ayy canm benm allah kolaylık versnnnn valla benmknide hiç ateş yapmadı ben igneden yarım saat önce ateş düşürü agrı kesici şurup içiriyorum eve gelincede bi fitil koyyorum 3 4 saat uyyo yavrumm
bizde aşımızı dün yapmıştık.aşıdan geldikten sonra bir çay kaşığı calpol vermiştim bide 6 saat sonra verdim bi dahada vermedim. geçen sefer vermemiştim baya mızlanmıştı ve ateşi olmuştu . bu sefer şuruptan mı bilmem ama ne mızmızlık yaptı ne de ateşi oldu.
geda benimde ist da kimsem yok keşke adapazarında olsam
geda gözün aydın canım kaynana gitmiiş
ttuğbacım sende adapazarlımısın bende oralıyım ama bursada yaşıyorum
yaaa.... benim de ist kimsem yoktu ama komşu ve arkadaş............ biz akyazıdayız bi de.... çıkcak bi yer de yok......sonradan da olsa serap şirvan la da tanışmıştık görüşmeler oluyodu..... sen neresindesin ist.un....
doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice senelere:hooray::hooray::hooray:BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM ŞU SAAT OLDU KİMSE KUTLAMADI GECE 1 DE YATTIK OKDAR BEKLEDİM BEYEFENDİDE BİŞEY DEMEDİ SURAT ASIP YATTIM EĞER UNUTSUN GÖRÜŞÜRÜZ BGN UMUTLA BEKLİYCEM BİDEEE BEN GEÇEN YIL BGN KAN TESTŞNDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM EN GÜZEL HEDİYEYDİ O ZAMANDA SONUÇ KAĞIDINI BANA HEDİYE ETMİŞTİ BAK SANA NE VERDİM DİYE EŞŞEK YA:)
haydaaaaaaaaaaa ama ama amaaaaa yaaaa börülce benim lafımmmmmmmmm o benim deniz börülcem stres topumbÖÖÖrÜlce denİzde gelmİŞ gÜnaydın canımmmmm
bak böyle deniz börülcesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigünaydınnnnn!!!
eski dinozzo yeni denizela hayırlı olsun ismin canımm..
Elevinya doğum günün kutlu olsunnn nice güzel senelere!!!
Allahım yaa şenay delisinin yüzünden adım börülce kalcakk!!!
Benim gibi bir hatuna nasıl börülce der ya!!!
kızlar bende iyi bi kbb uzmanına denk gelene kadar 15 günde bir yataklara düşerdim gelsin penisilinler penadurlar sonra bi öğendimki benimki alerjikmiş yıllarca çektim bi dünya antibiyotik kullandım adam bana aırus diye bi hap verdi minnacık bişi 3 senedir hiç bişeyim yok Allah o dr dan razı olsun size araştırın benim hastalığım meğer faranjit anjin falan değil alerjik rinitmişdoğum günün kutlu olsun.biz de gülfemin haberini yıldönümümüzde öğrenmiştik.eşim de bana benzer bi espiri yapmıştı ama ben sevinçten gıcık bile olamamıştım.
bizde de aynı dert var.24 saatte toplamda 600 cc ancak içiyor.zaten zayıf bu ay kilo da alamadı galiba.evdeki tartıda aynı çıkıyo hep.
çok geçmiş olsun.faranjittten nefret ediyorum.kaç senedir çekiyorum gitmediğim doktor kullanmadığım şey kalmadı ama o benimle dalga geçer gibi 15 günde bir beni rahatsız ediyo.
sende taa gemliktesin biraz merkeze gel bacım yaabenımde burda kimsem yok bi kayganm var akran komşuda yok hepsi dul ve yaşlı
evet adapazarlıyım 2008 aralıktan beri ist dayım ve hiç tanıdık akraba falan yok komşularım yaşlı çok sıkıcı
selam kıslar.......,
nihayet doyasıya sizle olabilrim.... benim büyük bebek gitti... kaynana 10 dk önce gitti........... ohhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......................
amaaaannnn zor bu ilişkileri ayarlayabilmek hele anlayışsız cahilin teki ise.......................... geçmişe hiç bakamadım inşallah sizler iyisinizdir..................
kızlar bu arada hasta oldum ben. dün geceden beri boğazım ağrıyor, hafif ateşim var, başım ağrıyor.. farenjit oldum sanırım. hay dilimi eşşek arısı soksaydı da demeseydim dün burda 3 yıldır farenjit olmuyorum diye mafoldumben napacağım bilmiyorum şimdi. bugün böyle geçsin bakalım da yarın duruma göre doktora gideceğim. antibiyotik kullanmam gerekecek. inşallah anne sütüne geçmeyen bir antibiyotik olur yoksa yandım ki ne yandım! mafoldumben
buluşalım canım
bana uyar ramazanda buluşamayız ama ya ramazandan sonra yada bi akşam iftara ama bebeklerle dışarda iftarda süper olur yani
bende bugün doktora gittim nörolojiye
ilaçta yazamadı emziriyorum die egzersiz verdi
kim yapçak onu hergün yarım saat amaaaaaaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?