şirvan barana çok geçmiş olsun.inşallah korktuğun durum yoktur.ev toplamak zor yerleştirmek daha da zordur.Allah kolaylık versin.
ben gülfeme iç bady ve ince bi kıyafet giydiriyorum.ev çok sıcak olmuyo.heryer de açık inşallah çok giydirmiyorumdur.
herkese merhaba bebeği emmeyen anneler benim kızımda emmekte nazanıyordu hatta memeyi gördüğü gibi ağlıyordu baktım ben stres oldukça herşey daha kötü oldu bende emmeye aldığımda çocuk şarkıları söylemeye başladım mini mini bir kuş gibi dikkati dağılıp emmeye başladı ama ilk çok az sonra bunuu oyuna çevirdi ama memeyi bıraktığı gibi şarkı söylemeyi kesiyorum oda dinlemek için tekrar emmeye başlad şimdi allahıma şükürler olsun eski haline döndü
merhabalr arkadaşlar.
süt yapan pilavı sormuşsunuz.çiçek yazmıştı asıl tarifi ama ben kısaca şöyle diyim kabaklı dereotlu bulgur pilavı.ben dün yapacaktım yetiştiremedim.sütü çoğaltcak herşeye açığım yani.gazımız olmasına rağmen süt olsun diye herşeyi yiyorum artık.
arkadaşlar bizim verem aşımız sarı akıntı yapmaya başladı sizinkilert ne durumda.normal mi
merhaba kızlar. geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler ama daha geçemedi ne yazık ki mafoldumben dünden beri 38-38.5 derece ateşim var. boğazım agrıyor ve kulagım da. bir de dün gece yasemin i emzirmeye kalktım saat 01:00 di, emzirdim yatırdım ama gözler cin gibi, başladı aglamaya. babası kalktı baktı, uyutmaya calıstı tam saat 03:00 e kadar. en son ben de emzirdim uyudu şükür sabah 07:00 ye kadar da ama kociş mahfoldu yazık, ben de uyuyamadım tabi ne kadar yatıyor olsam da. ilaç alıp almama konusunda kararsız kaldım. yasemin in doktorunu aradım hangi antibiyotiği kullanayım diye söyledi sağolsun da, tabi kar zarar oranını göz önünde bulundurarak kullanmak gerekiyor. biraz idare etsem kendi kendine geçer mi yoksa kulagımın agrısı da iyice artar, bir de kulak enfeksiyonu eklenir mi diye korkuyorum.sizce napiim kızlar? bugün de beklesem mi ki?
merhaba kızlar. geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler ama daha geçemedi ne yazık ki mafoldumben dünden beri 38-38.5 derece ateşim var. boğazım agrıyor ve kulagım da. bir de dün gece yasemin i emzirmeye kalktım saat 01:00 di, emzirdim yatırdım ama gözler cin gibi, başladı aglamaya. babası kalktı baktı, uyutmaya calıstı tam saat 03:00 e kadar. en son ben de emzirdim uyudu şükür sabah 07:00 ye kadar da ama kociş mahfoldu yazık, ben de uyuyamadım tabi ne kadar yatıyor olsam da. ilaç alıp almama konusunda kararsız kaldım. yasemin in doktorunu aradım hangi antibiyotiği kullanayım diye söyledi sağolsun da, tabi kar zarar oranını göz önünde bulundurarak kullanmak gerekiyor. biraz idare etsem kendi kendine geçer mi yoksa kulagımın agrısı da iyice artar, bir de kulak enfeksiyonu eklenir mi diye korkuyorum.sizce napiim kızlar? bugün de beklesem mi ki?
evinizin içi kaç derece canım? bizimki 27-30 arası değişiyor. ben bir tek body giydiriyorum kısa kollu o kadar. dısarıya çıkarken de aynı şekilde. deniz kenarına gidersek aksamüstü falan ancak o zaman bir alt giydiriyorum o kadar.
tşkkler cnm bende denicem ama bnmki stresten azaldı 2 gündür bi hayli su içtim ve yeniden çoğaldımerhabalr arkadaşlar.
süt yapan pilavı sormuşsunuz.çiçek yazmıştı asıl tarifi ama ben kısaca şöyle diyim kabaklı dereotlu bulgur pilavı.ben dün yapacaktım yetiştiremedim.sütü çoğaltcak herşeye açığım yani.gazımız olmasına rağmen süt olsun diye herşeyi yiyorum artık.
arkadaşlar bizim verem aşımız sarı akıntı yapmaya başladı sizinkilert ne durumda.normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?