Üzülme canım umarım düzelir herşey. Hem çocuk hem kariyer yapmak zormuş gerçekten bir de bana sor. Ücretsiz izin aldım. Hocam bir ton surat yaptı.kızlar bu saat oldu sinirden uyuyamadım!! canım çok sıkkın! eşimle kavga ettik..yaptığım herşeyi küçümsüyor dalga geçiyor sürekli..çocukla iki dakika ilgilen biraz işim var diyorum akşama kadar ne yaptın ki diyor! tabi bu ev kendi kendine toplanıp temizleniyor ya! zaten çocuğa bakması bile ayrı bir kriz unsuru, çocuğu yatırıyor bizim yatağa yanınada kendisi yatıyor...tabi çocuk başlıyor ağlamaya, öyle onun ağlamasını izliyor...sinirlerim çok yıprandı gerçekten...evlendiğime o kadar pişmanım ki! çok güzel bir gelecek beni bekliyordu, boğaziçi de inşaat masterı yapıyodum ve Phd. için yurt dışına çıkabilme imkanım vardı..hepsini geçtim evlenmeden önce canım ne zaman nereyi istese oraya gider gezerdim..şimdi halime bak..eylülün 17 sinde tez savunmam var deli gibi tez yazıyor olmam gerekirken çocuk bakıp ev işleriyle boğuşuyorum..üstüne bide alay ediliyorum!! aptallığıma mı yanayım mahvettiğim geleceğimemi!! bi tek emire kıyamıyorum, yoksa hiçbişey için geç değil!!! adam 7 de işten gelir bi eline kumandayı bi eline mouse alır...bana hadi ben çok açım ne yicez olur ilk sorusu!!dün çamaşır yıkadım yarısını katladım yarısı kaldı emir yüzünden..bana diyoki evde de oturacak koltuk kalmamış...hepsi senin eşyaların çok rahatsızsan katlayıp yerine yerleştir dedim..işin kötüsü artık sinirimi emire de yansıtmaya başladım..bazen çok sert davranıyorum, bağırıyorum..korkuyo zavallım..sonrada oturup ağlıyorum..bu evliliğe daha ne kadar katlanırım bu kadar sorumsuz bir adama ne kadar dayanırım bilmiyorum..çok uzattım ama bu saatte ağlamak ve burada anlatmaktan başka rahatlatacak bişey gelmiyor elimden.
canım geçmiş olsun. calpol verdim demişsin ama 37.3 düşük bir ateş calpol vermek için. hele de kulaktan ölçtüysen zaten yarım derece yüksek ölçüyor öyle ölçtüysen normalmiş yani ateşi. bizim dr. umuz kulaktan ölçülen derece ile 38 in üstüne çıkmadıkça vermeyin diyor. sen de bir danış istersen dr. unuza canım.
megul nerdesin canım? bir şey soracagım. sen antibiyotik kullanırken sütünde azalma oldu mu? benim sanki azaldı gibi geliyor bana ama psikolojik de olabilir.
jeandark okudum canım hatta yazdım da basladım antibiyotiğe diye bugün de alıntı yapmamıstım.
geçmiş olsun tekrar bu arada. nasıl şimdi bebişin durumu?
bu arada bizimki yine inat moduna geçti almak istemiyor memeyi ya..
bizden haberler mi......bizde buzdağı göründü......:kedi:.....kızımın dişi çıktı
hayırlı cumalar kızlar,
az önce emiri dr.dan getirdim..hafif öksürüyordu, diş yüzündenmiş..diğer meseleye gelince kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum..dün sinirle dişimin biri kırılmış, yani olan yine bana oluyo..sorularınıza cevap vereyim...ben çok severek evlendim, ama erkekler dışardan göründükleri gibi olmuyorlar..çok kısa bir tanışma süresi, kısa süren bir nişanlılık ve düğün..babam çok karşı çıktı ama sen aklı başında bir kızsın hep doğru kararlar verdin yinede birgün dönmek istersen baba ocağın sana hep açık dedi..ben bu asla olmayacak demiştim ne büyük konuşmuşum..bakıcı konusuna gelince, çiçek gibi yatılı tutalım dedim olmaz dedi..gündüzlü tutatlım dedim ben bakıyorum başkasına nasıl güveneceksin dedi..annemler muğlada, annem buraya gönder bakayım diyor..bunada benim yüeğim dayanmaz!!! gel dedim, telefonda çok ağladım, ramazandan sonra bi bakarız dedi..konuşma meselesine gelince bir iki kez değil defalarca konuştum hemde her şekilde..ama bu yaşa gelmiş bi insanı değiştirmeye çalışmak olmuyor..aynı sorumsuz umursamaz adam..ağlıyorum, yalvarıyorum..yapma böyle tamam seni üzmeyeceğim diyor ama en fazla 2 gün sürüyor...ya neyse şişirdim kafanızı..kusuruma bakmayın nolur..
kızlar bende bu topiğe pek girmiyordum. şimdide okusamda fransız kalıyorum konulara .ama bebegımle ılgılı bişey sorucam sızlere 2 gundur gece duzgun uyumuyor .sanki gaz sancısı varmıs gibi. uyanırken de ıhhhh ıhhhhhhh dıye sesler cıkartıyor. gözlerı kapalı aglıyo gıbı bu durum benı strese soktu.
şimdiye kadar bebegımle hıc yanlız kalmadık anne teyze kayınvalıde vs vs hıc yanlız kalmamıstım ve dunden berı yanlızım 2 gundurde bu durum olunca sinirlerim bozuldu.
benden mı kaynaklanıyor acaba bakamıyormuyum bebeğime yoksa gazı mı var
roseberry çizelgende 4 haftalık gebe görünüyosun yanlışlıkmı oldu yoksa böle bi durummu var :S
bende bu akşam yanlıızım
kocam arkadaşlarıyla dışarda oh ne ala
şimdi camiden çıkmışlarmışta bir parti oyun oynayacaklarmış yani geçe gelebilirim demek istiyor ama yüz vermedim tabi
eve sokmam valla :))
bi benımkı evde hep o zaman cumartesi pazar bile kıçımın dibinden ayrılmıyo çok nadir gidiyo hafta sonu oda arkadasları çok ısrar ederse bende verdim kızı eline uyutuyo onu şimdi kaydirigubbakcemile3
yardım ediyosa sana sorun olmaz be canım maça gitmesi herhhaldeist.da benimkide pek gitmezdi de nişanlıykenki oldu sanki.... haftada bir maç..... oysa evliyi geçtim baba oldu:umursamaz:kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
yardım ediyosa sana sorun olmaz be canım maça gitmesi herhhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?