İYİ AKŞAMLAR NİSAN ANNELERİ
günler sonrasında nihayet pc başına oturabildim.Bu aralar o kadar çok karışığım ki taşınma telaşı ve oğlumun huysuzluğu üst üste geldi çok yorucu ve yoğun günler yaşıyorum... Beni de rahatlatan tek yer burası valla. Geçmişi okuyayım diye düşündüm ama gözüm kesmedi o kadar çok sayfa varki okumam gereken umarım herkes iyidir.
sağol çiçekcim adapazarından yazarım deneyimlerimizi :lepi:
iyi akşamlar kızlar bende bu aralar baya bi yoğunum giremiyorum bi bakıp çıkıyorum ama yakında biticek bu koşturmaca allahın izniyle bu arada yarın bursaya gidiyoruz 3 günlüğüne iki gündür alışveriş merkezlerinde boy gösterdik oğluşumla ya kızlar ne zor biliomusunuz üç çocukla bişiler beyenip almaya çalışmak resmen savaştan çıkmış gibi eve dönüyorum tabi evdede devam edio ama yinede ev dışarsına benzemio[/QUOT
maşallahın var canım... ben bi tane iken tıkılıp kaldım.... yakında kıyafetleri bile netten halletcemgeçen burda bi yere gidelim dedik adacenter diye bi yer.. çok zor oldu bizim için........ sen 3 taneyle.......................... ne diyim MAŞALLAH...........
canım yatağınız hayırlı olsun ecrin hanıma boool uzuuun ve huzurlu uykular uyutsun inşallah.....
he buarada kızlar bugün canım çok sıkıldıki sormayın mahallemizde bi çocuk üçüncü kattan aşağı düştü biz oturuyoduk görümcemin kızı bizdeydi ve pat die bi ses geldi ve ardından hiç durmayan bi ağlama sesi çılgın gibi cama koştomki ne göriim şok geçirdim çocuk yerde inanamadım hemen hastaneye gittiler duyduğuma göre kemikleri kırılmış ameliyata alınıcakmış ayyy anlatırken bile fena oluyorum ama hala elimayağım titriyo kızlar herkez çok dikkatli olsun bizimde bebeklerimiz var allah korusun rabbime emanet ama eşşeği sağlam kazığa bağlamak hesabı yapmalıyız herzemen çocukta daha üç yaşında sizinde canınızı sıktım ama olmaz demeyin oluyo ben gözlerime inanamadım ALLAH'a emanet
tuğbacım siz tatil köyüne gitmicekmiydiniz ramazanı orda geçircez falan diodun vazmı geçtin
yatağınız hayırlı olsun cicim ecrin cim mışıl mışıl uyusun
canım aşı ateş yaptı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?