2009 Nisan Anneleri buraya

slm nagihan geçmiş olsun cnm ya üşüttümü bebiş acil şifalar

bende bazen diyorum belki kerem büyüyünce canım bebek ister ebek kokusu büyütmek yeniden ama bazende aman aman diyorum hayırlısı artık

günaydın güzel anneler
biz 2 saat sonra falan aşıya gidiyoruz
dün ela deniz olayımız tahmin ettiğim kadar kötü geçmedi ela çok mızmızlanmadı hatta ilk defa gürültülü bi yerde uyusu eşimle şaşkınlıktan ona bakmaktan denize zor girdik :))
ama akşama uyku saatleri altüst olduğu için acısını çıkardı hemen daha doğrusu dönüşte akşam uykusunu arabada uyudu ama benimki araba durduğu an uyandığı için uyku kaçtı ve 11 e kadar burnumuzdan getirdi çok da garip bi susuyo bir de öldürüyomuşsun gibi kıpkırmızı olup bağırıp ağlıyo ne yapacağımızı şaşırdık bu kadar yüksek sesli deli gibi ağlamada yeni çıktı bakalım daha neler görücez

inşallah aşınız huzursuz yapmaz minik elayı....artık bebekler huy değiştiriyor canım..bizimkide eskiden ıh ıh derdi şimdi basıyo çığlığı...ilgi istiyorlar iyice...her gün yeni bişeyler öğreniyorlar..
bu arada herkese günaydınnnnn....

günaydınlar!!!
herkesler ticker yapmış!!!
ne oldu ticker değiştirme günümüydü:))
güzel olmuş ama
kocamannnn

günaydın nisanın güzel anneleri h.sonu baya kalabalıkmışsınız ve muhabbet iyiymiş gördüğüm kadarıyla nagihancım geçmiş olsun zeynoya canım inşallah bir an önce toparlanırım kuzucum şenaycım da taşınıyormuş iki sıpayla allah kolaylık versin ceyo gelmiş hoşgelmş ..... bebeklerin geneli dişleri ile ilgili sıkıntılar yaşıyor anladığım kadarıyla bir an önce çıkarsalard incilerini bizlerde rahat etsek kendileride sultancım eşin eve geç gelmiş sanırım bu eve geç gelme muhabbetleri yavaş yavaş bizde de başlıyor önceden 6 ayda bir giderdi bende ses çıkarmazdım şimdi bakıyorum planlar programlar önceden yapılmış gitmediklerime say demez mi bide hepten deliriyorum h.sonu adapazarındaydım görümceye gelinlik aldık yorgunluktan bittim bide hamileliğimden beri ilk kez uzak mesafe araba kullandım biraz gerildim gidip gelirken amannn ne gelinlik ne gelinlik yer gök gelinlikçi adapazarında..... rejime başlamıştım geçen hafta pazartes günü ve dün itibarıyle 2 kilo vermiş bulunuyorum :lepi: adapazarına gittiğim gün ilk kez zeynepten bu kadar saat ayrı kaldık saat sabah 9 da bıraktım anenesine akşam 19.00 da aldım 15 - 20 dk yüzüme bakmadı bilinçli yapıyo kesinlikle ananeye gülücükler atıyo benim yüzüme bile bakmadı kafasını çeviriyo kucağımda huysuzlanıyo sonra barıştı neyse benle kene gibi yapıştı tabiii içim bi tuhaf oldu yaa öle olunca

ceyoo hışgeldin cnm yaa özlettin kendini

ceyo hoşgeldin canım. geçmiş olsun bebişe.

Teşekkürler canlar.
Eve geldik,ama bu sefer de valizler boşalacak,kıyafetler yıkanacak,ev temizlenecek,offff oooffffffffff ne çok iş var.Buraya da arada bir bakıp çıkabilirim.

inşallah cnm saol.şimdi geldik aşıdan iğneyi yiyince 1-2 dk ağladı sustu sonra allahtan şimdi beklemdeyiz bakalım bişey olmaz umarım..ama dediğin gibi acaip değişiyolar valla bu hıza nasıl uyum sağlıcaz bilmiyorum :)) her uykusu geldiğinde ben diyorum mamanı ye uyu o diyo yok uyuyamıyorum oof sallamakta istemiyorum zaten ayağa alsam sallamk için o ne diyip bakıyo gülüyo alışkın olmadığı için valla kim galip gelecek bakalım inatlaşıyoruz bu ara çok fena :)

yaa kıyamam ben ona yaa doğğru söylüyosun cnm herşeyi anlıyolar aneleriyle ilgili.kızmıştır gerçekten ama sonra sarılıp bırakmaması aayyy içim gitti hem yoruyolar hem nasıl seviyolar bizi :))

selamlar kızlar.....herkese çok güzel bir hafta dilerim.....akşam çok güzeldi...idili 12 de doyurdum 4 te kalktı sonra yeniden doyurdum 7.30 kalktı...güzel uyumuşum yaşasın....kaydirigubbakcemile2

teşekkürler canlar.
Eve geldik,ama bu sefer de valizler boşalacak,kıyafetler yıkanacak,ev temizlenecek,offff oooffffffffff ne çok iş var.buraya da arada bir bakıp çıkabilirim.

allah kolaylık versin canımmm

maşallah elaya bitti gitti aşısı işte inşallah ateşsiz geçirirsiniz bu günüde sorma denizicim yaaa çok kötü oldum o öyle yüzüme bakmayınca

selamlar kızlar.....herkese çok güzel bir hafta dilerim.....akşam çok güzeldi...idili 12 de doyurdum 4 te kalktı sonra yeniden doyurdum 7.30 kalktı...güzel uyumuşum yaşasın....kaydirigubbakcemile2

maşallah idileee

ewet deniz sen çalıştığın için öyle yoksa bak bizde pzrtsi sendromu falan yok hergünümüz aynı hangi günde olduğumuzu bile unutuyorum çoğu zaman :)) bi haftasonlarımız belli allahtan

ewet fikirlerinizi bekliyorum ek gıdaya geçmiş bi anne olarak kızım emziğe alışsın tamamen diye ne süreyim emziğine sizin bebişler en çok neyi yemeği sevdi??

çok sevindim canım. normal bir gece geçirmişşsiniz sonunda. inşallah hep böyle devam eder annesi.

emzik damağını bozabilir diyolar biliyorum ama o bi ihtimal olabilecek bişey ben zaten sadece uykuya dalmasına yardımcı olsun diye biberon yerine onu alsın diye istiyorum yoksa tüm gün ağzında olsun istemem cnm bende.ama anne memesi emmeyen çocukların emme iç güdülerini karşılamaları ve daha mutlu bi bebeklik geçirmelri için emzik almaları iyiymiş psikolojik yani :)) ne biliim benim için psikolojisi ağız yapısında önemli ağız düzeltilir ama daha mutlu bi bebek olmasını tercih ederim :))

ewet bende senle hemfikirim cnm çok uğraştım almadı almadı şimdilerde biraz alır gibi oldu ama almıyor gerçi ben birşey sürmedim emziğine uykusu geldiği arada vermeye çalış öyle aldı zaten uyanıkken emmiyor ya sinirli ya uyumaya yakın uyurkende ağzından atıyor siniri geçincede öyle....

bu arada balıklama atladım ama herkese günaydın....

canım damak yapısı bozulunca öyle düzeltilemiyor ne yazık ki ve çok çok ciddi sorunlara yol açıyor allah göstermesin de zaten 2 yaşına kadar böyle bir durum yok. 2 yasından itibaren bozuyor. dediğin gibi ben de alıştırmamaya çalışıyorum çünkü hiç sevmediğim şey agzından emzik olmayan bebekler, emzikle dogmus gibi ve emzik düşünce ya da olmayınca ortalıgı birbirine katmaları. bu kadar bagımlılık hiç iyi değil. o yüzden ben de emziği uykusu geldiğinde çok fazla mızmızlanırsa veriyorum sadece bir de dısarıda yemege falan cıktıgımızda huysuzlanırsa yemek yiyene kadar veriyorum. tabi bu her iki durumda canı almak isterse alıyor yoksa mümkünatı yok tutmuyor agzında atıyor.

ewet fikirlerinizi bekliyorum ek gıdaya geçmiş bi anne olarak kızım emziğe alışsın tamamen diye ne süreyim emziğine sizin bebişler en çok neyi yemeği sevdi??

canım almayan bebek almıyo bende çok istedim alışmasını en azından uyurken felan emsin diye ama benim kızım hiç bir şekilde almadı emziğini nelere değdirmedik ki tadımlık almayınca almıyo sevdiği muhallebi mamasına sürüp verebilirsin belki canım

aynı işte bende o durumlarda alsın istiyorum bi de dediğim gibi bak şimdi uyuyoo uyanınca emzik veriyorum gözünü açıyo hemen ama biberon verirsem gözler hemen kapanıyo mamayı yediğinden de değil biberonun ağzını ağzında geveliyo onun ağzına alıştı benimki de bundan kurtarmam lazım :)) bir an önce..artık ikisinide çok iyi ayırt edebiliyo keşke daha küçükken uyuturken verseymişim ya çok rahat edecektim o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…