maşallah saolun kızlar da 20 günde 1200 dr almış böyle giderse de kötü değil mi korktum valla yaa inşallah sizinkilere de işhaı bulaşsın
maşallah saolun kızlar da 20 günde 1200 dr almış böyle giderse de kötü değil mi korktum valla yaa inşallah sizinkilere de işhaı bulaşsın
bizim sıkıntımızda tam tersi ela aşırı kilo aldı sanırım dr gidicez cuma günü bakalım ne dicek yaa daha 20 gün önce 7600 dü tosundu zaten şimdi 8800 olmuş sanırım yeni tarttım mama yiyo ama normal yiyo ya aşırı yemedi günde 1100 ml yi geçmiyo( çok aşırı mı kızlar yaa dr diyet falan derse yandık
Çiçeeekkk can kaç kilo oldu sizin dr bişey demiş miydi??
oof zayır olsalar dert şişman olsalar dert
:hooray::hooray::hooray:BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM ŞU SAAT OLDU KİMSE KUTLAMADI GECE 1 DE YATTIK OKDAR BEKLEDİM BEYEFENDİDE BİŞEY DEMEDİ SURAT ASIP YATTIM EĞER UNUTSUN GÖRÜŞÜRÜZ BGN UMUTLA BEKLİYCEM BİDEEE BEN GEÇEN YIL BGN KAN TESTŞNDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM EN GÜZEL HEDİYEYDİ O ZAMANDA SONUÇ KAĞIDINI BANA HEDİYE ETMİŞTİ BAK SANA NE VERDİM DİYE EŞŞEK YA:)
bizim sıkıntımızda tam tersi ela aşırı kilo aldı sanırım dr gidicez cuma günü bakalım ne dicek yaa daha 20 gün önce 7600 dü tosundu zaten şimdi 8800 olmuş sanırım yeni tarttım mama yiyo ama normal yiyo ya aşırı yemedi günde 1100 ml yi geçmiyo( çok aşırı mı kızlar yaa dr diyet falan derse yandık
Çiçeeekkk can kaç kilo oldu sizin dr bişey demiş miydi??
oof zayır olsalar dert şişman olsalar dert
cnm süt yok hiç tamamen mama 1100 de max yani daha az da içiyo tüm gün,bende 1 saati geçen mamayı döküorum ama artık fazla mama dökmüyorum alıştım ne kadar içeceğini biliyorum tabi 1 saatte mama soğuyo ama öyle veriyorum.1 seferde en fazla 120 içiyo ela ama mamada 210 içebilirler yazıyo bu aylarda ben az ve sık veriyorum sanırım
elavinya doğum günün kutlu olsun canım allah sağlıklı uzun ömürler versin.günaydın anneler çok moralim bozuk benimki gene 2 gündür emmiyo deli olcam memeye yattığı an çığlık çığlığa ağlıyosadece uykuda emzirebiliyorum böle aç aç durulurmu zaten zayıf üstüne üstlük bide çok zor uyuyo uyutmak için şekilden şekile giriyorum stres oldum yaa nolcak böle bilmiyorum memeyi bırakcak sanırım komple (
doğumgünün kutlu olsun canım.:hooray::hooray::hooray:BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM ŞU SAAT OLDU KİMSE KUTLAMADI GECE 1 DE YATTIK OKDAR BEKLEDİM BEYEFENDİDE BİŞEY DEMEDİ SURAT ASIP YATTIM EĞER UNUTSUN GÖRÜŞÜRÜZ BGN UMUTLA BEKLİYCEM BİDEEE BEN GEÇEN YIL BGN KAN TESTŞNDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM EN GÜZEL HEDİYEYDİ O ZAMANDA SONUÇ KAĞIDINI BANA HEDİYE ETMİŞTİ BAK SANA NE VERDİM DİYE EŞŞEK YA:)
ay bilmiyorumki yaa
tansiyonuma baktılar 9a 7 çıktı
yarın nörolojiye gel dedi
bi ara gidicem işte
saol ekim oh ne güzel hem temzlik hem kışa hazırlık
hamarat hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?