2009 Nisan Anneleri buraya

Bu arada siz sormadan Calpol meselesine açıklık getireyim. Daha önce sorulmuştu sanırım yurtdışında yasaklandı diye. Yasaklanan Calpol'le şu anda Türkiye'de satılan aynı ilaç değil. Eski ürünün içindeki bir maddeden dolayı yasaklanmıştı. O madde çıkarıldı şu anda sadece parasetamol içeriyor. Ürünün adını niye değiştirmiyorlar anlamıyorum ama durum böyle.

cheveneburi umarım memnun kalırsın. Özellikle eşya koyma gözleri çok işe yarıyor. Altı da fermuarlı olduğu için şimdilik dolap vazifesi görüyor.

yaa süper fikirr böylece ecrinin eşyalarıda ortalıkta olmaz hanıma en az 3 çanta eşyayla gidiyoruz da bi çanta kıyafet bitanesi her duruma karşı ilaçları mama biberon sağma mak. vs. bi çanta battaniyeleri kaz tüyü yastığı vs.vs. sengözlerimebaksanab

Doğum günün kutluuuuuu olsunnnnnn canımmmm.....a.s.hihoyyyt

benim cnm ben ne zamandır değiştirmek istiyordum gülşen sağolsun o göstermiş nerden değiştireceğimi :))
nasıl değişiyor yaaa banada öğretin kafamçokkarıştı

kızlar ben yatmaya gidiyorum biraz tabi yasemin müsaade ederse. ateşim 37.9 a çıkmış. 38 i geçerse ateş düşürücü içecegim. gidip biraz dinlenmeye calışayım. öpüldünüz.
ipekçim geçmiş olsun canım...

Aynı dert bende de var canım 1 ay içinde taşınıcam bende... Bu arada yeni evin hayırlı olsun mutlu ve huzurlu olursun inşallah bitanemmm....

kızlar tv seyrettiriyormusunuz...
bizimki bir dikkatli bakıyorki
Zararlı diye biliyorum ben arkadaşlar anlatmış zaten...

Yaaa ek gıdaya başlıcaz dimi işimiz bundan sonra daha zor kızlar .... birde sebze ile başlamak gerekiyormuş sanırm meyve tatlı olduğu için daha sonra sebzelere alışması zor oluyomuş...

kılzar bizimki diş çıkarıo sanırım çok huysuz böyle devamlı damağını kaşımaya çalışıyo kendini kusturuyo ishal oldu biraz ateşi var ve damağını elledim pütür pütür.
ah canım benimkide öyle dişmi çıkarıyo anlamadım ama ağzı sürekli akıyo elleri sürekli ağzında hattaa hırsla bağırıyor , uyutamıyorum yatırınca ciyak ciyak bağırıyor huysuz yanii bunlar diş belirtisimi bilmiyorum ama daha erken değilmi diş için ?:uhm::uhm:

Biz de bugün aşı olduk.
geçmiş olsun canım inşallah ateşi çıkmaz ....

Dilekçim arayamadım seni malum sebepden demirin ateşi çıkmamış çok sevindim.Benim oğlanda aynen demir gibi yapıyo ayakta emziriyorum uyutmak ise tamamen şans eğer uykusu çoksa 1,yada 2 saat uğraşıyorum ondan sonra uyuyor öyle aykata sallamak filan yetinmiyor aksine ayağıma koyduğum anda poposunu kaldırıp kaldırıp ayaklarıma vuruyor delirmiş gibi yaa ...Umarım geçici bir durumdur ...

Saol tatlım biliyorum senin taşındığını okuyunca üzülmüştüm hatta çocukla nasıl taşınacak zor olur filan diye, allahtan benim taşınacağım yer çok yakın senin gibi şehir dışı değil ama yinede yerleşmek filan zaman alıyo işte...

Kızlar 2 gün önce gece çok korktum anlatayım Herzamanki gibi oğlumula ev gezmesine gittik eşimin teyzesine geç döndük biraz eve neyse mamasını yedirip yatırdım oğlumu gayet sakin ve akıllıca yiyip uyudu bu arada oğlum odasında yalnız yatıyor saat 3:30 sıralarında 2 kez çığlık attı ama acayip bi çığlıktı odasına koşana kadar babaannesi bile çığlığından uyanıp benden önce yanına koşmuş o derece bağırdı gittiğimde ağlama filan yok öyle etrafına bakınıyordu yavrum tabii ben korkudan nasıl titredim anlatamam hemen kucağıma aldım sarıldım çok kötü oldum kızlar yaa odasına gidene kadar aklımdan neler geçti neler sebebini anlayamdım acaba uykusundamı korktu , karnına krampmı girdi ağrıdanmı bağırdı bilemedim sebebini neden okadar bağırdı sizin başınıza geldimi böyle bişey o günden sonra çok tedirgin uyuyorum yanımdamı yatırsam acaba. O günden sonra bişey olmadı ama ben tedirgin yatıyorum offf çok kötü bi geceydi yaaa

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım

aynı şey geçenlerde ecrine de oldu ayağımda sallıyor bi yandan da forumu okuyordum gayet güzel uyuyrodu birden bi çığlık attı babası da bende çok korktuk ama nasıl çıktı o ses ondan anlamadık.bende hemen kucağıma aldım sarıldım fazla ağlamadı.rüyalarında korkuyorlar sanırım ya kıyamam onlara

ben ayrı yatıramam valla sanırım çok evhamlıyım karyolasını yatağıma çok yakın koydum bana bakan tarafa koruyucu takmadım yüzünü görebileceğim şekilde yatırıyorum gözümü açtımmı karşımda olmalı. çok mu evhamlıyım :uhm:

benimde telsiz var yanımda gık dese kalkıyorum uykum çok hafiftir bende çok tedirgindim ilk zamanlar sonra alıştım

Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim canım...

kızlar bu saat oldu sinirden uyuyamadım!! canım çok sıkkın! eşimle kavga ettik..yaptığım herşeyi küçümsüyor dalga geçiyor sürekli..çocukla iki dakika ilgilen biraz işim var diyorum akşama kadar ne yaptın ki diyor! tabi bu ev kendi kendine toplanıp temizleniyor ya! zaten çocuğa bakması bile ayrı bir kriz unsuru, çocuğu yatırıyor bizim yatağa yanınada kendisi yatıyor...tabi çocuk başlıyor ağlamaya, öyle onun ağlamasını izliyor...sinirlerim çok yıprandı gerçekten...evlendiğime o kadar pişmanım ki! çok güzel bir gelecek beni bekliyordu, boğaziçi de inşaat masterı yapıyodum ve Phd. için yurt dışına çıkabilme imkanım vardı..hepsini geçtim evlenmeden önce canım ne zaman nereyi istese oraya gider gezerdim..şimdi halime bak..eylülün 17 sinde tez savunmam var deli gibi tez yazıyor olmam gerekirken çocuk bakıp ev işleriyle boğuşuyorum..üstüne bide alay ediliyorum!! aptallığıma mı yanayım mahvettiğim geleceğimemi!! bi tek emire kıyamıyorum, yoksa hiçbişey için geç değil!!! adam 7 de işten gelir bi eline kumandayı bi eline mouse alır...bana hadi ben çok açım ne yicez olur ilk sorusu!!dün çamaşır yıkadım yarısını katladım yarısı kaldı emir yüzünden..bana diyoki evde de oturacak koltuk kalmamış...hepsi senin eşyaların çok rahatsızsan katlayıp yerine yerleştir dedim..işin kötüsü artık sinirimi emire de yansıtmaya başladım..bazen çok sert davranıyorum, bağırıyorum..korkuyo zavallım..sonrada oturup ağlıyorum..bu evliliğe daha ne kadar katlanırım bu kadar sorumsuz bir adama ne kadar dayanırım bilmiyorum..çok uzattım ama bu saatte ağlamak ve burada anlatmaktan başka rahatlatacak bişey gelmiyor elimden.

cnm bnm yaa kıyamam istemeyerek mi evlendin acaba?
bi yardım edenin yokmu varsa bence eğitimine devam et mademki bu kdr sorumsuz bi eşin var en azından bi güvencen olur hoş bu ülkede diploması olanın olmayandan farkı yok ama nolursa olsun işte eşinle oturup bu konuyu konuşsan iyi olmazmı belki o da hatalarının farkına varır hem ne demek sorrumsuzuk tamam belki bize karşı olmayabilirler ama sonuçta ortada masum bi bebek var ve bu bebeği sen tek başına yapmadın bunları dile getirmen belki işe yarayabilir her ne olursa olsun bebeğine zarar verme cnm sonuçta o daha minicik bi bebek ve annesine çok ihtiyacı var inş. herşey yoluna girer:Saruboceq:

yaa evet bende aynı şeyi yaptım koruyucuyuda çıkardım benim tarafımda 1 karış mesafe var aramzda bende ayrı yapamam zaten bizim ev sobalı şimdi ayırsam bile kışın gene odamıza gelcekhatta artık karyolanın parmaklarının arasından bana bakıp gülüyo bide sbahları içim parçalanıyo bende dayanamayıp kalkıyom sıpa bi gülüyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…