2009 Nisan Anneleri buraya

tuğbiş aynı durum bizde de var cnm merak etme hem de bizde de iki gündür daha doğrusu gecedir bende gaz old düşünüyodum ama pek eminde değilim neden yapıyorlar acaba buda mı bi büyüme atağı ki neyse emzik ya da biberon verip uyutuyorum ama kısa süre sonra tekrar kalkıyoo

inşallh canım dediğin gibi olur yoksa çok üzülücem çünkü sütüm var ama emmiyo uyanıkken boşa akıp gidiyo yasık olucak yoksa

canım sütlerin sağ öyle ver bir damla süt bile çok kıymetli ..

benim oğlum doğduğundan beri beni hiç emmedi diyebilirim fakat sağıp veriyorum geceleri zor zahmet ağlaya zırlaya emzirmeye çalışıyorum doktorumuz oğlunuzun tarzı bu dedi emmeyen bebekler 4,5 aylıkken emmeye başlayabilirlermiş inşallah emmmeleri çoğalır

roseberry çizelgende 4 haftalık gebe görünüyosun yanlışlıkmı oldu yoksa böle bi durummu var :S

yok canım hamile değilim ama olsa isterim bu dünyada yaptığım en güzel şey oğlummuş abartmıyorum 5 çocuğum olsun isterim bunu bilenler inşallah ikizlerin olur diyorlar allah herşeyin hayırlısını versin bu kadar zahmet çekiyoruz ama değer...

valla ben artık buyume atağı demıyorum bunlara denızcım huysuzluk atağı diyorum akşam saat 2 ye kadar zor uyuttuk gözler kıpkırmızı uyku var ayakta sallama olmadı beşik olmadı araba olmadı şimdide ağlaya ağlaya uyudu bakalım ne zaman kalkar

ya oğlumun dişi patlıycak galiba elimle baktım yırtık gibi bişey var deli gibi sular akıyor ağzından 5 parmak ağızda diğeriylede destek park yatağını sevdi ama benimki kucağımda uyumaya alıştı kucağımda uyutmazsam hayatta uyumuyor.

ewt dikkat etmemiştim çook kalabalıkmışızz nbr çiçek can yordu mu yine bugün çok bizde rota aşısını olduk 6.30 da şimdiye kadar sorun çıkmadı bu saatten sonra bişey olmaz herhalde.bir de annemlere geldik ela eve baktı baktı bi ağlama krizine girdi halbuki çok kaldık burda ama sanki neden getirdin der gibiydi yabancı mı geldi yoksa bişeyleri yeni mi idrak ediyo anlamadım

adapazarından selamlar kızlar:lepi:
kaynattıklarınızı okudum selam vermeden gitmiim dedim.
KK sız ve 2009 nisan anneleri topiksiz bir hayat düşünülemez :enbuyukkk:

hoşgeldin çiçekcim...

kıslar bişiy dicem ama alakasız..... şimdi bebişlerde ishal kusma hastalık belirtisi kabul ediliyo ya genelde... şimdiiii benim pın pın (pınar) genelde 3 4 kez kaka yapıyo ve katı değil... kusmaları da malum.... ben bunun hasta old nasıl anlıcam yaw... bağırmalarımız zaten var ya ondan aklıma takıldı....

hoşgeldin tuğbaaaaaaaaaaaa
valla bebişler huy değiştiriyo yada ek gıdaya başlayınca oluyo bi anlam veremiyom ben

en uzun uykusu 15-20 dk su saat oldu dogru duzgun hıc uyumadı gunduz.
gaz yapan yıyeceklerı gözzden gecırıyıorum tekrar karpuzda gaz yapıomus galıba bılgın varmı

ya kızlar ek gıdaya başlayan anneler hiç anne sütü vermiyormusunuz
ya benim bebek mi küçük anlamadım
doktor daha erken dedi bana ya bakalım 17sinde gidicez herkes yoğurt ver diyo ama ben çok kararsız kaldım yaa

ooff bu ne ya eskiden olsa bebek bu ağlar der sallamazlarmış bizse nednini bilmezsek çatlıcaz ama bu arda beyin fırtınası yaşıyoruz herşeyini takip et araştır ...

kusma ve ishal bizdede var noluo bu beklere yaw

canım benimki heeepp böyle...
can ın dişleri pütür pütürse diş çıkarıyodur DAĞ ÇıÇEEMıZ:):)
şenay nerde ki....
hoşgeldin tuğbaaaaaaaaaaaa
valla bebişler huy değiştiriyo yada ek gıdaya başlayınca oluyo bi anlam veremiyom ben

değiştirse de kusmasından kurtulsak:):): bi de ek gıdaya daha geçmedik biz.... karpuz vermiştim bi kaç kez baktım memeyi reddediyo bıraktım....

ayyy kıslar az önce pın pın resmen babasının ağzına kusuyodu.... ki kafasını geri itince boynuna kustu..... evdeki halıları kaldırdım ben... kim yıkayacak sonra... kustu mu az da kusmuyo cadı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…