2009 Nisan Anneleri buraya

ben seyrettiriyorum..

izlese ne olurki

selam kızlar.....biz sebze çorbamıza patates,havuç kombinesi ile başladık..şimdi kabak ve maydonozda koyuyoruz...patates tek başına ishal yapar ama kabak eşliğinde tuvalete rahat çıkıyorlar ....onun için tek sebze zor olur tabi bu benim fikrim.....
tv konusunda katı değilim......akşamları 5 dakika bakıyor ayağımda sallıyorsam bakarken uyuyor zaten.....

ya ta emin değilimde gözleri 7. aya kadar tam bizim gibi görmüyo tam oturmuyo yani bir de tv nin neden olduğu bi hastalık var ya çok izleyen çocuklarda oluyo bizimki de daha ççok küçük tv için diye korkuyorum işte

haa bir de gözleri tam görmediği için ekran çözünürlüğü var ya onu ok fazla seçebiliyolarış hani nokta nokta oluyo ya o zaman da beyinlerini etkiliyomuş kk da biri yazmıştı yaza kişinin prof hocası demiş bu yüzden beyninde sorun oluşan bebekler de varmış tabi sanırım bunun için çok uzun süre kalıyolardır tv başında sanırım kısa sürelerden bişey olmaz

otizm olabileceği söyleniyor ama tv karşısına koyup bırakmıyoruz ki onları... ozaman evden internet ve cep telefonlarını uzaklaştırmak lazım...baz istasyonları tvden daha mı masum ki

bizimkide kaçamak bakışlar atıyo ama.
baktırmamya çalışıyoruz.
bakarsa ne olur kii amannn ne bileyim onu yapmasın bunu yapmasınnnn..

geçen gün dergide okudum modern annler çocukları için en iyisi olsun diye çabalarken hatalara düşebiliyolarmış.
ben mesela hergün acaba doğrumu yapıyorum yeteri kadar ilgilenebiliyomuyum soruları soruyoum ço stres oluyorum açıkcası.

işten gidince yorgun olsamda mutlaka ben ilgileniyorum.
oyun oynuyorum müzik dinletiyorum konuşuyorum.
bazen sitenin bahçesinde gezdiriyorum.
oyuncaklar aldım ama.
tabi acaba yeterlimi değilmi diye soruyorum kendime.
mesela önceden agu falan diyordu şimdi demiyor artık..
sadece dişlerinin kaşıntısından acayip sesler çıkarıyor.
annem sesizleştimi ne dedi dün!!moralim bozuldu!!

tabi ba istasyolarını kaldıramayız ben sadece bu yapmaasına engel olabileceğim bişey diye yapmaya çalışıyorum dediğim gibi 6-7 aya kadar gözleri tam gelişsin sorun yok benim için ondan sonra..en azından otizm riskini azaltalım :))

aynen bende başta yani anneliğimi oturtmaya çalışırken herkes gbi bebeğimi çok sevdiğim için süper anne olmam gerekiyormuş gibi hissettim ama şimdi yavaş yavaş oturuyor sadece elimden gelenin en iyisini yapabilirim ve benimde iyi olmaya ihtiyacım var ki ona iyi bakabileyim bunları farkettim artık yapamadıklarım için daha az stres oluyorum

slm kızlar
faydalı bilgiler yazmışsın bir öğünde 3-4ay arası 210cc içer yazmışsın
,valla bizimki bir öğünde en fazla 150 cc yiyor oda çok nadir genelde 120
sizinkiler nasıl içiyor kızlar

bencede ay yeterlimiyim doğru şeyleri yapıyormuyum falan filan bu tür sorular gerçekten insanı strese sokuyor
bence hepimiz elimizden geldiğince ii anneler olmaya çalışıyoruz
zaten ben kendi fikrimce çokta üstüne düşmek istemiyorum yapabildiğimi yaparım
sonuçta ben ii olmazsam ona da faydalı olamam

o yine iyiymiş ecrine 60 cc içirmek için yapmadığım şebeklik kalmıyor biberon emmediği için kaşıkla yada nuby biberonla ağzına azar azar fışkırtmak suretiyle şarkı söyleyerek oyuncaklarla oynatarak muhabbet ederek nadiren 60 cc içiyor yarım bıraktığı daha sık görülür.doymuyor tabi meme manyağı kızım memeyi verince saldırıyor delikafadulden

cnm benimki memeye saldırsada anfazla 20 falan içer onuda istemiyor napalım mecbur mama

ben çıkıyorum kızlar
arkadaşla kusföre gidiciz onunda kızı bizden 20gün büyük
şimdi burdan taksiye taksiden metroya metrodanda tabana kuvvet dolaşıciz bugün bby

herkese merhaba bebeği emmeyen anneler benim kızımda emmekte nazanıyordu hatta memeyi gördüğü gibi ağlıyordu baktım ben stres oldukça herşey daha kötü oldu bende emmeye aldığımda çocuk şarkıları söylemeye başladım mini mini bir kuş gibi dikkati dağılıp emmeye başladı ama ilk çok az sonra bunuu oyuna çevirdi ama memeyi bıraktığı gibi şarkı söylemeyi kesiyorum oda dinlemek için tekrar emmeye başlad şimdi allahıma şükürler olsun eski haline döndü

kızlar siz şeye inanıyo musunuz hani derler ya çok giydirirsen ilerde de çabuk hasta olur,hatta çocukları dirençli olsun diye doğunca kara bile atanlar var ya onun gibi :) burası çok sıcak ama balkon biraz serin de olsa klimada açsam ben elayı tek badiyle gezdiriyorum çok hassas olmasın yani ama yanlış mı düşünüyorum ki üşütüyo mu ne...??

bende öyle inananlardanım cnm hst olmayana kadar öyle devam hasta olursa bakarız artık alışmasın vücudu diye hep yanında olamayız ki dirençli olmalılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…