2009 Nisan Anneleri buraya

ben annemlerdeyim aldığım park yatak kapıdan geçmedi anam ağladı geçirene kadar söküp öyle soktum ama tam sökemedim aldığım yerde gözüme bu kadar büyük gelmemişti meğer kocamanmış

kızlar ben yusufuma biraz mama yapıyım onu yedirmek bir saat sonra bende yatıyım gece nöbete hazırlık hepinize iyi geceler bebişlerimize deliksiz uykular tatlı rüyalar....

ela 8700 civarı olmuş
Benimde uykum yok ama benim sıpada 1 saate kalkar uyumasamda uzanayım bari
Şenaycım valla arkadaşlarda dr da senin dediğini dedi sayenizde içim rahat artık biraz geç dönüp emeklicek sanırım ama tek derdimiz bu olsun
Herkes bebekleriyle beraber sabaha kadar deliksiz uyur inşallah iyi geceler kızlar

günaydın annişler ve bebişleri...

bugün yusuf çok huysuz ve ara ara hapşırıror herhalde soğuk algınlığı oldu

günaydıınn geçmiş olsun..bende korkmaya başladım şimdiden üşütüyolar kışı düşünmek bile istemiyorum
benim kızda 7 gibi uyanıp şimdi de 2. Uykusunu uyuyoda uyku da sayılmaz şekerleme yapıyo yarım saatlik

keremde öle ya 5buçuk gibi kalktı doyurdum sonra 6:30da kalktı o zamandan beri ne uyudu ne uyuttu yaa gözlerim ağrıyor uykusuzluktan

selam kızlar opuyorumnanaktan
ecrin dün gece çok güzel uyudu 11 de uyuttum 3 de kuduruk komşumuzun apartman boşluğunda avaz avaz bağırması sonucu uyandı emzirip uyuttum 8 de acıktı emdi yine uyudu ve 10 da kalktı kendimi çok enerjik hissediyorum hihoyyyt

şimdide kardeşimle sosyete pazarına gidiyoruz sırnaşık şey

merhabalar arkadaşlar.hepinize iyi hafta sonları.
meraklı malesef antibiyotik sütte azalma yapıyo.hatta ilaç bittikten sonra da devam ediyo üzgünüm.ama kar zarar dengesi işte napalım.yeniden geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…