2009 Nisan Anneleri buraya

ayy canımm kolay gelsin zor valla taşınma iş.... malum ben de ist.dan adapazarı na taşındım... taşınma işini eşim (evden eve ) yaptı ama yerleşme daha zor sankim
hala da tam yerleşmiş sayılmam.... artık onları annem eylulde gelince halletmeyi düşünüom.... ayyy o en büyük yardımcım pınar konusunda........ bir ayda ancak yerleşebildim ve bugün misafir aldım:) eşimin arkadaşları var evde onlar salonda ben odada pınarlayım... o da huysuz... hasılı bebişle zor bi dönem seni bekliyo Allah yard olsun.....................

iyi akşamlar kızlar bende bu aralar baya bi yoğunum giremiyorum bi bakıp çıkıyorum ama yakında biticek bu koşturmaca allahın izniyle bu arada yarın bursaya gidiyoruz 3 günlüğüne iki gündür alışveriş merkezlerinde boy gösterdik oğluşumla ya kızlar ne zor biliomusunuz üç çocukla bişiler beyenip almaya çalışmak resmen savaştan çıkmış gibi eve dönüyorum tabi evdede devam edio ama yinede ev dışarsına benzemio

megulcüm reflümüzü sormuşsun aslında azaldı... yani günde 15 kez değil 1 3 kez kusuyo ama yediğime dikkat etmezsem 6 8 e çıkıyo.... geçen haftalarda 1 defa ama çok oluyodu bu hafta yine abarttı... dr 6. aydan sonra geçebilir demişti... inşllh geçer dua edin siz de... kusutuğu için kilomuz az...................

canım yatağınız hayırlı olsun ecrin hanıma boool uzuuun ve huzurlu uykular uyutsun inşallah.....

teşekkür ederiz teyzesi :1hug: kızımın hatırına 1 ayı geçti gitmedim valla artık herşey onlar için kendimizi düşünmez olduk.annemlere belli etmemiştim ecrinin orda annemin hazırladığı yatakta rahat edemediğini babam emekli adam şimdi yatak masrafı çıkartır kendine diye işlerimiz var falan dedim hep.bugün söyledim yatak aldım falan diye o da diyor ben çok özledim ama ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna diyor duygulandım valla

he buarada kızlar bugün canım çok sıkıldıki sormayın mahallemizde bi çocuk üçüncü kattan aşağı düştü biz oturuyoduk görümcemin kızı bizdeydi ve pat die bi ses geldi ve ardından hiç durmayan bi ağlama sesi çılgın gibi cama koştomki ne göriim şok geçirdim çocuk yerde inanamadım hemen hastaneye gittiler duyduğuma göre kemikleri kırılmış ameliyata alınıcakmış ayyy anlatırken bile fena oluyorum ama hala elimayağım titriyo kızlar herkez çok dikkatli olsun bizimde bebeklerimiz var allah korusun rabbime emanet ama eşşeği sağlam kazığa bağlamak hesabı yapmalıyız herzemen çocukta daha üç yaşında sizinde canınızı sıktım ama olmaz demeyin oluyo ben gözlerime inanamadım ALLAH'a emanet

keremde çok kusuyor babamda takmış durumda bu çocuğun midesi bulanıyor diye bende gidince doktora sorcam bakalım normal demişti ama
kilosu iise sorun yok demişti

ay okurken ben bile kötü oldum yaaa Allah korusun yavrularımızı kazalardan belalardan

tuğbacım siz tatil köyüne gitmicekmiydiniz ramazanı orda geçircez falan diodun vazmı geçtin
yatağınız hayırlı olsun cicim ecrin cim mışıl mışıl uyusun

iyi akşamlar arkadaşlar .............

ben 20 gündür annemdeyim annemlerin modemi arızalı olduğu için giremedim ve burayı ve sizleri çok özledim,oğlum iyi çok şükür biz annemllere annem bize çok alıştı ne yalan söylyim burasıda çooook rahat ekmek elden su gölden :)) salı günü 4.ayımız bitti salı günü aşılarını yaptırdık rota virüsüde yaptırdık 2. dozunu oğlumun iştahsızlığı sanki biraz daha iyi gibi ama hala meme emmiyor sağmaya devam artık meyve ve sebzelereden tattırıyorum he bu arada maşallah oğlum 70 cm olmuş kilomuzda 7700 kızlar geçen hfta görüşebildiniz mi? ben avrupa yakasında oturuyorum gelmeyi çok istemiştim ama internet olmayınca haberim olmadı biraz geçmişe bakıyiim

tuğbacım siz tatil köyüne gitmicekmiydiniz ramazanı orda geçircez falan diodun vazmı geçtin
yatağınız hayırlı olsun cicim ecrin cim mışıl mışıl uyusun

ecrinin aşısını yaptırıp gideriz dedik onu unutmuşuz valla.bir de eşimin yüksek lisans sınav sonuçlarına göre bütlere girmesi gerekirse o da eylülde nasıl olacak bilmem
adapazarında 1 hafta kalırım ramazandan önce döneriz sonrasını zama gösterecek bakalım çok istiyorum ramazanda burdan uzaklaşmayı ama hayırlısı...

ii akşamlar kızlar kaç gündr giremedm dün
kayınvalde deydm akşam yatılı misafir vardııı
bugünde mevlüt okuttu yine ordaydım ama valla dedim pilastik tabak al bulaşıkla ugraşamm diyeee neyse
bugn akşamda yemekli misafir vardıı anlıcanz öldümm hiç adamlık halim kalmadıı belim sırtm nasl agrıyyooooo sizler naslsnzzzz

bu arada açıkögretim okuyorum maliyee bölümü inşşşş 2. sınıf olcammm
allahtan kızım huyz bi bebek degil garibim yere yatırıyorum bende onn yanına oturuyorum ona bakarak kitaptaki yazıları okuyom o da kendiyle konuşuyom zannediyoo sositososito

cheveneburi umarım memnun kalırsın. Özellikle eşya koyma gözleri çok işe yarıyor. Altı da fermuarlı olduğu için şimdilik dolap vazifesi görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…