benim cnm ben ne zamandır değiştirmek istiyordum gülşen sağolsun o göstermiş nerden değiştireceğimi :))
aaa ilk ben kutlayayımmm cnm nice mutlu yıllara eşin ve çocuklarınla sağlıklı bi hayat geçirin inşallah
günaydınnnnn!!!
eski dinozzo yeni denizela hayırlı olsun ismin canımm..
Elevinya doğum günün kutlu olsunnn nice güzel senelere!!!
Allahım yaa şenay delisinin yüzünden adım börülce kalcakk!!!
Benim gibi bir hatuna nasıl börülce der ya!!!
benim yaramaz biberonuda almıyoki asla sadece kaşıkla yiyo sağıp kaşıkla versem de olmazki yarısı içeri yarısı dışarı ne faydası olcakdün gittik dr uykudayken emzir diyo sakinleştir oyala ööle emzir diyo denemediğim şey kalmadı ama yok inatçı bizim sıpa
bizim sıkıntımızda tam tersi ela aşırı kilo aldı sanırım dr gidicez cuma günü bakalım ne dicek yaa daha 20 gün önce 7600 dü tosundu zaten şimdi 8800 olmuş sanırım yeni tarttım mama yiyo ama normal yiyo ya aşırı yemedi günde 1100 ml yi geçmiyo( çok aşırı mı kızlar yaa dr diyet falan derse yandık
Çiçeeekkk can kaç kilo oldu sizin dr bişey demiş miydi??
oof zayır olsalar dert şişman olsalar dert
dr.ların dediği zaten bu ayda 24 saat içinde 800-900cc.elevınya doğum gunun kutlu olsun canım
denızcım ismin hayırlı olsun canım
burcu benım kızda 3 ay 15 gunluk 5900 canım doktor normal dedi çok hareketli almıyo ve biz ela gibi 1100 cc göremedik daha benımkı anca 800 cc oda zorla istahsız bebek benımkı oyuzdende kılo almıyo sağlığı yerinde olsunda kilo sorun değil canım
dün mesela 950 içmiş 1100 çok mu attım ki ama bazen buluyo onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?