2009 Nisan Anneleri buraya

CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN bende hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün olmuştum faranjit ama çok kötüydüm 3 gün konuşamadım 10 tane de penisilin yedim hamile hamile ne çok ağlamıştım ya bebeğe bile sevinememiştim..seninki çabuk geçer inşallah cnm tekrar geçmiş olsun

bende almayı düşnüyodum eşimin arkadaşının yanında konuşurken bizde var gönderelim dedi çokta pahallılar hala gönderecekler bakalım beklemedeyim

kızlar biz oda takımını eylülde alacağımız için ela park yatakta yatıyo oyun parkıda aynı şey di mi valla uslu kendi kendini oyalayabilen bi bebeğiniz varsa gönül rahatlığıyla içine koyup bırakabilirsiniz bence ama yerinde durmuyosa sizin yaramaz bi işe de yaramaz :))))

çiçek ben de bilmiyorum.gülfem çok hareketli oldu.hiçbiyere bırakamıyorum.yere battaniye serip üstüne yatırıyorum ama bu sefer de böcek fala ısırır diye korkuyorum.aklıma oyun parkı almak geldi

az önce benim tırtıla armut püresi yaptım önce sevmedi içine 2 tane bebe bisküvisi koydum yedi allahtan.benim oğlana oyun parkı alsamda nafile hemen herşeyden sıkılıyo durmaz

pembe olan çok şeker.biz eylül de izmir antalya yapcaz.bebğim oralarda rahat ederr hiç değilse.yatak olarak da kullanılabiliyo

ewet taşınbilir yatak olması çok güzel annemlere giderken bende götreyim az yer kaplıyo diye düşündüm ama içindeki yatağı sünger ya da pamuk yatak var ya o çok yer kaplıcak diye götürmedim

oyun parkı alın kızlar, ben de alacağım. emeklemeye başlayınca baş edemeyecegiz, çekeriz mutfaga yanımızda durur ya da wc ye giderken içine bırakırız en basitinden. ben şöyle bir şey istiyorum ama çok pahalı bir de bizim beşiğimiz oyun parkı gibi zaten.bilemiyorum belki eşim yapabilir bundan, elinden gelir.
E-Bebek | Outlet | Outlet Sezon Sonu | Japlo | Japlo Woody Oyun Parkı
E-Bebek | Bebek Odası-Süsleme | Bebek Mobilyaları | StyleWood | StyleWood Country Oyun Parkı ( Örtülü )

slm güzel bayanlar....

ben almayı düşünmüyorum oyun parkı çünkü ne kadar tutabilirim ki içinde emekleyince dar gelecek içi söylenecek öyle yerinde duran bir çocuk değil şimdiden kucak istiyo etrafında dönüyo büyüyünce hiç durmaz içinde tabiki benim fikrim bu....

deniz içine yatak almayı düşünmüyorum.idareten gittiğim yerlede içine bi yorgan sererim olur biter asıl amacım iş falan yaparken kendine zarar vermediğinden emin olabilmem

meraklı ağaç olamsı sorun olmaz mı.benim kız kafay ayakları koruyucudan dışarı çıkarıp ayaklarını ellerini parmaklıklara geçiriyo .gece sürekli kontrol edip duruyorum

sevrey canım o benim de aklıma takılıyo ama amaç da bu zaten yaramaz çocuğun kendine zarar vermediğini bilerek işimizi yapabilmek.belki başlarda biraz ağlar ama alışınca sevebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…