2009 Nisan Anneleri buraya

geda canım ya cvp veremedim çünkü bilgisayar başında değildim.
antalya izmir aile ziyareti uçakla gitcez inşallah.
bugün kraftın park yatağını ve chikkonun you and me sini aldık.inşallah memnun kalırım.

kızlar ya hergün iki defa kaka yapan sürekli ishal modunda olan kızım bugün kakasını yapmadı hayırdır inşallah hayırdır inşallah:))

güle güle kullanın you and me hakkındaki deneyimlerini bekliyorum :1closedeyes:
kızlar ya hergün iki defa kaka yapan sürekli ishal modunda olan kızım bugün kakasını yapmadı hayırdır inşallah hayırdır inşallah:))

aynen ecrinde bugün yapmadı yarın acısını çıkartır yola da çıkıcaz adapazarına..yandım :sinifsinif:

kimsecikler yok.
kızlar tuğçe arkadaşımız vardı hani hamileliği zor geçen haberiniz var mı niye hiç girmiyo acaba merak ettim

adapazarı bursa istanbul arasında oturup diğer şehri özleyenler arasına ben de katılayım en iyisi. ben de bursalıyım ama istanbulda oturuyorum. ama ben memnunum burda okuduğumdan arkadaşlarıım buradalar. bi akrabalar eksik ama yaklaşık 1 ayda 1 kere bursaya gittiğimden akrabaları da görebiliyorum.

chveneburi canım ya aldım denedim çok rahat.bel desteği süper.çocuğu taşıdığımı hissetmedim.ben saflık yapıp 25 milyona basit bişey almıştım.belim 1 hafta ağrımıştı.kuzumUN DA BACAK ARASI KIPKIRMIZI olmuştu.yarın hemen çarşı pazar gezecem.

canım arkadaşlarım doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ediyorum sizleri çook seviyorum

ramazana az kaldı ben malesef bu sene de tutamıcam.artık sonraki sene kış dönemini oruçla geçiririm ömrüm yeterse inşallah.oruç borcu neyse ne de namaz borcum çooooooooooooooooooook fazla

kimsecikler yok.
kızlar tuğçe arkadaşımız vardı hani hamileliği zor geçen haberiniz var mı niye hiç girmiyo acaba merak ettim

yaa evet tuğçe 8 dimi geçen bende merak ettim naptı acaba

evet tuğçe8 çok tatlıydı ya.nerelerde acaba.inşallah herşey yolundadır.april16 glnm kvrk falan da vardı keşke yine gelseler.eski günleri özledim

ramazana az kaldı ben malesef bu sene de tutamıcam.artık sonraki sene kış dönemini oruçla geçiririm ömrüm yeterse inşallah.oruç borcu neyse ne de namaz borcum çooooooooooooooooooook fazla

bende alayım o zaman ya hamilelikten miras fecii bi bel ağrısı kaldı bende de dışarda hep eşim taşıyor bizim koğala da bebek arabasını sevmiyor hep kucakta bize yapışık olacak kaydirigubbakcemile3 eşim yorulunca ben alıyorum 10dk dayanamıyorum belim ağrıdı demeye utanıyorum valla doğumdan beri doğrultamadım bitarafımı kaydirigubbakcemile3

bende oruç tutamıcam benim tombişim mama da emdirsem meme emmeden doymuyor bana çok süt lazım çooooook geçen seneden de vardı oruç borcum nasıl tutucaz o kadar ya fisfisfis namaz da düşük tehlikesi geçirdiğimden beri kılmıyorum ooof of

ben tutucam sütüm çok azalırsa bakarız ama tutucam büyük olasılık akşama doğru aalınca ek gıda yoğurt düşünüyom okul açılmadan yavaştan günde 1 öğün alışmış olur hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…