merhaba arkadaşlar biz 4. ay aşılarını olmaya gideceğiz birazdan. ateş yaptı mı sizinkiler. bir de ben kel kalıcam yakında çok saçım dökülüyor bir çözüm bulan var mııı?
merhaba arkadaşlar biz 4. ay aşılarını olmaya gideceğiz birazdan. ateş yaptı mı sizinkiler. bir de ben kel kalıcam yakında çok saçım dökülüyor bir çözüm bulan var mııı?
kızlar bana dua edinn ders çalşıyorum sabah 7 de kalkmştımmm kızımla bile ders çalşmaktan aşırı ilgilenmiyorummm umarımm verrm bu sınavııı ve eger verrsm ehliyete yazılıcamm ödül olarak zemuszemus
ayy canm benm allah kolaylık versnnnn valla benmknide hiç ateş yapmadı ben igneden yarım saat önce ateş düşürü agrı kesici şurup içiriyorum eve gelincede bi fitil koyyorum 3 4 saat uyyo yavrumm
:hooray::hooray::hooray:BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM ŞU SAAT OLDU KİMSE KUTLAMADI GECE 1 DE YATTIK OKDAR BEKLEDİM BEYEFENDİDE BİŞEY DEMEDİ SURAT ASIP YATTIM EĞER UNUTSUN GÖRÜŞÜRÜZ BGN UMUTLA BEKLİYCEM BİDEEE BEN GEÇEN YIL BGN KAN TESTŞNDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM EN GÜZEL HEDİYEYDİ O ZAMANDA SONUÇ KAĞIDINI BANA HEDİYE ETMİŞTİ BAK SANA NE VERDİM DİYE EŞŞEK YA:)
elavinya doğum günün kutlu olsun canım allah sağlıklı uzun ömürler versin.günaydın anneler çok moralim bozuk benimki gene 2 gündür emmiyo deli olcam memeye yattığı an çığlık çığlığa ağlıyosadece uykuda emzirebiliyorum böle aç aç durulurmu zaten zayıf üstüne üstlük bide çok zor uyuyo uyutmak için şekilden şekile giriyorum stres oldum yaa nolcak böle bilmiyorum memeyi bırakcak sanırım komple (
kızlar bu arada hasta oldum ben. dün geceden beri boğazım ağrıyor, hafif ateşim var, başım ağrıyor.. farenjit oldum sanırım. hay dilimi eşşek arısı soksaydı da demeseydim dün burda 3 yıldır farenjit olmuyorum diye mafoldumben napacağım bilmiyorum şimdi. bugün böyle geçsin bakalım da yarın duruma göre doktora gideceğim. antibiyotik kullanmam gerekecek. inşallah anne sütüne geçmeyen bir antibiyotik olur yoksa yandım ki ne yandım! mafoldumben
:hooray::hooray::hooray:BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM ŞU SAAT OLDU KİMSE KUTLAMADI GECE 1 DE YATTIK OKDAR BEKLEDİM BEYEFENDİDE BİŞEY DEMEDİ SURAT ASIP YATTIM EĞER UNUTSUN GÖRÜŞÜRÜZ BGN UMUTLA BEKLİYCEM BİDEEE BEN GEÇEN YIL BGN KAN TESTŞNDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM EN GÜZEL HEDİYEYDİ O ZAMANDA SONUÇ KAĞIDINI BANA HEDİYE ETMİŞTİ BAK SANA NE VERDİM DİYE EŞŞEK YA:)
kızlar gülfem sadece anne sütü alıyo doktorumuz tatları tanısın diye günde 1 çay kaşığı elma suyu.5 gün sonra havuç şeklinde devam edelim dedi ama benim kafam karıştı.ilk 6 ay bişey vermeyin diyenler ve buna karşın 4. aydan sonra vermezseniz yedirmeniz artık çok güçleşecek diyenler var.ben bugün ilk denemeyi yaptım ama içim rahat etmedi açıkcası.
canım selende aynı gulfem gibi il ay ıyı kılo aldı ama bidaha her ay 700 aldı bizde daha 5900 olduk ama doktoru iyi herşeyi diyo nedense
kızlar gülfem sadece anne sütü alıyo doktorumuz tatları tanısın diye günde 1 çay kaşığı elma suyu.5 gün sonra havuç şeklinde devam edelim dedi ama benim kafam karıştı.ilk 6 ay bişey vermeyin diyenler ve buna karşın 4. aydan sonra vermezseniz yedirmeniz artık çok güçleşecek diyenler var.ben bugün ilk denemeyi yaptım ama içim rahat etmedi açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?