2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba arkadaşlar biz 4. ay aşılarını olmaya gideceğiz birazdan. ateş yaptı mı sizinkiler. bir de ben kel kalıcam yakında çok saçım dökülüyor bir çözüm bulan var mııı?

ayy canm benm allah kolaylık versnnnn valla benmknide hiç ateş yapmadı ben igneden yarım saat önce ateş düşürü agrı kesici şurup içiriyorum eve gelincede bi fitil koyyorum 3 4 saat uyyo yavrumm

kızlar bana dua edinn ders çalşıyorum sabah 7 de kalkmştımmm kızımla bile ders çalşmaktan aşırı ilgilenmiyorummm umarımm verrm bu sınavııı ve eger verrsm ehliyete yazılıcamm ödül olarak zemuszemus

merhaba arkadaşlar biz 4. ay aşılarını olmaya gideceğiz birazdan. ateş yaptı mı sizinkiler. bir de ben kel kalıcam yakında çok saçım dökülüyor bir çözüm bulan var mııı?

bizde aşımızı dün yapmıştık.aşıdan geldikten sonra bir çay kaşığı calpol vermiştim bide 6 saat sonra verdim bi dahada vermedim. geçen sefer vermemiştim baya mızlanmıştı ve ateşi olmuştu . bu sefer şuruptan mı bilmem ama ne mızmızlık yaptı ne de ateşi oldu.

dualarımız seninle canım. umarım dersini rahat rahat verirsin sonrada keyifle ehliyet kursuna gidersin.

ayy canm benm allah kolaylık versnnnn valla benmknide hiç ateş yapmadı ben igneden yarım saat önce ateş düşürü agrı kesici şurup içiriyorum eve gelincede bi fitil koyyorum 3 4 saat uyyo yavrumm

canım bizim doktor önceden verdirmiyor ateş düşürücü, ateşini takip edin kulaktan ölçen cihazlarda 38 in üstüne çıkarsa verin diyor. vücut savaşmayı öğrenmeli kendi kendine diyor. belki ateş yapmayacak aşıya boşu boşuna ilaç vermiş oluyorsun sen de. bir takip et, baktın olmadı verirsin hemen ateş düşürücüyü.

kızlar bu arada hasta oldum ben. dün geceden beri boğazım ağrıyor, hafif ateşim var, başım ağrıyor.. farenjit oldum sanırım. hay dilimi eşşek arısı soksaydı da demeseydim dün burda 3 yıldır farenjit olmuyorum diye mafoldumben napacağım bilmiyorum şimdi. bugün böyle geçsin bakalım da yarın duruma göre doktora gideceğim. antibiyotik kullanmam gerekecek. inşallah anne sütüne geçmeyen bir antibiyotik olur yoksa yandım ki ne yandım! mafoldumben

doğum günün kutlu olsun.biz de gülfemin haberini yıldönümümüzde öğrenmiştik.eşim de bana benzer bi espiri yapmıştı ama ben sevinçten gıcık bile olamamıştım.

bizde de aynı dert var.24 saatte toplamda 600 cc ancak içiyor.zaten zayıf bu ay kilo da alamadı galiba.evdeki tartıda aynı çıkıyo hep.

çok geçmiş olsun.faranjittten nefret ediyorum.kaç senedir çekiyorum gitmediğim doktor kullanmadığım şey kalmadı ama o benimle dalga geçer gibi 15 günde bir beni rahatsız ediyo.

benim kızımın 4 ayı bugün bitti.5. aydan aldık ama kilosu 6 yı ancak buldu.doktor anne zayıf baba zayıf ne olmasını bekliyosunuz diyo ama ben yediğimi inkar etmem yiyince alırım.kızım iştahlı olduğunda da en fazla 700 gr almıştı.

canım selende aynı gulfem gibi il ay ıyı kılo aldı ama bidaha her ay 700 aldı bizde daha 5900 olduk ama doktoru iyi herşeyi diyo nedense

kızlar gülfem sadece anne sütü alıyo doktorumuz tatları tanısın diye günde 1 çay kaşığı elma suyu.5 gün sonra havuç şeklinde devam edelim dedi ama benim kafam karıştı.ilk 6 ay bişey vermeyin diyenler ve buna karşın 4. aydan sonra vermezseniz yedirmeniz artık çok güçleşecek diyenler var.ben bugün ilk denemeyi yaptım ama içim rahat etmedi açıkcası.

meraklı hem de 3 kere geçirdim.ilk 2 sini ilçasız atlatmaya çalıştım çok zor oldu.3. de yani şimdi doktor aksef verdi.bepanten pastil ve andorex sprey kullanıyorum malesef.çünkü gerçekten kötüydüm.ben de sinüzit de var malesef gelişnce 2 si birden geliyo.

cnm doğum günün ktlu olsuna.s.a.s. bu sene benmde doğum günüm unutuldu herkes tarafından hadi dedim onlar biey değilde eşimin unutması beni çok üzmüştü o gün surat yaptım 12 ye kdrda bekledim kutlamadı unttu dedim bana herşeyi unuturum senin do.gününü asla derdi neise ertesi günde surat yapınca kızdı bana ne bu surat neden böylesin fln die dedim tlfununa bak baktı ne varmış tlfda dedi takvimine bakarsan anlarsın dedim bakmasıyla kucaklaması bir oldu ben nasıl unuttum ya fln derken benle bide tartışmaya girdi baktım bu gidiyo nereye dedim seninle tartışamam dedi çıktı gitti bende başladım ağlamaya gitmesi dahada koydu yarım saat sonra elinde bi çiçek çiçeğin içinde bi yüzük bide pastayla geldi adam ne yapacağını şaşırmış herşei almış ben senden hediye istemedimki kutlsaydın yeterdi dedim ama ondan sonraki 1 hafta her hatırlattığımda kafasını duvarlara vurdu:roflol:

canım o tamamen bebekle alakalı bir durum. gayet güzel problemsiz devam edenler de var etmeyenler de. hatta topic in birinde okumuştum birinin kızı 7 ay sadece anne sütü almış, sonrasında sorunsuz devam etmiş. benim doktorum 6 ay sadece anne sütü diyenlerden.

canım selende aynı gulfem gibi il ay ıyı kılo aldı ama bidaha her ay 700 aldı bizde daha 5900 olduk ama doktoru iyi herşeyi diyo nedense

ama canım düşünsene siz 3 buçuk aylıksınız 5900 arada 15 gün fark var gülfem 6 kilo.yani siz bize göre iysiniz.kiloyu sorun ettiğind biziüşün rahatla.a.s
gülfem 2 kere idrar yolları enfeksiyonu 1 kere de ishal olmuştu.bunlar kilo alımını yavaşlattı iştahsızlık yaptı malesef.

cnm ben Demire 2 aylık olduğundan beri küçük parmağımı her yiyeceğe batırıp tattırıyorum kakasını yapamadığı içinde 1 haftadır kayısı ezip yediriyorum bizim dr.da hiçbişey vermeyin dedi kakasını fitille yaptırıyorum dr. bana 6. ayda ek gıdaya başlayınca yapar dedi 6. aya kdrda fitil yapmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…