canım ya allah yardımcın olsun gerçeten üzüldüm hersey bi yanada insanın eşiyle durumları çok önemli bi ömür söz konusu ve bu ömür ite kaka olmamalı ama olumsuz bakma güzelim tabii sorunlar olabilir evliliklerde allah daha büyük sorunlar vermesin bu aşılamayacak bi konu değil düzelir inş emir bebeğe yüklenme annesi sinirli olduğun zaman başka odaya geç inş tez zamanda barışırsınız.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar bu saat oldu sinirden uyuyamadım!! canım çok sıkkın! eşimle kavga ettik..yaptığım herşeyi küçümsüyor dalga geçiyor sürekli..çocukla iki dakika ilgilen biraz işim var diyorum akşama kadar ne yaptın ki diyor! tabi bu ev kendi kendine toplanıp temizleniyor ya! zaten çocuğa bakması bile ayrı bir kriz unsuru, çocuğu yatırıyor bizim yatağa yanınada kendisi yatıyor...tabi çocuk başlıyor ağlamaya, öyle onun ağlamasını izliyor...sinirlerim çok yıprandı gerçekten...evlendiğime o kadar pişmanım ki! çok güzel bir gelecek beni bekliyordu, boğaziçi de inşaat masterı yapıyodum ve Phd. için yurt dışına çıkabilme imkanım vardı..hepsini geçtim evlenmeden önce canım ne zaman nereyi istese oraya gider gezerdim..şimdi halime bak..eylülün 17 sinde tez savunmam var deli gibi tez yazıyor olmam gerekirken çocuk bakıp ev işleriyle boğuşuyorum..üstüne bide alay ediliyorum!! aptallığıma mı yanayım mahvettiğim geleceğimemi!! bi tek emire kıyamıyorum, yoksa hiçbişey için geç değil!!! adam 7 de işten gelir bi eline kumandayı bi eline mouse alır...bana hadi ben çok açım ne yicez olur ilk sorusu!!dün çamaşır yıkadım yarısını katladım yarısı kaldı emir yüzünden..bana diyoki evde de oturacak koltuk kalmamış...hepsi senin eşyaların çok rahatsızsan katlayıp yerine yerleştir dedim..işin kötüsü artık sinirimi emire de yansıtmaya başladım..bazen çok sert davranıyorum, bağırıyorum..korkuyo zavallım..sonrada oturup ağlıyorum..bu evliliğe daha ne kadar katlanırım bu kadar sorumsuz bir adama ne kadar dayanırım bilmiyorum..çok uzattım ama bu saatte ağlamak ve burada anlatmaktan başka rahatlatacak bişey gelmiyor elimden.
kızlar bu saat oldu sinirden uyuyamadım!! canım çok sıkkın! eşimle kavga ettik..yaptığım herşeyi küçümsüyor dalga geçiyor sürekli..çocukla iki dakika ilgilen biraz işim var diyorum akşama kadar ne yaptın ki diyor! tabi bu ev kendi kendine toplanıp temizleniyor ya! zaten çocuğa bakması bile ayrı bir kriz unsuru, çocuğu yatırıyor bizim yatağa yanınada kendisi yatıyor...tabi çocuk başlıyor ağlamaya, öyle onun ağlamasını izliyor...sinirlerim çok yıprandı gerçekten...evlendiğime o kadar pişmanım ki! çok güzel bir gelecek beni bekliyordu, boğaziçi de inşaat masterı yapıyodum ve Phd. için yurt dışına çıkabilme imkanım vardı..hepsini geçtim evlenmeden önce canım ne zaman nereyi istese oraya gider gezerdim..şimdi halime bak..eylülün 17 sinde tez savunmam var deli gibi tez yazıyor olmam gerekirken çocuk bakıp ev işleriyle boğuşuyorum..üstüne bide alay ediliyorum!! aptallığıma mı yanayım mahvettiğim geleceğimemi!! bi tek emire kıyamıyorum, yoksa hiçbişey için geç değil!!! adam 7 de işten gelir bi eline kumandayı bi eline mouse alır...bana hadi ben çok açım ne yicez olur ilk sorusu!!dün çamaşır yıkadım yarısını katladım yarısı kaldı emir yüzünden..bana diyoki evde de oturacak koltuk kalmamış...hepsi senin eşyaların çok rahatsızsan katlayıp yerine yerleştir dedim..işin kötüsü artık sinirimi emire de yansıtmaya başladım..bazen çok sert davranıyorum, bağırıyorum..korkuyo zavallım..sonrada oturup ağlıyorum..bu evliliğe daha ne kadar katlanırım bu kadar sorumsuz bir adama ne kadar dayanırım bilmiyorum..çok uzattım ama bu saatte ağlamak ve burada anlatmaktan başka rahatlatacak bişey gelmiyor elimden.
kızlar benim bugün şekerim ölçülüyo.açlığı verdim.2 saat sonra da tokluğa bakacaklar.dua edin bişey çıkmasın.şeker adı gibi bi hastalık değil.hamilelikte çok sıkıntı yapmıştı bana.
alkisalkisalkisalkisalkisalkiscanım bu durumda yapacağın en iyi şey maaşın devam ediyorsa emiri kısa süreli bir bakıcı ile gün içinde başbaşa bırakıp tezine vakit ayırman...böylesi herkes için daha iyi olur benim fikrim....hem emirede iyi gelecektir....baksana onada yansıyor demişsin hem gün içinde 2-3 saatlik ayrılıklar özlem sebebi olur.....herşey düzelir sen yeter ki iyi ol.....zor anlayışsız insanlarla uğraşmak gerçekten zor umarım en doğru kararı verirsin oğlun ve senin için....
hadi hayırlısı.....bende gidicem ama ne zaman acep....
bizden haberler mi......bizde buzdağı göründü......:kedi:.....kızımın dişi çıktı
günaydın herkese canım hadi hayırlı olsun ilk diş çıkaran sizsiniz sanırımmcanım bu durumda yapacağın en iyi şey maaşın devam ediyorsa emiri kısa süreli bir bakıcı ile gün içinde başbaşa bırakıp tezine vakit ayırman...böylesi herkes için daha iyi olur benim fikrim....hem emirede iyi gelecektir....baksana onada yansıyor demişsin hem gün içinde 2-3 saatlik ayrılıklar özlem sebebi olur.....herşey düzelir sen yeter ki iyi ol.....zor anlayışsız insanlarla uğraşmak gerçekten zor umarım en doğru kararı verirsin oğlun ve senin için....
bizden haberler mi......bizde buzdağı göründü......:kedi:.....kızımın dişi çıktı
aay çok ötü oldum yaa inşallah hemen düzelir allah annesine sabır versinhe buarada kızlar bugün canım çok sıkıldıki sormayın mahallemizde bi çocuk üçüncü kattan aşağı düştü biz oturuyoduk görümcemin kızı bizdeydi ve pat die bi ses geldi ve ardından hiç durmayan bi ağlama sesi çılgın gibi cama koştomki ne göriim şok geçirdim çocuk yerde inanamadım hemen hastaneye gittiler duyduğuma göre kemikleri kırılmış ameliyata alınıcakmış ayyy anlatırken bile fena oluyorum ama hala elimayağım titriyo kızlar herkez çok dikkatli olsun bizimde bebeklerimiz var allah korusun rabbime emanet ama eşşeği sağlam kazığa bağlamak hesabı yapmalıyız herzemen çocukta daha üç yaşında sizinde canınızı sıktım ama olmaz demeyin oluyo ben gözlerime inanamadım ALLAH'a emanet
valla nazar değmesin cnm ya kışlık hazırlık misafir gezmek okul helal olsun valla ben anca evde oturup hala da söyleniyorum :)) ama bebeğin akıllı uslu allahtan o sana yardım ediyo uslu durarak :)ii akşamlar kızlar kaç gündr giremedm dün
kayınvalde deydm akşam yatılı misafir vardııı
bugünde mevlüt okuttu yine ordaydım ama valla dedim pilastik tabak al bulaşıkla ugraşamm diyeee neyse
bugn akşamda yemekli misafir vardıı anlıcanz öldümm hiç adamlık halim kalmadıı belim sırtm nasl agrıyyooooo sizler naslsnzzzz
güle güle kullanın cnm inşallah çok rahat edersinizHepsiburada.com : KRAFT OYUN PARKI ( 70x110 cm ) | Bebek & Çocuk
konuya balıklama daldım ama ben bunu aldım.daha kurmadık.
aynen bizim evin kapılarndan da geçmyo cnm sözde bizim ev yeni..ytaklar büyük demekki
benimki de bu yataktan. Çok memnunum. Yalnız kapılardan geçmiyor açık haliyle. Ama bizim ev biraz eski kapılar da dar sanırım.
kılzar bizimki diş çıkarıo sanırım çok huysuz böyle devamlı damağını kaşımaya çalışıyo kendini kusturuyo ishal oldu biraz ateşi var ve damağını elledim pütür pütür.
meraklı misafir hasta olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun cnm
bilgim olmadığı için soruna bşey diyemiycem acil şifalar
kılzar bizimki diş çıkarıo sanırım çok huysuz böyle devamlı damağını kaşımaya çalışıyo kendini kusturuyo ishal oldu biraz ateşi var ve damağını elledim pütür pütür.
kusura bakmayın ya. oğluşumun ateşi çıkıyor gibi oldu da onunla ilgileniyordum sayfa açık kalmış. 37.3 oldu ben de calpol verdim yarım ölçek.
Kızlar 2 gün önce gece çok korktum anlatayım Herzamanki gibi oğlumula ev gezmesine gittik eşimin teyzesine geç döndük biraz eve neyse mamasını yedirip yatırdım oğlumu gayet sakin ve akıllıca yiyip uyudu bu arada oğlum odasında yalnız yatıyor saat 3:30 sıralarında 2 kez çığlık attı ama acayip bi çığlıktı odasına koşana kadar babaannesi bile çığlığından uyanıp benden önce yanına koşmuş o derece bağırdı gittiğimde ağlama filan yok öyle etrafına bakınıyordu yavrum tabii ben korkudan nasıl titredim anlatamam hemen kucağıma aldım sarıldım çok kötü oldum kızlar yaa odasına gidene kadar aklımdan neler geçti neler sebebini anlayamdım acaba uykusundamı korktu , karnına krampmı girdi ağrıdanmı bağırdı bilemedim sebebini neden okadar bağırdı sizin başınıza geldimi böyle bişey o günden sonra çok tedirgin uyuyorum yanımdamı yatırsam acaba. O günden sonra bişey olmadı ama ben tedirgin yatıyorum offf çok kötü bi geceydi yaaa
ben ayrı yatıramam valla sanırım çok evhamlıyım karyolasını yatağıma çok yakın koydum bana bakan tarafa koruyucu takmadım yüzünü görebileceğim şekilde yatırıyorum gözümü açtımmı karşımda olmalı. çok mu evhamlıyım :uhm:
kızlar bu saat oldu sinirden uyuyamadım!! canım çok sıkkın! eşimle kavga ettik..yaptığım herşeyi küçümsüyor dalga geçiyor sürekli..çocukla iki dakika ilgilen biraz işim var diyorum akşama kadar ne yaptın ki diyor! tabi bu ev kendi kendine toplanıp temizleniyor ya! zaten çocuğa bakması bile ayrı bir kriz unsuru, çocuğu yatırıyor bizim yatağa yanınada kendisi yatıyor...tabi çocuk başlıyor ağlamaya, öyle onun ağlamasını izliyor...sinirlerim çok yıprandı gerçekten...evlendiğime o kadar pişmanım ki! çok güzel bir gelecek beni bekliyordu, boğaziçi de inşaat masterı yapıyodum ve Phd. için yurt dışına çıkabilme imkanım vardı..hepsini geçtim evlenmeden önce canım ne zaman nereyi istese oraya gider gezerdim..şimdi halime bak..eylülün 17 sinde tez savunmam var deli gibi tez yazıyor olmam gerekirken çocuk bakıp ev işleriyle boğuşuyorum..üstüne bide alay ediliyorum!! aptallığıma mı yanayım mahvettiğim geleceğimemi!! bi tek emire kıyamıyorum, yoksa hiçbişey için geç değil!!! adam 7 de işten gelir bi eline kumandayı bi eline mouse alır...bana hadi ben çok açım ne yicez olur ilk sorusu!!dün çamaşır yıkadım yarısını katladım yarısı kaldı emir yüzünden..bana diyoki evde de oturacak koltuk kalmamış...hepsi senin eşyaların çok rahatsızsan katlayıp yerine yerleştir dedim..işin kötüsü artık sinirimi emire de yansıtmaya başladım..bazen çok sert davranıyorum, bağırıyorum..korkuyo zavallım..sonrada oturup ağlıyorum..bu evliliğe daha ne kadar katlanırım bu kadar sorumsuz bir adama ne kadar dayanırım bilmiyorum..çok uzattım ama bu saatte ağlamak ve burada anlatmaktan başka rahatlatacak bişey gelmiyor elimden.
kızlar benim bugün şekerim ölçülüyo.açlığı verdim.2 saat sonra da tokluğa bakacaklar.dua edin bişey çıkmasın.şeker adı gibi bi hastalık değil.hamilelikte çok sıkıntı yapmıştı bana.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay kıyamam tek dişli görünümleri çok komik oluyor:roflol:
bu durumda ne söylenir bilmiyorum ama allah çürüksüz dişler nasip etsin diyeyim bari:roflol:
megul iyi haberlerle dönersin inşallah bişey çıkmaz
etoprak çok üzüldüm cnm ama arkadaşların da yazdığı gibi inşallah düzelirsiniz ama çok stresli olduğunda bebeğinden uzak bi odaya git cnm ya orda ağlasa bile seni daha kötü görmesinden iyidir onun herşeyi sensin
Gülşen inanmıyorum bu İdil çok aceleci her konuda hamileliğinde çok mu protein yedin ne yaptın :)) arkadaşımın 9 aylık bebeğinin dişi zor çıktı sizin 4.5 aylık dişi var çok güzel yaa :))) kıyamam ben ona devamı da gelir artık
günaydın herkese canım hadi hayırlı olsun ilk diş çıkaran sizsiniz sanırımm
canım bu durumda yapacağın en iyi şey maaşın devam ediyorsa emiri kısa süreli bir bakıcı ile gün içinde başbaşa bırakıp tezine vakit ayırman...böylesi herkes için daha iyi olur benim fikrim....hem emirede iyi gelecektir....baksana onada yansıyor demişsin hem gün içinde 2-3 saatlik ayrılıklar özlem sebebi olur.....herşey düzelir sen yeter ki iyi ol.....zor anlayışsız insanlarla uğraşmak gerçekten zor umarım en doğru kararı verirsin oğlun ve senin için....
günaydın herkese canım hadi hayırlı olsun ilk diş çıkaran sizsiniz sanırımm
ben kızım doğduğundan beri park yatakta yatırıyorum kendi odası var ama hala geçemedik odasına. evde durduğumda yok ki bu yaz çok gezdim. daha odasına alıştıramadım ramazanda evde olacağım artık inşallah.kızlar yardımınıza ihtiyacım var
yatak sorunu yüzünden 1 aydır adapazarına gidemiyorum bende park yatak almaya karar verdim fakat çevremde kullanan hiç olmadı aranızda kullanan var mı? rahat eder mi acaba?
almak istediğim yatağın resimlerini koyuyorum fikir verirseniz sevinirim.
bazı bebeklere yapıyormuş. bizimki huysuzluk yaptıcanım aşı ateş yaptı mı?
megulcüm reflümüzü sormuşsun aslında azaldı... yani günde 15 kez değil 1 3 kez kusuyo ama yediğime dikkat etmezsem 6 8 e çıkıyo.... geçen haftalarda 1 defa ama çok oluyodu bu hafta yine abarttı... dr 6. aydan sonra geçebilir demişti... inşllh geçer dua edin siz de... kusutuğu için kilomuz az...................
erkeklerin kimyasını çözdüm canım benalkisalkisalkiskızlar bu saat oldu sinirden uyuyamadım!! canım çok sıkkın! eşimle kavga ettik..yaptığım herşeyi küçümsüyor dalga geçiyor sürekli..çocukla iki dakika ilgilen biraz işim var diyorum akşama kadar ne yaptın ki diyor! tabi bu ev kendi kendine toplanıp temizleniyor ya! zaten çocuğa bakması bile ayrı bir kriz unsuru, çocuğu yatırıyor bizim yatağa yanınada kendisi yatıyor...tabi çocuk başlıyor ağlamaya, öyle onun ağlamasını izliyor...sinirlerim çok yıprandı gerçekten...evlendiğime o kadar pişmanım ki! çok güzel bir gelecek beni bekliyordu, boğaziçi de inşaat masterı yapıyodum ve Phd. için yurt dışına çıkabilme imkanım vardı..hepsini geçtim evlenmeden önce canım ne zaman nereyi istese oraya gider gezerdim..şimdi halime bak..eylülün 17 sinde tez savunmam var deli gibi tez yazıyor olmam gerekirken çocuk bakıp ev işleriyle boğuşuyorum..üstüne bide alay ediliyorum!! aptallığıma mı yanayım mahvettiğim geleceğimemi!! bi tek emire kıyamıyorum, yoksa hiçbişey için geç değil!!! adam 7 de işten gelir bi eline kumandayı bi eline mouse alır...bana hadi ben çok açım ne yicez olur ilk sorusu!!dün çamaşır yıkadım yarısını katladım yarısı kaldı emir yüzünden..bana diyoki evde de oturacak koltuk kalmamış...hepsi senin eşyaların çok rahatsızsan katlayıp yerine yerleştir dedim..işin kötüsü artık sinirimi emire de yansıtmaya başladım..bazen çok sert davranıyorum,
bağırıyorum..korkuyo zavallım..sonrada oturup ağlıyorum..bu evliliğe daha ne kadar katlanırım bu kadar sorumsuz bir adama ne kadar dayanırım bilmiyorum..çok uzattım ama bu saatte ağlamak ve burada anlatmaktan başka rahatlatacak bişey gelmiyor elimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?