2009 Nisan Anneleri buraya

slm ii akşamlar herkese
uzun zamandır giremedim malum yoğun günler
oğlum karkaşa içinde büyüdü baya
artık herşeye nasıl meraklı gözlerle bakıyo
bide taziye için evegelen giden çok herkesi inceliyo
geçmişiokuyım desem bikaç gün geçer neler konuşuldu merak ediyorumbiraz bakayım ama kaçan kaçtı
umarım bütün bebekler iyidir

Selamlar herkese,ben gellllldimmmmmmmm
Geçmişi okuyamadım ama dikkatimi çeken dinozzo ve rumelili rumuzlarını değiştirmişler sanırım,hayırlı olsun!
1 hafta diye gittik,2 hafta oldu,ancak gelebildik evimize,burayı çok özlemişim valla,ilk fırsatta girdim kk ya,ama geçmişi daha sonra okuyabilirim sanırım,umarım herkes iyidir,en çok bebeişler iyidirler.
Miray ilk haftayı sorunsuz atlattı,ama son hafta üşüttük biraz rahatsızlandı ama çok şükür şimdi iyi.

slm kızlar sizleri çok özledim kıbrısta olduum için pek giremiyorum.................

saol ceyo cnm sende hoşgeldin mirayada geçmiş olsun..
Herkes haftasonu tatil yaptı valla pek yzazn olmamış bizde şimdi eve dönüyoruz ordan da denize inşallah ela hanım rahat verirse
Bu arada ela gündüzleri yarım saat uyuyp uyanıyo ama hala çok uykulu olmasına rağmen geri uyumayayıp sürekli uykusuzluktan mızmızlanıyoo üç gündür bööle..yardımm

kızlar naslsnnzz bayadr giremedmmm müsaitdegildm hiçç sizler naslsnnz
ya kızlar zeynep çok hasta nezle olmş ne göz tutuy ne burun vede öksürüyoo ölee dün gece benm için bi kabus tu uyumadı hiççç öleee agladııı valla sinirimden oturdm bende agladımmm
eşime diyorum bana bi daha çoçuk deme 1 tane yeter senn için hava hoş 1 tutarsn iki tutarsn 3 .yine bende valla çok zor yaaaaa

selammm..
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun inş. düzelirler kısa zamanda..........
hepinizin tickerları çooooooooook güsellll........... herkese güsel mutlu birgün diliyoruz kızımla..................

canım benimkide öyle perşembe günü aşı yaptırdım ondan kaynaklanıyo dedim ama değil sanırım çünkü dün kendini parçalamak ister gibi davranıyodu dişlerinin kaşıntısından.
ne bulduysa eline ne geçerse hop ağza bişey bulamazsa dönüp yastığını kemiriyo
ben huysuzluğun sebebini böyle düşündüm

geçmiş olsun canım zor valla hakikaten gözüm almıyor benim baska cocuk.

çoooooookkk tsklr meraklı misafir oldu bu kez. bu arada saçlar çok iyide sıfıra vurdurmayı dusunuyoruz havalar sıcak bunlatıyo ereni ama kıyamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…