2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah saolun kızlar da 20 günde 1200 dr almış böyle giderse de kötü değil mi korktum valla yaa inşallah sizinkilere de işhaı bulaşsın

maşallah saolun kızlar da 20 günde 1200 dr almış böyle giderse de kötü değil mi korktum valla yaa inşallah sizinkilere de işhaı bulaşsın

canım eltimin 8 aylık bebeği var 5 kilo doğdu.şuan kaç kilo bilmiyorum ama egenin kafası kadar baldır var çocukta.
obez olmasın dedim:roflol:kızımda böyle kiloluydu ama 2 yaşına kadar olması gereken kiloya girdi,kilo verdi,buda verir dedi.
bencede öyle emeklicekler,yürüyecekler,dişler malum iştahsızlık yapıyor bence dert etme maşallah bebeğine.

YOK CNM 2.5 AYLIKKEN SÜTÜM BıTTı MAMADAN BÖYLE ŞıŞTı ZATEN neyse haklısınız sanırım emeklerken falan verir ama emeklemeside geç olucak sanırım o kiloyu nasıl taşıcak :)) inşallah sizinkilerinde en yakın zamanda iştahı açılsın kızlar

ben conformil kullanıyorum aptmil 1 e bizim kızın alerjisi var çok gaz yapıyo milumile geçmek istiyorum ama o çok iştah açıyomuş bebeklerde ondan korkuyorum :) siz mama veriyosanız milumil iyi gelebilir

comformıl gazlı bebekler için zaten denizcim bende selene kullandım ama şimdi 1 aydır milumil kullanıyorum oda gaz yapmadı

günaydın...
denizcim bir gün boyunca içiyor dimi 1100ml meme de emiyor mu?
ben daha yeni başladım mama vermeye dr doymadığını hissedersen ver demişti dolayısıyla bu konuda cahilim ama günde 2 kez falan vermek istiyorum her ne kadar biberon ememesede. birkaç sorum olacak kızlar

bi öğünde kaç cc içiriyorsunuz?
ecrin hiç sevmiyor mama emmeyi oyalaya oyalaya 60cc zor iiçirdim dün mama soğudu bitirene kadar bi mahsuru var mı?
mama yaptıktan sonra kaç saat bekleyebilir dün yaptım uyumuş soğuyana kadar 1 saat uyudu bende veremedim belk zararlı olur diye

yardımcı olursanız sevinirima.s.

cnm gazımız hafifledi de uzun süre conformil kullanırsam tembellik yapar mı diye korkup başka mamaya geçsem mi diyorum o yüzden

cnm süt yok hiç tamamen mama 1100 de max yani daha az da içiyo tüm gün,bende 1 saati geçen mamayı döküorum ama artık fazla mama dökmüyorum alıştım ne kadar içeceğini biliyorum tabi 1 saatte mama soğuyo ama öyle veriyorum.1 seferde en fazla 120 içiyo ela ama mamada 210 içebilirler yazıyo bu aylarda ben az ve sık veriyorum sanırım

canım doğum günün kutlu olsun eşinle ve bebeğinle huzur içinde bir sene dilerim....

maşallah ela'ya ama çok dert etme deniz bu kiloyu evet fazlası var anladığım kadarıyla....çünkü bir siteye üye oldum ve doktora bebeğinin kilosunu soran bir anne vardı....doktor 4.ayda kızların 7.400 ü erkeklerin 7.800 geçmesini pek istemeyiz yazmış....ama mama şişiriyor lafına inanmıyorum artık....idilde mama yiyor ve hiç iştahsız değil artık 120 cc yetmiyor mesela ve geceleri 3 saatte 1 mamaya hala kalkar ama gel görki hiç kilolu değil....elanın kilo alası varmış varsın alsın verir onları....

herkese günaydın kızlar.....bende idili akşam yüzüstü pozisyonuna çevirmek suretiyle sabah 5 kalkmasını engelledim....çok mutluyum bu yüzüstü pozisyonunu sevdim ben daha uzun uyuyorlar hakikaten.....herkese güzel günler dilerimmm

teşekkür ederim denizcim a.s.

hiç stres yapma canım. benim oğlan nerdeyse biraydır senin dediğin gibi uyanıkken asla almadı memeyi ağzına. sadece uyurken emzire bildim. bir iki gündür emmeye başladı yavaş yavaş.ama yatakta onunla birlikte yatıp biraz emzirip biraz oynayarak yeniden gözü açık emzirmeye başlayabildim.dönemsel olduğu için bence zorlama bebeği yakında düzelir.
hatta ayakta falan emzirmeye başlamıştım ben

doğumgünün kutlu olsun canım.
güzel kızın ve kocişinle nice mutlu yıllar diliyorum.

merhaba arkadaşlar biz 4. ay aşılarını olmaya gideceğiz birazdan. ateş yaptı mı sizinkiler. bir de ben kel kalıcam yakında çok saçım dökülüyor bir çözüm bulan var mııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…