cheveneburi umarım memnun kalırsın. Özellikle eşya koyma gözleri çok işe yarıyor. Altı da fermuarlı olduğu için şimdilik dolap vazifesi görüyor.
Doğum günün kutluuuuuu olsunnnnnn canımmmm.....a.s.hihoyyyt:hooray::hooray::hooray:BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM ŞU SAAT OLDU KİMSE KUTLAMADI GECE 1 DE YATTIK OKDAR BEKLEDİM BEYEFENDİDE BİŞEY DEMEDİ SURAT ASIP YATTIM EĞER UNUTSUN GÖRÜŞÜRÜZ BGN UMUTLA BEKLİYCEM BİDEEE BEN GEÇEN YIL BGN KAN TESTŞNDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM EN GÜZEL HEDİYEYDİ O ZAMANDA SONUÇ KAĞIDINI BANA HEDİYE ETMİŞTİ BAK SANA NE VERDİM DİYE EŞŞEK YA:)
nasıl değişiyor yaaa banada öğretin kafamçokkarıştıbenim cnm ben ne zamandır değiştirmek istiyordum gülşen sağolsun o göstermiş nerden değiştireceğimi :))
ipekçim geçmiş olsun canım...kızlar ben yatmaya gidiyorum biraz tabi yasemin müsaade ederse. ateşim 37.9 a çıkmış. 38 i geçerse ateş düşürücü içecegim. gidip biraz dinlenmeye calışayım. öpüldünüz.
Aynı dert bende de var canım 1 ay içinde taşınıcam bende... Bu arada yeni evin hayırlı olsun mutlu ve huzurlu olursun inşallah bitanemmm....bende yavaş yavaş evi toplamaya başladım.. (tabiii ancak baran bey uyuduğu zaman)
o yüzden fazla giremiyorum artık...
ekime kadar böyle ... beni idare edersiniz..büyük bir ihtimalle bayramdan sonra taşınacağım)
önemli bişey olursa mutlaka biri mesaj atsın...
yaaa birde çalışsaydım ... anacım nasıl toplanırdım.. yerleşirdim..
valla herşeyde bir hayır varmış..
iyiki ücretsiz izin almışım ..
Zararlı diye biliyorum ben arkadaşlar anlatmış zaten...kızlar tv seyrettiriyormusunuz...
bizimki bir dikkatli bakıyorki
Yaaa ek gıdaya başlıcaz dimi işimiz bundan sonra daha zor kızlar .... birde sebze ile başlamak gerekiyormuş sanırm meyve tatlı olduğu için daha sonra sebzelere alışması zor oluyomuş...selam kızlar.....biz sebze çorbamıza patates,havuç kombinesi ile başladık..şimdi kabak ve maydonozda koyuyoruz...patates tek başına ishal yapar ama kabak eşliğinde tuvalete rahat çıkıyorlar ....onun için tek sebze zor olur tabi bu benim fikrim.....
tv konusunda katı değilim......akşamları 5 dakika bakıyor ayağımda sallıyorsam bakarken uyuyor zaten.....
ah canım benimkide öyle dişmi çıkarıyo anlamadım ama ağzı sürekli akıyo elleri sürekli ağzında hattaa hırsla bağırıyor , uyutamıyorum yatırınca ciyak ciyak bağırıyor huysuz yanii bunlar diş belirtisimi bilmiyorum ama daha erken değilmi diş için ?:uhm::uhm:kılzar bizimki diş çıkarıo sanırım çok huysuz böyle devamlı damağını kaşımaya çalışıyo kendini kusturuyo ishal oldu biraz ateşi var ve damağını elledim pütür pütür.
geçmiş olsun canım inşallah ateşi çıkmaz ....Biz de bugün aşı olduk.
Oğluşumun ateşi var ya. Bir ara 38 ölçtüm. Şİmdi biraz daha iyi. Uyudu bakalım.
Saol tatlım biliyorum senin taşındığını okuyunca üzülmüştüm hatta çocukla nasıl taşınacak zor olur filan diye, allahtan benim taşınacağım yer çok yakın senin gibi şehir dışı değil ama yinede yerleşmek filan zaman alıyo işte...ayy canımm kolay gelsin zor valla taşınma iş.... malum ben de ist.dan adapazarı na taşındım... taşınma işini eşim (evden eve ) yaptı ama yerleşme daha zor sankim
hala da tam yerleşmiş sayılmam.... artık onları annem eylulde gelince halletmeyi düşünüom.... ayyy o en büyük yardımcım pınar konusunda........ bir ayda ancak yerleşebildim ve bugün misafir aldım:) eşimin arkadaşları var evde onlar salonda ben odada pınarlayım... o da huysuz... hasılı bebişle zor bi dönem seni bekliyo Allah yard olsun.....................
sultancım canım benim tansiyonunmu düştü ne oldu geçmişi tam okuyamadım umarım iyisindir bu arada resmini çok beğendim canım kendine dikkat et tatlım...jean dark sol cnm bilgi için
senin eşin doktordu dimi bölümü ne
Canım kıyamam inşallah hemen düşer... Anlaşılan sen bugün ateş nöbetindesin sana kolay gelsin canım :Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar 2 gün önce gece çok korktum anlatayım Herzamanki gibi oğlumula ev gezmesine gittik eşimin teyzesine geç döndük biraz eve neyse mamasını yedirip yatırdım oğlumu gayet sakin ve akıllıca yiyip uyudu bu arada oğlum odasında yalnız yatıyor saat 3:30 sıralarında 2 kez çığlık attı ama acayip bi çığlıktı odasına koşana kadar babaannesi bile çığlığından uyanıp benden önce yanına koşmuş o derece bağırdı gittiğimde ağlama filan yok öyle etrafına bakınıyordu yavrum tabii ben korkudan nasıl titredim anlatamam hemen kucağıma aldım sarıldım çok kötü oldum kızlar yaa odasına gidene kadar aklımdan neler geçti neler sebebini anlayamdım acaba uykusundamı korktu , karnına krampmı girdi ağrıdanmı bağırdı bilemedim sebebini neden okadar bağırdı sizin başınıza geldimi böyle bişey o günden sonra çok tedirgin uyuyorum yanımdamı yatırsam acaba. O günden sonra bişey olmadı ama ben tedirgin yatıyorum offf çok kötü bi geceydi yaaa
Kızlar 2 gün önce gece çok korktum anlatayım Herzamanki gibi oğlumula ev gezmesine gittik eşimin teyzesine geç döndük biraz eve neyse mamasını yedirip yatırdım oğlumu gayet sakin ve akıllıca yiyip uyudu bu arada oğlum odasında yalnız yatıyor saat 3:30 sıralarında 2 kez çığlık attı ama acayip bi çığlıktı odasına koşana kadar babaannesi bile çığlığından uyanıp benden önce yanına koşmuş o derece bağırdı gittiğimde ağlama filan yok öyle etrafına bakınıyordu yavrum tabii ben korkudan nasıl titredim anlatamam hemen kucağıma aldım sarıldım çok kötü oldum kızlar yaa odasına gidene kadar aklımdan neler geçti neler sebebini anlayamdım acaba uykusundamı korktu , karnına krampmı girdi ağrıdanmı bağırdı bilemedim sebebini neden okadar bağırdı sizin başınıza geldimi böyle bişey o günden sonra çok tedirgin uyuyorum yanımdamı yatırsam acaba. O günden sonra bişey olmadı ama ben tedirgin yatıyorum offf çok kötü bi geceydi yaaa
benimde telsiz var yanımda gık dese kalkıyorum uykum çok hafiftir bende çok tedirgindim ilk zamanlar sonra alıştımaynı şey geçenlerde ecrine de oldu ayağımda sallıyor bi yandan da forumu okuyordum gayet güzel uyuyrodu birden bi çığlık attı babası da bende çok korktuk ama nasıl çıktı o ses ondan anlamadık.bende hemen kucağıma aldım sarıldım fazla ağlamadı.rüyalarında korkuyorlar sanırım ya kıyamam onlara
ben ayrı yatıramam valla sanırım çok evhamlıyım karyolasını yatağıma çok yakın koydum bana bakan tarafa koruyucu takmadım yüzünü görebileceğim şekilde yatırıyorum gözümü açtımmı karşımda olmalı. çok mu evhamlıyım :uhm:
teşekkür ederim canım...Geçmiş olsun canım
jeandark oğluş çok tatlı bayıldım avatarına maşallah süphanallah.
kızlar bu saat oldu sinirden uyuyamadım!! canım çok sıkkın! eşimle kavga ettik..yaptığım herşeyi küçümsüyor dalga geçiyor sürekli..çocukla iki dakika ilgilen biraz işim var diyorum akşama kadar ne yaptın ki diyor! tabi bu ev kendi kendine toplanıp temizleniyor ya! zaten çocuğa bakması bile ayrı bir kriz unsuru, çocuğu yatırıyor bizim yatağa yanınada kendisi yatıyor...tabi çocuk başlıyor ağlamaya, öyle onun ağlamasını izliyor...sinirlerim çok yıprandı gerçekten...evlendiğime o kadar pişmanım ki! çok güzel bir gelecek beni bekliyordu, boğaziçi de inşaat masterı yapıyodum ve Phd. için yurt dışına çıkabilme imkanım vardı..hepsini geçtim evlenmeden önce canım ne zaman nereyi istese oraya gider gezerdim..şimdi halime bak..eylülün 17 sinde tez savunmam var deli gibi tez yazıyor olmam gerekirken çocuk bakıp ev işleriyle boğuşuyorum..üstüne bide alay ediliyorum!! aptallığıma mı yanayım mahvettiğim geleceğimemi!! bi tek emire kıyamıyorum, yoksa hiçbişey için geç değil!!! adam 7 de işten gelir bi eline kumandayı bi eline mouse alır...bana hadi ben çok açım ne yicez olur ilk sorusu!!dün çamaşır yıkadım yarısını katladım yarısı kaldı emir yüzünden..bana diyoki evde de oturacak koltuk kalmamış...hepsi senin eşyaların çok rahatsızsan katlayıp yerine yerleştir dedim..işin kötüsü artık sinirimi emire de yansıtmaya başladım..bazen çok sert davranıyorum, bağırıyorum..korkuyo zavallım..sonrada oturup ağlıyorum..bu evliliğe daha ne kadar katlanırım bu kadar sorumsuz bir adama ne kadar dayanırım bilmiyorum..çok uzattım ama bu saatte ağlamak ve burada anlatmaktan başka rahatlatacak bişey gelmiyor elimden.
aynı şey geçenlerde ecrine de oldu ayağımda sallıyor bi yandan da forumu okuyordum gayet güzel uyuyrodu birden bi çığlık attı babası da bende çok korktuk ama nasıl çıktı o ses ondan anlamadık.bende hemen kucağıma aldım sarıldım fazla ağlamadı.rüyalarında korkuyorlar sanırım ya kıyamam onlara
ben ayrı yatıramam valla sanırım çok evhamlıyım karyolasını yatağıma çok yakın koydum bana bakan tarafa koruyucu takmadım yüzünü görebileceğim şekilde yatırıyorum gözümü açtımmı karşımda olmalı. çok mu evhamlıyım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?