2009 Nisan Anneleri buraya

geda gözün aydın canım kaynana gitmiiş
ttuğbacım sende adapazarlımısın bende oralıyım ama bursada yaşıyorum

ayy canm benm allah kolaylık versnnnn valla benmknide hiç ateş yapmadı ben igneden yarım saat önce ateş düşürü agrı kesici şurup içiriyorum eve gelincede bi fitil koyyorum 3 4 saat uyyo yavrumm

sağolun kızlar. aşılarımızı olduk geldik. gitmeden önce içirmedim şurubu gelince verdim doktor halamız öle dedi çünkü. 2 saate yakın oldu hala uyuyor. ateşini ölçerim uyanınca gece ateşlenmezse keserim zaten şurubu. geçen de öle yapmıştık. inşallah ateşlenmez.

geda benimde ist da kimsem yok keşke adapazarında olsam

yaaa.... benim de ist kimsem yoktu ama komşu ve arkadaş............ biz akyazıdayız bi de.... çıkcak bi yer de yok......sonradan da olsa serap şirvan la da tanışmıştık görüşmeler oluyodu..... sen neresindesin ist.un....

akyazı çok küçük yaa haklısın.ben başakşehirdeyim burası çok güzel sakin hep site çok düzenli ist.un karamaşasından uzak.ama arkadaş falan olmayınca sıkılıyorum.inşallah sende ordan bir an önce arkadaş edinirsin

ay ii bari az yazmışınıza okuyabildim bu gün annemizi çıldırtalım günüydü:)))))))
doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice senelere
bÖÖÖrÜlce denİzde gelmİŞ gÜnaydın canımmmmm
haydaaaaaaaaaaa ama ama amaaaaa yaaaa börülce benim lafımmmmmmmmm o benim deniz börülcem stres topum
bak böyle deniz börülcesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar bende iyi bi kbb uzmanına denk gelene kadar 15 günde bir yataklara düşerdim gelsin penisilinler penadurlar sonra bi öğendimki benimki alerjikmiş yıllarca çektim bi dünya antibiyotik kullandım adam bana aırus diye bi hap verdi minnacık bişi 3 senedir hiç bişeyim yok Allah o dr dan razı olsun size araştırın benim hastalığım meğer faranjit anjin falan değil alerjik rinitmiş

benımde burda kimsem yok bi kayganm var akran komşuda yok hepsi dul ve yaşlı
sende taa gemliktesin biraz merkeze gel bacım yaa

evet adapazarlıyım 2008 aralıktan beri ist dayım ve hiç tanıdık akraba falan yok komşularım yaşlı çok sıkıcı

adapazarında akrabalarımız var bizim

aynen benim komşularda hep yaşlı
bu arada elevinya doğum günün kutlu olsun nice senelere...

bende bugün doktora gittim nörolojiye
ilaçta yazamadı emziriyorum die egzersiz verdi
kim yapçak onu hergün yarım saat amaaaaaaaaaan

buluşalım canım
bana uyar ramazanda buluşamayız ama ya ramazandan sonra yada bi akşam iftara ama bebeklerle dışarda iftarda süper olur yani

gözünaydın canım. demekki oralarda yanlızda kalsan kaynana çekilmiyo.

çok geçmiş olsun ipek umarım ilaçsız atlatırsın. yazık bebiş sütsüz kalmasın yaa.

bende bugün doktora gittim nörolojiye
ilaçta yazamadı emziriyorum die egzersiz verdi
kim yapçak onu hergün yarım saat amaaaaaaaaaan

öyle deme yap egzersizlerini kızarım hıııııııııııııııııı.
sen iyi olki kereme bakıcan daha.
yoksa ağrılarınla oğluşada kızarsın.
yap egzersizlerini hatta arada göbek kalca içinde iki egzersiz attır.
çok geçmiş olsun canım.

ya kızlar bizim muhtarda ihtiyar heyetide karabatak gibi oldular ya
bi görünüp bi kayboluyolar nooldu bu kızlara özledim valla ikisini de

kızlar bugün benim oğlan beni çok yordu bi türlü uyutamadım şimdi hazır uyumuşken bende biraz uzanıyım. by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…