roseberry bu hamile tickerı ne yaw
çiçekçim benim oğlanında öyle annem diş çıkarırken ishal olurlar diyo ama bilmiyorumcanın diş etleri pütür pütür anlamadım annem tutturdu diş çıkarcak die hadi hayırlısı kızlae
ya kızlar ek gıdaya başlayan anneler hiç anne sütü vermiyormusunuz
ya benim bebek mi küçük anlamadım
doktor daha erken dedi bana ya bakalım 17sinde gidicez herkes yoğurt ver diyo ama ben çok kararsız kaldım yaa
offfffffffffffffffff
zaten kola vs içemıyoruz
sıcakta bı karpuz kavun zevkımz vardı oda bıtıo desenız ya
kızlar soguk su içiyormusunuz peki
annem ve teyzem içirmedi şimdide ben korkuyorum içmeye
valla bende anlamadım orda öyle kalmış ben yapmadım allah mı söyletiyor nee
çiçekçim benim oğlanında öyle annem diş çıkarırken ishal olurlar diyo ama bilmiyorum
canım bende herkes ek gıdalara başla diyo ben anne sütü sağıp veriyorum birde günde 1 yada 2 kere mama veriyorum emmediği için sütüm azaldı birde sütlü pirinçli mama yapıp verdim doktorlar bile yani benim doktorum ek gıdalara başlarız demişti ama annem ne kadar anne sütü alırsa o kadar iyi zaten biraz daha büyüyünce herşeyi yiyecekler diyo ama bende bişeyler yedirmek istiyorum
aman maşallah idile sabaha kadar kalkmaz inşallah da annesini şaşırtır.
Bende dişinden mi kalkıyo gece diyodum ama dr görünürde bişey yok dedi rahatladım çok kilo alıyo dedim adam hiç sallamıyo yaa verecek ve normale dönecek diyip duruyo bende takmıyorum artık
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyim başkada bişiy demiyim:Saruboceq:
canım benim zerende de reflü var yani pınar gibi kusuyo bağırıyo vs ama hasta olu bi kere anlaşılıyo hasta olunca halsiz oluyolar gözlerinin feri gidiyo anlarsın merak etmehoşgeldin çiçekcim...
kıslar bişiy dicem ama alakasız..... şimdi bebişlerde ishal kusma hastalık belirtisi kabul ediliyo ya genelde... şimdiiii benim pın pın (pınar) genelde 3 4 kez kaka yapıyo ve katı değil... kusmaları da malum.... ben bunun hasta old nasıl anlıcam yaw... bağırmalarımız zaten var ya ondan aklıma takıldı....
zeynep hanımın ama daha çıkmadı bizim pütürlü halen midesine kadar sokuyo yumrukları yavrum ne önlük yetişiyo ne kıyafetcanım yalnış hatırlamıyorsam şenayın zeren diş çıkartmıştı
amaaaaaannn nisan sıpalarınının ilk incisi idilden geldi demekki bol bol gülücükler nasip etsin Allah ona o inciylecanım bu durumda yapacağın en iyi şey maaşın devam ediyorsa emiri kısa süreli bir bakıcı ile gün içinde başbaşa bırakıp tezine vakit ayırman...böylesi herkes için daha iyi olur benim fikrim....hem emirede iyi gelecektir....baksana onada yansıyor demişsin hem gün içinde 2-3 saatlik ayrılıklar özlem sebebi olur.....herşey düzelir sen yeter ki iyi ol.....zor anlayışsız insanlarla uğraşmak gerçekten zor umarım en doğru kararı verirsin oğlun ve senin için....
hadi hayırlısı.....bende gidicem ama ne zaman acep....
bizden haberler mi......bizde buzdağı göründü......:kedi:.....kızımın dişi çıktı
zeynebee olmuştu benimde elim ayağım kesildi insan korkuyo gerçektenKızlar 2 gün önce gece çok korktum anlatayım Herzamanki gibi oğlumula ev gezmesine gittik eşimin teyzesine geç döndük biraz eve neyse mamasını yedirip yatırdım oğlumu gayet sakin ve akıllıca yiyip uyudu bu arada oğlum odasında yalnız yatıyor saat 3:30 sıralarında 2 kez çığlık attı ama acayip bi çığlıktı odasına koşana kadar babaannesi bile çığlığından uyanıp benden önce yanına koşmuş o derece bağırdı gittiğimde ağlama filan yok öyle etrafına bakınıyordu yavrum tabii ben korkudan nasıl titredim anlatamam hemen kucağıma aldım sarıldım çok kötü oldum kızlar yaa odasına gidene kadar aklımdan neler geçti neler sebebini anlayamdım acaba uykusundamı korktu , karnına krampmı girdi ağrıdanmı bağırdı bilemedim sebebini neden okadar bağırdı sizin başınıza geldimi böyle bişey o günden sonra çok tedirgin uyuyorum yanımdamı yatırsam acaba. O günden sonra bişey olmadı ama ben tedirgin yatıyorum offf çok kötü bi geceydi yaaa
serapcım çok üzüldüm ama emir büyüdükce herşey daha kolay olacak sende okula aha fazla vakit ayırabileceksin biraz sabır bişeyleri yıkmak çok kolay ama sahip çıkmak korumak zor olan ve ne yazıkki biz kadınlara hep daha fazla iş düşüyorkızlar bu saat oldu sinirden uyuyamadım!! canım çok sıkkın! eşimle kavga ettik..yaptığım herşeyi küçümsüyor dalga geçiyor sürekli..çocukla iki dakika ilgilen biraz işim var diyorum akşama kadar ne yaptın ki diyor! tabi bu ev kendi kendine toplanıp temizleniyor ya! zaten çocuğa bakması bile ayrı bir kriz unsuru, çocuğu yatırıyor bizim yatağa yanınada kendisi yatıyor...tabi çocuk başlıyor ağlamaya, öyle onun ağlamasını izliyor...sinirlerim çok yıprandı gerçekten...evlendiğime o kadar pişmanım ki! çok güzel bir gelecek beni bekliyordu, boğaziçi de inşaat masterı yapıyodum ve Phd. için yurt dışına çıkabilme imkanım vardı..hepsini geçtim evlenmeden önce canım ne zaman nereyi istese oraya gider gezerdim..şimdi halime bak..eylülün 17 sinde tez savunmam var deli gibi tez yazıyor olmam gerekirken çocuk bakıp ev işleriyle boğuşuyorum..üstüne bide alay ediliyorum!! aptallığıma mı yanayım mahvettiğim geleceğimemi!! bi tek emire kıyamıyorum, yoksa hiçbişey için geç değil!!! adam 7 de işten gelir bi eline kumandayı bi eline mouse alır...bana hadi ben çok açım ne yicez olur ilk sorusu!!dün çamaşır yıkadım yarısını katladım yarısı kaldı emir yüzünden..bana diyoki evde de oturacak koltuk kalmamış...hepsi senin eşyaların çok rahatsızsan katlayıp yerine yerleştir dedim..işin kötüsü artık sinirimi emire de yansıtmaya başladım..bazen çok sert davranıyorum, bağırıyorum..korkuyo zavallım..sonrada oturup ağlıyorum..bu evliliğe daha ne kadar katlanırım bu kadar sorumsuz bir adama ne kadar dayanırım bilmiyorum..çok uzattım ama bu saatte ağlamak ve burada anlatmaktan başka rahatlatacak bişey gelmiyor elimden.
İYİ AKŞAMLAR NİSAN ANNELERİ
günler sonrasında nihayet pc başına oturabildim.Bu aralar o kadar çok karışığım ki taşınma telaşı ve oğlumun huysuzluğu üst üste geldi çok yorucu ve yoğun günler yaşıyorum... Beni de rahatlatan tek yer burası valla. Geçmişi okuyayım diye düşündüm ama gözüm kesmedi o kadar çok sayfa varki okumam gereken umarım herkes iyidir.
aman maşallah idile sabaha kadar kalkmaz inşallah da annesini şaşırtır.
Bende dişinden mi kalkıyo gece diyodum ama dr görünürde bişey yok dedi rahatladım çok kilo alıyo dedim adam hiç sallamıyo yaa verecek ve normale dönecek diyip duruyo bende takmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?