2009 Nisan Anneleri buraya

meraklı ağaç olamsı sorun olmaz mı.benim kız kafay ayakları koruyucudan dışarı çıkarıp ayaklarını ellerini parmaklıklara geçiriyo .gece sürekli kontrol edip duruyorum

ah canım sorma... ben koruyucuyu çıkarmak zorunda kaldım, yasemin elleri ayaklarıyla mıncıkladıkca içinin dolgusu çıkmaya basladı ağzına burnuna girmeye de tabi.. en sonunda çıkarmak zorunda kaldım şimdi senle aynı sorunu yaşıyorum. bacagını falan çıkarıyor parmaklıklardan sonra da sıkışıyor oraya baslıyor aglamaya ondan sonra. allahtan gece uyurken kıpırdamıyor benimki fazla. agaç olması doğal olması bakımından iyi, sentetik değil, kimyasal kullanılmamış.

bakalım, kocişin yegenlerinin park yatağı vardı onu verecekler bize yakında, bir deneyeceğim. belki de gerek kalmaz bir de dediğim gibi bizim beşik de ağaçtan öyle oyun parkı gibi. tek sorun bizimkine dar geliyor dikdörtgenler. enine yatmak için dönüyor falan ama belki emekleme döneminde kendi baslarına oturabilecekleri için daha az yer yeterli gelebilir.

kızlar ben yatmaya gidiyorum biraz tabi yasemin müsaade ederse. ateşim 37.9 a çıkmış. 38 i geçerse ateş düşürücü içecegim. gidip biraz dinlenmeye calışayım. öpüldünüz.

selam kıslar.......,
nihayet doyasıya sizle olabilrim.... benim büyük bebek gitti... kaynana 10 dk önce gitti........... ohhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......................
amaaaannnn zor bu ilişkileri ayarlayabilmek hele anlayışsız cahilin teki ise.......................... geçmişe hiç bakamadım inşallah sizler iyisinizdir..................

gözün aydın cnmmmmm çok zor çoookkk

gözün aydın cnmmmmm çok zor çoookkk

ayyy saolasın tatlım yaaa... eşimle bi sürü tartıştık onun yüzünden...... her yemekte et istiyo ben sevmiyom koymayınca bozuluyo surat asıyo....... dün saat tam 13.00 dışarı çıkalım dedi.ben de 5ten sonra çıkalım sıcak çarpmasın dedim çıkalım diye ısrar etti yok dedim. 5den önce olmas.... görümcemle çıkacaklar, etek falan alcam dedi ben de burayı bilmiyom hiç çıkmıyom tek parka gidiyom dedim... niye sen burda durmuyon mu dedi. ben 1 aydır burdayım onu da ev yerleştirmeye çalıştım diyom yok..... sonra görümcemle çıkarken laf sokuyo koridorda biz öğretelim ona falan... görümcem de bööle yapma anne dedi... karşısına çıksam tartışır....... duymamazlıktan geldim.... ne ayıp........ daha ben çıkarken engel olcakken..... amaaannn kaynana değil bebek sanki................. okur yazar olsa da kafa basmıyo.... bana çay içmiyom diye kızıyo.... pınarın mide hassas old için herşey yiyemiyom ona da kızıyo................. çoooooooooooooook şükür gitti de kurtuldum................

meraklı misafir beyaz olan oyun parkı çok güzel ama dar biraz. Ben zaten oğluşumu park yatakta yatırıyorum. Baby2go marka. 70*110ölçülerinde. Yataktan çok memnunum ama hayal ettiğim gibi kapılardan geçmiyor. Annem de komşudan chicco park yatak ödünç aldı o da hem dar hem kısa oğluşum kollarını iki yana uzatıncasığmıyor gibi. Oyun parkı olarak kullanmak için de dar. Bizimki o açıdan da ferah.

bende de kraft var 75-110 ve ne yazık ki o da sığmıyo kapılardan.... tekerleri bi işe yaramıyo:) ama memnunum......................

geda canım gözün aydın ayy ne zor bişey yaa ne anlayışsız biriymiş.

teşekkürler tatlım............ düşünsene ben bunu değiştiremem..... bööle old. da bilmiyodum... çok zor bi kadın....... aynı şeyi yüz kere tekrarlar.... anlat anlat yine aynı bildiği doğrudur.... haddini de bilmez.... yani hiç bu okumul etmiş bi bildiği vardır susayım demez..... hep o doğru.................... ayyyy dolmuşum yaaa....

kızlar selam kullanışlı oluyo mu oyun parkı acaba

ek besin konusunda iyce kafam karıştı kızlar.en yisi bu ay da vermeyim.5. ay bitince başlayayım.

gülfeme oyun parkı almayı düşünüyorum iyi olur mu ki?düşüncelerinizi yazar mısınız?

kıslar oyun parkı konusunda ben kraft 75-110 dönencelisi var memnunum....

megulüm ek gıda konusunda da ilk 6 ay en güseli ama 4 aydan sonra da olabilirmiş... bi de ben malum okulda olacağım için alışsın istiyom.... ağust 20den sonra dr arayıp başlamayı düşünüyom... şimdi karpuz falan veriyom gayet obur:)

canım ne sinir bişey allaha şükür benim kaynanamın ööle huyu yoktur fazla karışmaz benden çekinir bile,haftada 1 kez biz gideriz onun dışında bize yılda belki 4 veya 5 kez anca gelirler

doğum günün kutlu olsun canım Rabbim uzun ömürler versin....

benim cnm ben ne zamandır değiştirmek istiyordum gülşen sağolsun o göstermiş nerden değiştireceğimi :))

yeni isminle hoşgeldin deniz (dinozzo ne demekti sahi:))

poseidon "Allahım yaa şenay delisinin yüzünden adım börülce kalcakk!!!
Benim gibi bir hatuna nasıl börülce der ya!!![/b][/color][/QUOTE]"
neden sana böörülce deiler kş ben kaçırmışım ama şenay buranın ennn matrak hatunlarından biri... dağ çiçeeee mesela:):))
senin işinde zormuş arkadaşım.
ben her biberonu denedim aventle,dr.browns'ta içiyor sadece.
işi biliyoooo...
bak benim sıpa 50cc.içti uyuyor.:gitme:
dayanamıyorum bu iştahsızlığa artık:gitme:

pınara şimdilik maşallah işt. sorunu yok... bulantısı olunca emmiyo o kadar.... ama ne kadar süt içiyo bilmiyom sadece emiyo... sağmıyom da..........

dr bize dün günde 2 kez kaşık maması ve 1 kezde şeftali veye armut püresi verdi,uyuduğu zaman emzirsem uyanık olduğu zamanlardada diğerlerini versem off off.bide saçlarım dökülüyo kel kaldım kelll

merak etme biz keller birbirimizi teselli ederiz:) bendede durm aynı....... avuç avuç saç topluyom.... birini yemeğe alcam ve içinde çıkcak diye korkuyo çünkü örtüyü de dinlemiyolar hem topluykene..............

ayyyy 4. ay aşıları..... pınar a da 2.ay verilmeden önce calpol vrdim bi daa vermedim çok bişiy olmadı inşallah gene olmaz.... neyse ki atlatmışsın maşallah....

dualarımız seninle canımç.... ne sınavı bu.............

megülcüm pınar da haftaya 5 e giriyo ve o da 6idi geçen hafta.... ama sadece anne sütü de mi.... bizim ööle.............

sultancım sana da geçmiş olsun... sana diyom nazar olcan diye.... o kadar güzel olma canım benim....

megül antalya izmir demişin ya memleket mi gezi mi.... bi de çok zor ya bebişle yolculuk.... Allah yard etsin.... ben 1 yaşına gelene dek yolculuk yapmak istemiyom inşallah... ancak 2 ayda bir ist. dr.umuza....

ayyyy ipini koparmışlar gibi yazıp duruyom.... ev yerleştircem temizlik yapcam diye vakit yoktu sonra da kaynana..... hamdolsun Rabbim..... sıkıntılar azaldı........ sizle daha çok paylaşımım olcak...... bi de buraya yeni taşındığım için kimseler yok..... YALNIZIM DOSTLARIM... iyi ki varsınız.... iyi ki bu siteyi tevafuk da olsa bulmuşum:):):)

geda hoşgeldin..
kayınvaliden için allah kavuştursun diyemiyeceğim:))
gözünaydın göndermişsin..

biz ek gıdaya geçemedik çorbayı sevmedii.
mama vermeye devam ediyoruz.
sütümde çok azaldı.
sadece uyku sersemi emiyo..
batıracak bu okur bizi mama dayanmıyor.
ek işmi bulsam acep:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…