bende yapmsaya çalıştım ama beceremedim
çerçevenin içine koyduğum resim çok büyük çıkıyor
saol ceyo cnm sende hoşgeldin mirayada geçmiş olsun..
Herkes haftasonu tatil yaptı valla pek yzazn olmamış bizde şimdi eve dönüyoruz ordan da denize inşallah ela hanım rahat verirse
Bu arada ela gündüzleri yarım saat uyuyp uyanıyo ama hala çok uykulu olmasına rağmen geri uyumayayıp sürekli uykusuzluktan mızmızlanıyoo üç gündür bööle..yardımm
canım bebeginin ismini değiştirmemişsin bir de seninki kız değil miydi erkek çerçevesine yapmışsın???[/QUOT
hyr canım erkek zaten bemımkı denemek ıcın yapmıstım onu ama yapıstıramıorum zaten puff
kızlar naslsnnzz bayadr giremedmmm müsaitdegildm hiçç sizler naslsnnz
ya kızlar zeynep çok hasta nezle olmş ne göz tutuy ne burun vede öksürüyoo ölee dün gece benm için bi kabus tu uyumadı hiççç öleee agladııı valla sinirimden oturdm bende agladımmm
eşime diyorum bana bi daha çoçuk deme 1 tane yeter senn için hava hoş 1 tutarsn iki tutarsn 3 .yine bende valla çok zor yaaaaa
canım bebeginin ismini değiştirmemişsin bir de seninki kız değil miydi erkek çerçevesine yapmışsın???[/QUOT
hyr canım erkek zaten bemımkı denemek ıcın yapmıstım onu ama yapıstıramıorum zaten puff
canım pardon yaa ama saçlar süper seninkinin maşallah :)
benim ismimin üstüne tıkla kullanıcı bilgilerime gir, orada ticker ın adresi var, sen de seninkinin benimki kadarını yapıştır. hepsini yapıştırırsan çıkmaz ve bb code olanından kopyala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?