ben yaptım canım tadı da güzel oldu ama bulguru sevmiyorum midemi kaldırıyor yiyemedimmerhabalr arkadaşlar.
süt yapan pilavı sormuşsunuz.çiçek yazmıştı asıl tarifi ama ben kısaca şöyle diyim kabaklı dereotlu bulgur pilavı.ben dün yapacaktım yetiştiremedim.sütü çoğaltcak herşeye açığım yani.gazımız olmasına rağmen süt olsun diye herşeyi yiyorum artık.
bizimkide kırmızı küçük bi nokta doktor 8hafta ya kadar belli olr demişti?arkadaşlar bizim verem aşımız sarı akıntı yapmaya başladı sizinkilert ne durumda.normal mi
oo hadi gözün aydın cnm ekim29un formülünümü denedinayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bi kokunun beni bu kdr mutlu edeceği aklımın ucundan geçmezdi bebeğimmm artık kakasını yapıyoooooooooooooookaydirigubbakcemile3hihoyyyt:roflol::teytey::teytey::dance:hihoyyyt
kızlar yardımınıza ihtiyacım var
yatak sorunu yüzünden 1 aydır adapazarına gidemiyorum bende park yatak almaya karar verdim fakat çevremde kullanan hiç olmadı aranızda kullanan var mı? rahat eder mi acaba?
almak istediğim yatağın resimlerini koyuyorum fikir verirseniz sevinirim.
bende siz özlüorum ama o kdr huysuzki can şu sıralar çıldırıyorum
gittim aldım geldim yarın adapazarına gidebileceğizzz :lepi: kurulumuda çok kolaymış keşke bende en başında eve de böyle alsaydım.en büyük boylardan aldım çünkü adapazarında bekarken kaldığım oda halen benim odam olarak muhafaza edilmekte zemuszemus oraya kurarım durur orda.
8650 idi ayın 7 sinde canım
hayırlı olsun canım dene bakalım rahatsa bende almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?