meraklı ağaç olamsı sorun olmaz mı.benim kız kafay ayakları koruyucudan dışarı çıkarıp ayaklarını ellerini parmaklıklara geçiriyo .gece sürekli kontrol edip duruyorum
geçmiş olsun cnm inş çıkmaz ateşin bebişde uyur birazcık...kızlar ben yatmaya gidiyorum biraz tabi yasemin müsaade ederse. ateşim 37.9 a çıkmış. 38 i geçerse ateş düşürücü içecegim. gidip biraz dinlenmeye calışayım. öpüldünüz.
gözün aydın cnmmmmm çok zor çoookkkselam kıslar.......,
nihayet doyasıya sizle olabilrim.... benim büyük bebek gitti... kaynana 10 dk önce gitti........... ohhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......................
amaaaannnn zor bu ilişkileri ayarlayabilmek hele anlayışsız cahilin teki ise.......................... geçmişe hiç bakamadım inşallah sizler iyisinizdir..................
gözün aydın cnmmmmm çok zor çoookkk
ah canım sorma... ben koruyucuyu çıkarmak zorunda kaldım, yasemin elleri ayaklarıyla mıncıkladıkca içinin dolgusu çıkmaya basladı ağzına burnuna girmeye de tabi.. en sonunda çıkarmak zorunda kaldım şimdi senle aynı sorunu yaşıyorum. bacagını falan çıkarıyor parmaklıklardan sonra da sıkışıyor oraya baslıyor aglamaya ondan sonra. allahtan gece uyurken kıpırdamıyor benimki fazla. agaç olması doğal olması bakımından iyi, sentetik değil, kimyasal kullanılmamış.
bakalım, kocişin yegenlerinin park yatağı vardı onu verecekler bize yakında, bir deneyeceğim. belki de gerek kalmaz bir de dediğim gibi bizim beşik de ağaçtan öyle oyun parkı gibi. tek sorun bizimkine dar geliyor dikdörtgenler. enine yatmak için dönüyor falan ama belki emekleme döneminde kendi baslarına oturabilecekleri için daha az yer yeterli gelebilir.
meraklı misafir beyaz olan oyun parkı çok güzel ama dar biraz. Ben zaten oğluşumu park yatakta yatırıyorum. Baby2go marka. 70*110ölçülerinde. Yataktan çok memnunum ama hayal ettiğim gibi kapılardan geçmiyor. Annem de komşudan chicco park yatak ödünç aldı o da hem dar hem kısa oğluşum kollarını iki yana uzatıncasığmıyor gibi. Oyun parkı olarak kullanmak için de dar. Bizimki o açıdan da ferah.
çiçek senin süt artıran pilavını yapcam.inşallah benimki de artar.
geda canım gözün aydın ayy ne zor bişey yaa ne anlayışsız biriymiş.
kızlar selam kullanışlı oluyo mu oyun parkı acaba
ek besin konusunda iyce kafam karıştı kızlar.en yisi bu ay da vermeyim.5. ay bitince başlayayım.
gülfeme oyun parkı almayı düşünüyorum iyi olur mu ki?düşüncelerinizi yazar mısınız?
:hooray::hooray::hooray:BUGÜN BENıM DOĞUM GÜNÜM ŞU SAAT OLDU KıMSE KUTLAMADI GECE 1 DE YATTIK OKDAR BEKLEDıM BEYEFENDıDE BıŞEY DEMEDı SURAT ASIP YATTIM EĞER UNUTSUN GÖRÜŞÜRÜZ BGN UMUTLA BEKLıYCEM BıDEEE BEN GEÇEN YIL BGN KAN TESTŞNDE HAMıLE OLDUĞUMU ÖĞRENMıŞTıM EN GÜZEL HEDıYEYDı O ZAMANDA SONUÇ KAĞIDINI BANA HEDıYE ETMıŞTı BAK SANA NE VERDıM DıYE EŞŞEK YA:)
benim cnm ben ne zamandır değiştirmek istiyordum gülşen sağolsun o göstermiş nerden değiştireceğimi :))
senin işinde zormuş arkadaşım.
ben her biberonu denedim aventle,dr.browns'ta içiyor sadece.
işi biliyoooo...
bak benim sıpa 50cc.içti uyuyor.:gitme:
dayanamıyorum bu iştahsızlığa artık:gitme:
dr bize dün günde 2 kez kaşık maması ve 1 kezde şeftali veye armut püresi verdi,uyuduğu zaman emzirsem uyanık olduğu zamanlardada diğerlerini versem off off.bide saçlarım dökülüyo kel kaldım kelll
bizde aşımızı dün yapmıştık.aşıdan geldikten sonra bir çay kaşığı calpol vermiştim bide 6 saat sonra verdim bi dahada vermedim. geçen sefer vermemiştim baya mızlanmıştı ve ateşi olmuştu . bu sefer şuruptan mı bilmem ama ne mızmızlık yaptı ne de ateşi oldu.
kızlar bana dua edinn ders çalşıyorum sabah 7 de kalkmştımmm kızımla bile ders çalşmaktan aşırı ilgilenmiyorummm umarımm verrm bu sınavııı ve eger verrsm ehliyete yazılıcamm ödül olarak zemuszemus
megülcüm pınar da haftaya 5 e giriyo ve o da 6idi geçen hafta.... ama sadece anne sütü de mi.... bizim ööle.............benim kızımın 4 ayı bugün bitti.5. aydan aldık ama kilosu 6 yı ancak buldu.doktor anne zayıf baba zayıf ne olmasını bekliyosunuz diyo ama ben yediğimi inkar etmem yiyince alırım.kızım iştahlı olduğunda da en fazla 700 gr almıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?