inşallh canım dediğin gibi olur yoksa çok üzülücem çünkü sütüm var ama emmiyo uyanıkken boşa akıp gidiyo yasık olucak yoksa
canım bizde yaklaşık 3.aydan beri öyleyiz neden ağlıyo bu kadar anlamıyoru açolunca bile hem emiyo hem ağlıyo çözemedim önceden uykulu iyi emerdi şimdi gecede emerken ağlıyomemeden çekice gülücükler peş peşe sütüm azalmadı ynı var yanii
roseberry çizelgende 4 haftalık gebe görünüyosun yanlışlıkmı oldu yoksa böle bi durummu var :S
tuğbiş aynı durum bizde de var cnm merak etme hem de bizde de iki gündür daha doğrusu gecedir bende gaz old düşünüyodum ama pek eminde değilim neden yapıyorlar acaba buda mı bi büyüme atağı ki neyse emzik ya da biberon verip uyutuyorum ama kısa süre sonra tekrar kalkıyoo
adapazarından selamlar kızlar:lepi:
kaynattıklarınızı okudum selam vermeden gitmiim dedim.
KK sız ve 2009 nisan anneleri topiksiz bir hayat düşünülemez :enbuyukkk:
:enbuyukkk::lepi::lepi:
tekrardan hoşgeldin datlum
tuğbiş aynı durum bizde de var cnm merak etme hem de bizde de iki gündür daha doğrusu gecedir bende gaz old düşünüyodum ama pek eminde değilim neden yapıyorlar acaba buda mı bi büyüme atağı ki neyse emzik ya da biberon verip uyutuyorum ama kısa süre sonra tekrar kalkıyoo
kusma ve ishal bizdede var noluo bu beklere yaw
hoşgeldin tuğbaaaaaaaaaaaa
valla bebişler huy değiştiriyo yada ek gıdaya başlayınca oluyo bi anlam veremiyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?