2009 Nisan Anneleri buraya

Üzülme canım umarım düzelir herşey. Hem çocuk hem kariyer yapmak zormuş gerçekten bir de bana sor. Ücretsiz izin aldım. Hocam bir ton surat yaptı.

Geçmişi tam olarak okumadın herhalde. Sana cevap yazmıştım antibiyotik kullanmak hakkında görmemişsin. Ayrıca bu ateş meselesini yazdıktan yarım saat kadar sonra ateşi 38'e çıktı sabaha kadar da subfebril devam etti.

selamlar kıslar....alıntılarım gittiii
aklımda kaldığı kadarıyla yazayım

megulcüm şekerinin normal çıkmasına sevindim Rabbim sağlık versin hepimize....
gülşencim dişiniz hayırlı olsun :) masallah idilciğimize.......

serapcım ne kadar üzüldüm anlatamam......... bi de ailen onayı olmadan sen istediğin için evlenince insan daha bi pişman oluyo sorun olduu zamanlar.... çünkü ben de aynı şekilde ailemin çok istemediği biriyle evlendim.... ne zaman tartışsak "hayatımın yanlışını yaptım ailemi karşıma alarak " diyorum... hele de annesinin yaptığı haksızlığa rağmen onu savununca (son zamanlarda hep ana tarafında..... bariz haksızlıkta bile) ama bi şekilde kandırıyo sonra beni fakat kırgınlığım içimde büyümeye devam ediyo.. cevapsız sorular beynimde cirit atıyo küskünlüğüm küçük bi kıvılcımda ortaya çıkıyo kine dönüşüyo..... ama sevgim hep galip...... Rabbim inşallah senin değerini bilmesini nasip eder ve aranız çok iyi olur... ve benim kafamdakiler gibi olumsuzluklar yaşamazsın....
annen gelir inşallah... ve inşallah araları iyidir... benim annem ve eşim birbirlerini pek sevmez... eşim nötr de annem hiç sevmiyo o yüzden zor oluyo..... Rabbin sevgisi senle olsun canım.... O'nun rahmetine sığın ve her şeyin düzelmesi için güçlü olmak için dua et.... EMıR'i de kocaman öp benim için....
yaa nedense farklı bi sıcaklık oldu içimde yazdım aklıma geleni......... sanki senle kadıköy de yürüyom gibi:) by

megul nerdesin canım? bir şey soracagım. sen antibiyotik kullanırken sütünde azalma oldu mu? benim sanki azaldı gibi geliyor bana ama psikolojik de olabilir.

jeandark okudum canım hatta yazdım da basladım antibiyotiğe diye bugün de alıntı yapmamıstım.
geçmiş olsun tekrar bu arada. nasıl şimdi bebişin durumu?

bu arada bizimki yine inat moduna geçti almak istemiyor memeyi ya..

kızlar bende bu topiğe pek girmiyordum. şimdide okusamda fransız kalıyorum konulara .ama bebegımle ılgılı bişey sorucam sızlere 2 gundur gece duzgun uyumuyor .sanki gaz sancısı varmıs gibi. uyanırken de ıhhhh ıhhhhhhh dıye sesler cıkartıyor. gözlerı kapalı aglıyo gıbı bu durum benı strese soktu.
şimdiye kadar bebegımle hıc yanlız kalmadık anne teyze kayınvalıde vs vs hıc yanlız kalmamıstım ve dunden berı yanlızım 2 gundurde bu durum olunca sinirlerim bozuldu.
benden mı kaynaklanıyor acaba bakamıyormuyum bebeğime yoksa gazı mı var

iyi akşamlar arkadaşlar .....

yusufun dişleri çok kaşnıyor çok huzursuz bugün ona oyuncak almak için dışarı çıktım oyun parkı aldım oğluma daha odasında yatırmaya içim el vermiyor baby 2 go şimdilik yatırırım daha sonra oyun için iyi eşiyle problem olan arkadaşım bebeklerimizle uğraşırken birde ev işleri ve senin tez hazırlaman seni çok bunaltmıştır bence önce kendini telkin et ve eşinin dediklerine hiiiiiiiiiiiç aldırış etme aynı olaylar bende var oğlun herşeyden önemli bir daha oğlunun bu zamanlarını yaşayamacaksın oğlunla bu güzel günlerin tadını çıkar canını hiç sıkma, İdilin dişi hayırlı olsun darısı bizim bebişlerin başına.....

Öğlene kadar çok halsizdi. Şİmdi daha iyice.

serap çok üzüldüm okurken yaşamış gibi oldum cnm ya
tabi bu adam evlenmeden önce böle değildi dimi

bu erkekleri ipe dizecen ipe dicek laf bulamıyorumm yaa

neden bakamayasın ööle düşünme bir bebeğe en iyi annesi bakar yine kendine güven öncelikle karnı ağrıyo olabilir gaz ilaçlarını ver karnını ov karnını sıcak tut rüyada görüyo olabilir benim oğlumda son zamanlarda rüyasında ağlıyo kucağıma alıyorum ve emziriyorum sakinleşiyo sende dene

alıntılarım gitti yaaaaaaaa
gülşencim idilin dişi hayırlı olsuncanım
tuğbacım sanada hayırlı yolculuklar canım gerçi adapazarına varmışsındır ::))))))
serapcım inşallah annen gelşrde bebeğine bakarcanım benim sende tezini hazırlarsın
meraklı canım antibiyotik alımı sutu etkiliyo ya
kızlar benım selen çılgın gibi ne bulursa ağzına alıyo yaaaa dişlerimi kaşınıyo acep

bende bu akşam yanlıızım
kocam arkadaşlarıyla dışarda oh ne ala
şimdi camiden çıkmışlarmışta bir parti oyun oynayacaklarmış yani geçe gelebilirim demek istiyor ama yüz vermedim tabi
eve sokmam valla :))

bende de durum aynı tatlım pınar ve ben yalnızıssss.......... eşim arkadaşlarıyla maça gitti... dün onlar bizdeydi bugün eşimi götürdüler aynı şekilde cami çıkışı:):):):)... yalnızları oynuyom iki akşamdır............

bi benımkı evde hep o zaman cumartesi pazar bile kıçımın dibinden ayrılmıyo çok nadir gidiyo hafta sonu oda arkadasları çok ısrar ederse bende verdim kızı eline uyutuyo onu şimdi kaydirigubbakcemile3

ist.da benimkide pek gitmezdi de nişanlıykenki oldu sanki.... haftada bir maç..... oysa evliyi geçtim baba oldu:umursamaz:kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…