2009 Nisan Anneleri buraya

selamlar kızlar kimseler kalmamış sanırım bende akşam ki düğüne hazırlanmaya başlıcam....hazır idil uyumuşken ütümü yapıyım ve idilin çantasını......idil bu akşam babaannede kalabilir yada gece 12-1 de bizde dahil olacağız kızıma:)) düğüne birlikte gidicez ama orada fazla kalmayacak...yarım saat kaldıktan sonra dedesi ve babaannesi alacak kızımı.....hadi benden bu kadar öpüyorum sizleri...

selam kıslar....sabah uyandık gene uyuduk... pın pın ı yıkadım uyutup kahvaltı yaptım bi duş alıp size geldim... ha bi de pın pın ın ütüsü var tabi:) sanırım herkesler iyi...

meraklı biras daa iyi misin canım?

şenay sen de mi taşınıyon.... anammmm kolay gelsin iki cadıcıkla zor olcak.... evden eve bari taşıt kısss.... zeren de mi reflü? nasıl azalma varmı... bizim azalmıştı dün abarttı 12 kez löp löp........ inş. geçer bir an önce .....

didemcim nerelerdesin ne zamandir göremedim... iyi misin.... demir bey nasıllar........

merhaba kızlar bugün resmen tükendim bnm sıpa şimsi uyudu sabahtan beri mızırdanıyo hiç böyle yapazdı yatırdığım an ağlamaya başlıyo ama nasıl bi ağlama kakasınıda yaptı ama noldu anlamadım sancı desem olduğu zmn masaj yapınca dururdu bugün bişey oldu çocuğa kollarım ve belim koptu mafoldumben

oğlumla banyo yaptık benimki mızırdanıyor banyo sonrası uykusu gelirdi evvelden şimdi mızırdanıyor,ben Yusufu küvette yıkamıyorum kucağımda berabr yıkanıyoruz hem tertemiz oluyor hemde benden kuvvet alıyor korkmuyor maşallah suyu çok seviyor,kimse yok bu ara sitede ben kendi başıma takılyorum.

canım daha iyiyim, teşekkür ederim.

selamlar... sabah okudum daha 1 sayfa ilerlemiş.bugün herkes gezmeklerde sanırım
bebişlerde sorun olmasında gezmeklerde olun herkesin keyfi yerinde olsun inşallah

kızlar ticker larınız çok süper ama çok büyükler sayfa yüklenmek bilmiyo valla bu tickerlera sahip 3 kişi aynı sayfaya yazsa sayfa dolar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…