2009 Nisan Anneleri buraya

ben istanbulu sevmiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum
ayyyy deme öyle ben aşığım o şehre insan orayı kaybedince daha iyi anlıyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
insanın sevdikleri neredeyse orayı seviyor. ama istanbulun yeri her zaman farklıdır ben de. tek başıma da olsa istanbulda yaşamaya değer.

sana katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:dance:

günaydıın...seher açmışın yine tükkanın :)
hiç iyiyim demeye gelmiyo yaa daha dün gazımız hafifledi dedim seviniyordum gece 1.5 dan sonra yarım saatte bi kalktık salak gibiyim yaa ayakta zor duruyorum ( üşüttü mü yoksa çorbaya geçtik ondan yapar mı ki kızlar yaa????

denızcım dikkat et valla yedikleri yapabilir ben selene bı gun bişi deneyip vericem mesela şeftali suyuysa o gun başka bişi yok malum selende gazlı etkilerini göreyim ona göre

öle cnm ya bende 2 gündür çorba veriyorum sadece dr 2. haftada yoğurd geç dedi ben onu 3. ya da 4. hafta vermeye karar verdim bizimki çorbaya alışırsa yani onu yesin ikisi birden delirir herhalde ama azıcık bende üşütmüşüm malum beraber takıldığımız için o da mı üşüdü ki dedim oooofff bul bulabilirsen sebebini

sabahları zor ayılıyorum artık!
benimki sabaha karşı 2 defa uyanıyo artık emmek için karnı acıkıyo.
bende bu yüzden zor uyanıyorum erteleyip duruyorum alarmı.

günaydın denizela büyük ihtimalle çorbadandır gazı canım alışkın değil ya garibim ancak hazmeder ama öğrenecekler annesi yavaş yavaş ve sabırla

saol cnm umarım bir an önce öğrenir bebeği gazlı olmayanlar çok şanslısınız bizim gibi her yeni besinde bunları çekmiceksiniz kıymetini bilin :))

ya birde toplasanız 10 kaşık yedi kendi bebek kaşığıyla bu kadara bile böyle tepki gösteriyosa yanmışım ben gerçekten (

canım selende aynı mama yemiyo die kaşık mama aldım onu veriyom sütlü pirinçliyi beyenmedi armutlu aldım onu yıyo aptamil ama enemek için 1 gun verdim 1 kez baktım bişi olmuyo devamı geldi bizimkiler böyle mesela karpuz selene gaz yapıyo yalaması bıle yeter

Günaydın güzel bayanlar herkese gazsız günler işe başlayanlar nasıl çok zormu hem ev hem de iş biraz gözümü korkutsanıza )

bizde bugun gezmeye gidicez ablama ama kesin kayra huysuzlanır gezmeyi hiç sevmiyo hep evde olmak istiyo sanırım. ee bende sıkılıyorum napıyımm(

günaydınn

denizcim elanın çorbasını karışık sebzelerden mi yaptın?
ilk olarak tek çeşit sebze kullanılmalıymış bağırsakları alışsın diye soraları yeni sebzeler eklenmeliymiş hem hangi sebzeyi sevdi hangisini beğenmedi anlaşılabilir.baklagil koymaya başlandığında mutlaka süzgeçten geçirilmeliymiş gaz yapmasın diye

nette okumuştum bunları

okuduğum sitede mesela önce patates çorbası sonraki pişirimlerde içine havuç sonraları karnabahar domates gibi sebzeler eklenebilirmiş alıştıkça yeni sebzelere denenebilirmiş.bana mantıklı geldi böylelikle ne gaz yapıyor neyi seviyor hangisi eklenince hoşlanmadı anlarız

çorbaya patates kabak az domates az pirinç koydum dr un tarifi bu çok mu karışık ki

ilk başlarda tek çeşit sebze ile başlamak gerekiyormuş.
buharda haşlayıp az su ezip öle verilmeliymiş.
daha sonra sebzeleri kombine etmek gerekiyormuş.

bizimki dün patatesliden yemiş biraz!!!!

Günaydın güzel bayanlar herkese gazsız günler işe başlayanlar nasıl çok zormu hem ev hem de iş biraz gözümü korkutsanıza )

haziranda başladım işe şekerimm!!!
doğum izninde hem ev işi hem misafir hem bebek aşırı yorulduğum vede bunaldığım için iş benim için bi kurtuluş oldu..
bir ohhh çektimm..
şimdi evde annem bakıyo oğlana.ama ev işlerini ben yapıyorum gene.annem yaparsa yemek yapıyo
bizim oğlan çok ilgi istiyor.
işin özü şimdi eve gidiyorum ev işi oğlanla ilgileniyorum..
yoruluyosun yani..
ağrı kesici alıp uyuyorum 2 gündür!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…