnn nice güzel senelere!!!

Allahım yaa şenay delisinin yüzünden adım börülce kalcakk!!!
Benim gibi bir hatuna nasıl börülce der ya!!!

saol denizcim teşekkür eder senide öperem yaa niye kız börülce kötümü inceciiiik uzun keşke banada deseler hiçç kızma patatesmi deseydik ne güzel börüllllce ya

elavinya doğum günün kutlu olsun canım allah sağlıklı uzun ömürler versin.günaydın anneler çok moralim bozuk benimki gene 2 gündür emmiyo deli olcam memeye yattığı an çığlık çığlığa ağlıyo sadece uykuda emzirebiliyorum böle aç aç durulurmu zaten zayıf üstüne üstlük bide çok zor uyuyo uyutmak için şekilden şekile giriyorum stres oldum yaa nolcak böle bilmiyorum memeyi bırakcak sanırım komple(

cnm açlıktan uyumuyordur belki ama memeyi eden almıyo onu bilemiyorum yaa yavrum ya kıyamam sağsan ya da dr a sorsan olmaz mı

bizim sıkıntımızda tam tersi ela aşırı kilo aldı sanırım dr gidicez cuma günü bakalım ne dicek yaa daha 20 gün önce 7600 dü tosundu zaten şimdi 8800 olmuş sanırım yeni tarttım mama yiyo ama normal yiyo ya aşırı yemedi günde 1100 ml yi geçmiyo ( çok aşırı mı kızlar yaa dr diyet falan derse yandık
Çiçeeekkk can kaç kilo oldu sizin dr bişey demiş miydi??
oof zayır olsalar dert şişman olsalar dert

benim yaramaz biberonuda almıyoki asla sadece kaşıkla yiyo sağıp kaşıkla versem de olmazki yarısı içeri yarısı dışarı ne faydası olcak dün gittik dr uykudayken emzir diyo sakinleştir oyala ööle emzir diyo denemediğim şey kalmadı ama yok inatçı bizim sıpa

maşallah canım sıkma canını diş çıkarmaya başladığında emeklemeye başladığında o kilolar gidicek benim kuzenimin oğluda seninki gibiydi şimdi diş çıkarıyo emekliyo zayıfladı normale döndü.benimki 5.300 biliyomusn artık diş çıkardığında ne hale gelir bilemicem

senin işinde zormuş arkadaşım.
ben her biberonu denedim aventle,dr.browns'ta içiyor sadece.
işi biliyoooo...
bak benim sıpa 50cc.içti uyuyor.:gitme:
dayanamıyorum bu iştahsızlığa artık:gitme:

elevınya doğum gunun kutlu olsun canım
denızcım ismin hayırlı olsun canım
burcu benım kızda 3 ay 15 gunluk 5900 canım doktor normal dedi çok hareketli almıyo ve biz ela gibi 1100 cc göremedik daha benımkı anca 800 cc oda zorla istahsız bebek benımkı oyuzdende kılo almıyo sağlığı yerinde olsunda kilo sorun değil canım

anasına çekmiş bizimkisi bende bebekken çok zayıf iştahsızmışım annem doktor doktor gezdirirmiş beni bi hastalıkmı var diye.yaa kilosu normal olsada boyu uzun olsa bari

maşallah bebeğine .
1.100 aman allahım ben egenin 900 içtiğini bile görmedimmafoldumben

dr.ların dediği zaten bu ayda 24 saat içinde 800-900cc.
bizimki eskiden 700-800 içiyordu ama artık 150-200 arası içiyor.
sizlerle kıyaslayınca moralim iyice bozuluyor ya

dr bize dün günde 2 kez kaşık maması ve 1 kezde şeftali veye armut püresi verdi,uyuduğu zaman emzirsem uyanık olduğu zamanlardada diğerlerini versem off off.bide saçlarım dökülüyo kel kaldım kelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…