2009 Nisan Anneleri buraya

canım ya allah yardımcın olsun gerçeten üzüldüm hersey bi yanada insanın eşiyle durumları çok önemli bi ömür söz konusu ve bu ömür ite kaka olmamalı ama olumsuz bakma güzelim tabii sorunlar olabilir evliliklerde allah daha büyük sorunlar vermesin bu aşılamayacak bi konu değil düzelir inş emir bebeğe yüklenme annesi sinirli olduğun zaman başka odaya geç inş tez zamanda barışırsınız.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ETOPRAK canım şimdi okudum yazdıkalrını çok üzüldüm.ama hiçbişey çözümsüz değildir.bu duygularını biraz daha hafif olarak eşinle de paylaşmalısın.belki de şu ana kadar çok konuştunuz ama eşin evliliğinizden nefret eder duruma geldiğini bilmeli bence.o zaman işin ciddiyetinin farkına varır belki.ama lütfen nolursa olsun emire durumu yansıtmamaya çalış.o zate evdeki huzursuzluktan payına düşeni fazlasıyla alıyo.Allah yardımcın olsun.inşallah gelip geçici şeylerdir.

kızlar benim bugün şekerim ölçülüyo.açlığı verdim.2 saat sonra da tokluğa bakacaklar.dua edin bişey çıkmasın.şeker adı gibi bi hastalık değil.hamilelikte çok sıkıntı yapmıştı bana.

bizim bugün 4 ayımız bitti.nerden nereye bi doğsa bi kırkı çıksa 3 aylık olsa gazı bitse derken 4 ayımız bitmiş.çok çabuk büyüyolar.ben kızımın hiç bi haline doyamıyorum.artık agu yapmıyo.daha farklı sesler çıkarıyo.ama ben agu demesini çok seviyodum.(

canım bu durumda yapacağın en iyi şey maaşın devam ediyorsa emiri kısa süreli bir bakıcı ile gün içinde başbaşa bırakıp tezine vakit ayırman...böylesi herkes için daha iyi olur benim fikrim....hem emirede iyi gelecektir....baksana onada yansıyor demişsin hem gün içinde 2-3 saatlik ayrılıklar özlem sebebi olur.....herşey düzelir sen yeter ki iyi ol.....zor anlayışsız insanlarla uğraşmak gerçekten zor umarım en doğru kararı verirsin oğlun ve senin için....

hadi hayırlısı.....bende gidicem ama ne zaman acep....

bizden haberler mi......bizde buzdağı göründü......:kedi:.....kızımın dişi çıktı

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay kıyamam tek dişli görünümleri çok komik oluyor:roflol:
bu durumda ne söylenir bilmiyorum ama allah çürüksüz dişler nasip etsin diyeyim bari:roflol:

megul iyi haberlerle dönersin inşallah bişey çıkmaz
etoprak çok üzüldüm cnm ama arkadaşların da yazdığı gibi inşallah düzelirsiniz ama çok stresli olduğunda bebeğinden uzak bi odaya git cnm ya orda ağlasa bile seni daha kötü görmesinden iyidir onun herşeyi sensin
Gülşen inanmıyorum bu İdil çok aceleci her konuda hamileliğinde çok mu protein yedin ne yaptın :)) arkadaşımın 9 aylık bebeğinin dişi zor çıktı sizin 4.5 aylık dişi var çok güzel yaa :))) kıyamam ben ona devamı da gelir artık

Son düzenleme:
günaydın herkese canım hadi hayırlı olsun ilk diş çıkaran sizsiniz sanırımm

aay çok ötü oldum yaa inşallah hemen düzelir allah annesine sabır versin
valla nazar değmesin cnm ya kışlık hazırlık misafir gezmek okul helal olsun valla ben anca evde oturup hala da söyleniyorum :)) ama bebeğin akıllı uslu allahtan o sana yardım ediyo uslu durarak :)
Hepsiburada.com : KRAFT OYUN PARKI ( 70x110 cm ) | Bebek & Çocuk

konuya balıklama daldım ama ben bunu aldım.daha kurmadık.
güle güle kullanın cnm inşallah çok rahat edersiniz

benimki de bu yataktan. Çok memnunum. Yalnız kapılardan geçmiyor açık haliyle. Ama bizim ev biraz eski kapılar da dar sanırım.
aynen bizim evin kapılarndan da geçmyo cnm sözde bizim ev yeni..ytaklar büyük demekki
kılzar bizimki diş çıkarıo sanırım çok huysuz böyle devamlı damağını kaşımaya çalışıyo kendini kusturuyo ishal oldu biraz ateşi var ve damağını elledim pütür pütür.

valla kolay gelsin çiçek bizim hiç diş belirtimiz yok ama şimdiden korkuyorum bu gaza diş de eklenince deniz yeni doğum yapmışa döner gece saat başı kalkar herhalde (

meraklı misafir hasta olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun cnm
bilgim olmadığı için soruna bşey diyemiycem acil şifalar

teşekkür ederim canım. antibiyotiğe basladım dün aksam, bugün biraz daha iyiyim.

kılzar bizimki diş çıkarıo sanırım çok huysuz böyle devamlı damağını kaşımaya çalışıyo kendini kusturuyo ishal oldu biraz ateşi var ve damağını elledim pütür pütür.

geçmiş olsun canım. iyi olur inşallah.

kusura bakmayın ya. oğluşumun ateşi çıkıyor gibi oldu da onunla ilgileniyordum sayfa açık kalmış. 37.3 oldu ben de calpol verdim yarım ölçek.

canım geçmiş olsun. calpol verdim demişsin ama 37.3 düşük bir ateş calpol vermek için. hele de kulaktan ölçtüysen zaten yarım derece yüksek ölçüyor öyle ölçtüysen normalmiş yani ateşi. bizim dr. umuz kulaktan ölçülen derece ile 38 in üstüne çıkmadıkça vermeyin diyor. sen de bir danış istersen dr. unuza canım.

geçmil olsun canım. rüya görüp korkuyorlar bazen.

ben de ilk zamanlar görmek istiyordum senin gibi ama hiç öyle kalkıp da nefesini falan dinlemedim yani. şimdi de hala yanımda yatıyor ama ayıracagım da taşınmayı bekliyorum. gündüzleri de sonuçta uyurken gözünün önünde olmuyor canım, öyle düşün, rahatlamaya calış bence.

canım çok üzüldüm ama hiç bir şey için geç değil gerçekten de.. öncelikle emir e bu durumu yansıtmamaya çalış.zaten senin negatif elektriğini hissedip huzursuzlaşacaktır, yine sana stress kaynagı olur.. emir e gün içinde gelip bakabilecek bir yakının varsa gelsin, yoksa bakıcı tutmaya çalış, 2-3 saatliğine öncelikle tezini bitir.eşine bebek bakmanın bebegi karşına alıp gözlerinle bakmaktan ibaret olmadıgını, gün içinde bebekle sürekli ilgilenmek zorunda kaldıgını, bir gününün nasıl geçtiğini anlat. sana verdiğimde sen 10 dk. bile ilgilenmekte zorlanıyorken ben bunu bütün gün yapmak zorundayım diye örnekler vererek tatlı dille anlat. işte çok yoruldugunu bildigini, ancak eve gelince hem emir in onu görmek istedigini ve bir baba figürüne, onunla zaman geçirmeye ihtiyacı oldugunu, bir yarım saat dahi olsa emir le konuşup oyun oynarsa hem bebek için iyi olacagını hem de senin biraz dinlenmeye kafanı boşaltmaya vakit bulacagını ve bunun da evliliğinize pozitif yansıyacagını söyle. emir olmadan önce böyle sorunlar yasamıyorduysanız bebekle ilgili eşinin bebegi hayatınıza kabullenememe durumu olabilir, bir psikologtan yardım alın gerekirse. bir de demişsin ki "adam 7 de işten gelir bi eline kumandayı bi eline mouse alır...bana hadi ben çok açım ne yicez olur ilk sorusu!!" e gayet normal bir durum bu. tv. zaten erkeklerin rahatlama aracı. e adam bütün gün çalışmış yorulmuş karnı aç,
doğal olarak ne yiyecegiz diye soracak. senin sinirlerin de yıpranmıs anladıgım kadarıyla, artık ne yapsa ne söylese batıyor sana. halledilemeyecek konular değil bunlar canım ama öncelikle senin sağlam durman gerekiyor onun karsısında hem madden hem manen..

hadi bakalım, iyi haberlerini bekliyoruz canım.

bizden haberler mi......bizde buzdağı göründü......:kedi:.....kızımın dişi çıktı

maşallah annesi, inş. kolay çıkar dişleri.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay kıyamam tek dişli görünümleri çok komik oluyor:roflol:
bu durumda ne söylenir bilmiyorum ama allah çürüksüz dişler nasip etsin diyeyim bari:roflol:

saol canım aminn......

saol denizcim ben bekliyordum zaten kıızımdan böyle bir gelişme....sanırım her işi acele bu kızın.....hamileliğinde balık ve kıvırcık yiyen kişilerin bebişlerinin çabuk çıkarmış öyle diyorlar...bende tüketmiştim hakikaten

günaydın herkese canım hadi hayırlı olsun ilk diş çıkaran sizsiniz sanırımm

galiba biziz başka kimseden ses çıkmadı.....

gülşencim ne denir nasıl denir bilmem ama hayırlı olsun ilk dişiniz

canım hadi inşallah iyi haberlerle dönersin ....

anlayışsız insanla aynı evi paylaşmak zor gerçekten ama inşallah düzelir yani hamilelik doğum bebekli hayat derken aslında eşlerimizde bizimle birlikte bu süreçte çok değişiyor mantıklı olan konuşabilmek sorun olarak değil ama bu aşamada bizimde sıkıntılarımız olmadı değil konuşarak halletmeyeçalıyoruz umarım sizde en kısa zamanda yoluna koyarsınız herşeyi ve umarım kariyerinde istediğin noktaya ulaşırsın .....

canım zeynepte aynı dişi gelmeye çalışıyo gelirkende bizide çocuğuda mahvediyo diş kaşıtıcısı aldım eliyle kendini öğürttürüyor ben yardımcı olmay çalışıyorum diş kaşıtıcısıyla

herkezlere günaydınlar...... geçmişe şöle bir göz attım taşınanalar ev alanlar allah yardımcınız olsun arkadaşlar bebekle ev taşımak zor iş gerçekten şirvancım yeni evin hayırlı olsun allah mutlu mesut eşinle çocuğunla oturmayı nasip etsin ben 2-3 gündür giremedim işlerin yoğunluğundan erkek kardeşimin öss sonuçları açıklandı ktü makina mühendisliğini kazanmış havalara uçtuk fırsat buldukça işlerden okuluyla kayıtlarıyla ilgili araştırmalar yaptım 11 ağustosta doktora gittik zeynep hanım 7.980 gr olmuş (maşallah kuzuma) 64 cm boyu doktor çok beğendi gelişimini çok sağlıklı buldu dişleri için jel verdi rahatlatırmış devit 3 bıraktırdı multi vitamin verdi onun yerine bide sınırdasını rota virüsü aşısını yaptırın dedi (daha öncede gerek yok diyen kendisiydi) yaptırdık sanırım aşının etkisinden hiç kusmyan bebeğim 2 gündür kusuyor bakıyım bu günde kusar ise doktoru arıycam sizde de böle bişey oldu mu? çorbalardan tarhana (ev tarhanası) verebilirsiniz dedi bunun dışında da ek yapmadı 6. aydan sonra kahvaltıya başlıyacakmışız... 15-20 gün sonra çorbasına et parçası atın dedi onunda besinini almaya başlasın dedi işte bizde durumlar böle işlerim çok yoğun pek giremiyorum hepiniz özledim .... opuyorumnanaktan

ben kızım doğduğundan beri park yatakta yatırıyorum kendi odası var ama hala geçemedik odasına. evde durduğumda yok ki bu yaz çok gezdim. daha odasına alıştıramadım ramazanda evde olacağım artık inşallah.
canım aşı ateş yaptı mı?
bazı bebeklere yapıyormuş. bizimki huysuzluk yaptı

canım çok geçmiş olsun inşallah 6. ayında geçer hiç bişeyi kalmaz. Allah yardımcınız olsun.

ben de daha ek gıdalara geçmedim. kilo alması yavaşladı biraz ama görümcem (sağlık ocağında doktor) bir ay daha dayansın anne sütü ile diyor. çocuk doktorumuz tadacak kadar sebze çorbalarına başlayabilirsiniz demişti ama şuan için görümcemi dinliyorum. bir de değişik birşey tattırdığımız zaman beğenirse beni emmek istemiyor. onun korkusuyla biraz daha bekleyeceğim ek gıdalar için.

maşallah zeynebe....ek besinler işe yaramış.....gelsin tarhanalar...hımmm sonunda lezzetli bişeyler yicek desene....
saçları sormayın ben kel kaldım bile sanırım

erkeklerin kimyasını çözdüm canım benalkisalkisalkis
babam; kızım oku ne olur, mesleğini eline al da kendi paranı harca,ölürken bile kızlarım ne yapıcaklar biz olmadan diye düşünmeyelim derdi.
geçen gün bana bu sözünü hatırlattı,o kadar haklıymışsın ki baba
aslında en zor meslek annelik,ev kadınlığı ama işlerine gelmiyor.
eşim bana çok yardımcı doğrusu ama tam anlamıyla bilemez yine de yorgunluğumu.
ailenle görüşsen canım bu konuyu.
evliliğini bozup yeni bir hayata başlamakta zordur ama mutsuz giden bir evlilik varsa sürdürmeninde anlamı yok.
okumak konusuna gelince kesinlikle okuuu.
ailen bebeğine bakarken okuyamaz mısın?
ablamında mutsuz giden bir evliliği var ama çaşıp gayette iyi para alıyor,lojmanda oturuyor.
eşi olmadan da hayatını oğluyla çok iyi sürdürebilir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eşimle ailesi yüzünden tartışmıştık 1 ay önce.
babamın evinde oturuyoruz sözü beni okadar kırdı,incittiki anlatamam size.
eşime dedim ki;bu güne kadar bana neler yaptılar ve dediler bir kerecik olsun o benim eşim, bebeğimin annesi böyle konuşmayın dedin mi,onları savunduğun gibi benide savundun mu?dedim.
ses yokkkkk.
egeyi aldım yatmaya gittik ama ağlamaktan uyuyamadım.
eşim ağladığımı anlayınca yanıma gelip özür diledi.
ama söylediklerini asla unutmıcam bunu bil dedim.
okadar pişman olduki benimle konuşurken dikkatli konuşuyor artıkkaydirigubbakcemile3hatta ailesi bize geldiğinde bişey dediklerinde ev ve egeyle ilgili kararları annesi alıyor diyor
böyle bir kavga lazımmış bize.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…