2009 Nisan Anneleri buraya

ben yaptım canım tadı da güzel oldu ama bulguru sevmiyorum midemi kaldırıyor yiyemedim

arkadaşlar bizim verem aşımız sarı akıntı yapmaya başladı sizinkilert ne durumda.normal mi
bizimkide kırmızı küçük bi nokta doktor 8hafta ya kadar belli olr demişti?

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bi kokunun beni bu kdr mutlu edeceği aklımın ucundan geçmezdi bebeğimmm artık kakasını yapıyoooooooooooooookaydirigubbakcemile3hihoyyyt:roflol::teytey::teytey::dance:hihoyyyt
oo hadi gözün aydın cnm ekim29un formülünümü denedin

tuğbacım kraft jenny tavsiye ederim ben kullanıyorum hem sallanıyor itlediğinde
eğer başka bi marka alacaksanda çok büyük alma ve eninede dikkat e t kapılardan geçebilsin

meraklı misafir hasta olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun cnm
bilgim olmadığı için soruna bşey diyemiycem acil şifalar

kılzar bizimki diş çıkarıo sanırım çok huysuz böyle devamlı damağını kaşımaya çalışıyo kendini kusturuyo ishal oldu biraz ateşi var ve damağını elledim pütür pütür.

hadi yaa tombalak can şimdide dişmi çıkartıyor
bizim akıllıda bütün elini ağzına sokuyor sonrada öğürüyor amanın ağlıyorr şimdide

gittim aldım geldim yarın adapazarına gidebileceğizzz :lepi: kurulumuda çok kolaymış keşke bende en başında eve de böyle alsaydım.en büyük boylardan aldım çünkü adapazarında bekarken kaldığım oda halen benim odam olarak muhafaza edilmekte zemuszemus oraya kurarım durur orda.

hayırlı olsun canım dene bakalım rahatsa bende almak istiyorum

maşallah tosun can :) olmuş..
ayın 17 sinde bizimde 4.aymız b,itiyor
zamman ne çabuk geçiyor be
bi bakmışın bidaha yaz olmuş çocuklar yaşlarını geçmişler tatile gitmişiz ohhh

ıYı AKŞAMLAR NıSAN ANNELERı
günler sonrasında nihayet pc başına oturabildim.Bu aralar o kadar çok karışığım ki taşınma telaşı ve oğlumun huysuzluğu üst üste geldi çok yorucu ve yoğun günler yaşıyorum... Beni de rahatlatan tek yer burası valla. Geçmişi okuyayım diye düşündüm ama gözüm kesmedi o kadar çok sayfa varki okumam gereken umarım herkes iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…