2009 Nisan Anneleri buraya

ssengun+, chveneburi, cicekcicek+, denizela+, geda+, gulshenidil, mina2904, roseberry, tugbis, şen_ay
maşallah kalabalığız bu gece

offfffffffffffffffff

zaten kola vs içemıyoruz
sıcakta bı karpuz kavun zevkımz vardı oda bıtıo desenız ya
kızlar soguk su içiyormusunuz peki
annem ve teyzem içirmedi şimdide ben korkuyorum içmeye

tuğbiş benimkide saat 1 den sonra yarım ya da bi saatte kalkmaya başladı
Seher demişti galiba karpuz gaz yaptı diye bende o yüzden hiç denemedim zaten şimdiye kadar sadece sebze çorbası içti ela.bugün dr a sordum 5_10 kaşık da gaz yapar mı diye 2 kaşık bile yapabilir dedi ama bu gaz mı benim önce ondan emin olmam lazım ama ne kadar incelesem de yok anlamıyorum artık.anlamayıncada çözemiyoruz sorunu doğal olarak

roseberry bu hamile tickerı ne yaw

valla bende anlamadım orda öyle kalmış ben yapmadım allah mı söyletiyor nee

canın diş etleri pütür pütür anlamadım annem tutturdu diş çıkarcak die hadi hayırlısı kızlae
çiçekçim benim oğlanında öyle annem diş çıkarırken ishal olurlar diyo ama bilmiyorum

canım bende herkes ek gıdalara başla diyo ben anne sütü sağıp veriyorum birde günde 1 yada 2 kere mama veriyorum emmediği için sütüm azaldı birde sütlü pirinçli mama yapıp verdim doktorlar bile yani benim doktorum ek gıdalara başlarız demişti ama annem ne kadar anne sütü alırsa o kadar iyi zaten biraz daha büyüyünce herşeyi yiyecekler diyo ama bende bişeyler yedirmek istiyorum

maşallah ne kalabalık yavvv......benim kızda yarım saat önce uyudu şaşırdım valla bende yatıcaktım ama çay içeyim dedim kocişle....yarın en yakın arkadaşımın oğullarının sünneti var ve ben bişey almadım kendime....geçen akşam baktım ama yakıştıramadım kendime ne bilim....evde olanlardan giyicem ama hiçbişey yapasım yok benim...bir miskinlik hasıl oldu bende niye bilmiyorum....

herkese iyi akşamlar kızlar ben kaçar kociş tıntınlamaya başlamadan azcıkta onla ilgileneyim kaydirigubbakcemile3

offfffffffffffffffff

zaten kola vs içemıyoruz
sıcakta bı karpuz kavun zevkımz vardı oda bıtıo desenız ya
kızlar soguk su içiyormusunuz peki
annem ve teyzem içirmedi şimdide ben korkuyorum içmeye

ay canım valla şu an kola elimde
ben artık iice azıttım kola mola içiyom valla soğuk su
bebeğime sütte veriyorum bişey olmadı maşallah
ay soğuk su bile içmiyormusun nasıl dayanıyorsun ya

evet cnm bende vrmek istiyorum artık herkes artık büyüdü ver yavaş yavaş dio

benim bebiş günde 1 kere doyumluk anne sütü içebiliyor o kadar çıkıyor çünkü bide aralarda tadımlık veriyorum yani ağırlık mamayla besniyor o yüzden içim rahat değil

aman maşallah idile sabaha kadar kalkmaz inşallah da annesini şaşırtır.
Bende dişinden mi kalkıyo gece diyodum ama dr görünürde bişey yok dedi rahatladım çok kilo alıyo dedim adam hiç sallamıyo yaa verecek ve normale dönecek diyip duruyo bende takmıyorum artık

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyim başkada bişiy demiyim:Saruboceq:

size iyi ve uzuun uykular kıslar.... ben pın pın a döneyim kahroldu "ooouuu aaaaa ııııhhhhh" demekten:) yarın görüşürük inş.................................

canım benim zerende de reflü var yani pınar gibi kusuyo bağırıyo vs ama hasta olu bi kere anlaşılıyo hasta olunca halsiz oluyolar gözlerinin feri gidiyo anlarsın merak etme
canım yalnış hatırlamıyorsam şenayın zeren diş çıkartmıştı
zeynep hanımın ama daha çıkmadı bizim pütürlü halen midesine kadar sokuyo yumrukları yavrum ne önlük yetişiyo ne kıyafet
amaaaaaannn nisan sıpalarınının ilk incisi idilden geldi demekki bol bol gülücükler nasip etsin Allah ona o inciyle
zeynebee olmuştu benimde elim ayağım kesildi insan korkuyo gerçekten
serapcım çok üzüldüm ama emir büyüdükce herşey daha kolay olacak sende okula aha fazla vakit ayırabileceksin biraz sabır bişeyleri yıkmak çok kolay ama sahip çıkmak korumak zor olan ve ne yazıkki biz kadınlara hep daha fazla iş düşüyor

ve taşınanlar kervanına bende katılıyorum kızlara ben okula başlayınca kayınvalidem bakacağı için onların oturduğu siteye taşınıyoruz bulduğumuz evde kiracı vardı pazar günü çıkıyomuş eve biraz tadilat yapacak ev sahibi kış için mantolama olacak mutfak yenilenecek vestiyer boya badana erken evin hazır olması ay sonunu bulacak sanırım bende iki çocukla anca toplarım zaten evi bu durumda seminer döneminde rapor almam gerekecek yerleşmek içinnn gözüm o kadar çok korkuyoki normalde taşınmayı yeni ev yerleştirmeyi falan severim ama offfffff ne olacak bilmiyorum

canım benim yeğenim ela gibiydi bir sürü dr götürdük şekermi var nedir falan diye bide anne sütüyle alıyodu bizimki düşün kucağa alınmıyodu çok ağırdı sıpa dr hep kendi haline bırakın dediler yürümeye falan başlayınca düzene giri şimdi ilk zmanlar kıçını kaldıramadığında emeklemekte zorluk çekti ama maşallah yaşına girdiği gün yürüdü pıtır pıtır yani merak etme hareketlenince herşey rayına oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…