benim bildiğim kadarıyla da 1,5 yaşına kadar emziğin bi zararı yok uzun süreli kullanıldığında damak kasları bozulmuş bir çocuk tanıyorum. ama o bay bay 5 yaşına kadar kullanmış.sinem cim 2kilo vermişsin gözün aydın cnm darısı bizim başımıza inşallah
ya emzik damak yapısı bozarmış yok yürüteç yürümeyi zorlaştırırmış
bizlerde emzikle büyüdük hem önceleri anneler bu kadarda bilinçli değildi Allah aşükür kimseye birşşey olmadı
sakınan göze çöp bataar demişlr hem sürekli esin demiyoruzki kolay uyuyabilmesi için
ben doktoruma versemi die sordum ver dedi ilk günler emme yi beceremiyordu kerem emzikle öğrendi meme yi çekmeyi
damağıda bozulmadı zaten uyuduktan sonra atıyor memeyi ağzından damak denilen şey hamurdan değilki hemen şekli değişsin
böyle herşeyi incelersek bu çocuklar çok zor büyür...
sinem cim 2kilo vermişsin gözün aydın cnm darısı bizim başımıza inşallah
ya emzik damak yapısı bozarmış yok yürüteç yürümeyi zorlaştırırmış
bizlerde emzikle büyüdük hem önceleri anneler bu kadarda bilinçli değildi Allah aşükür kimseye birşşey olmadı
sakınan göze çöp bataar demişlr hem sürekli esin demiyoruzki kolay uyuyabilmesi için
ben doktoruma versemi die sordum ver dedi ilk günler emme yi beceremiyordu kerem emzikle öğrendi meme yi çekmeyi
damağıda bozulmadı zaten uyuduktan sonra atıyor memeyi ağzından damak denilen şey hamurdan değilki hemen şekli değişsin
böyle herşeyi incelersek bu çocuklar çok zor büyür...
hadi hayırlı olsun canım szinki de erkek oluyo artık demek:)kızlar randevu aldım yarın saat 2 de oğluşumu sünnet ettiriyoruz.
umarım kolay olur herşey.
hadi hayırlı olsun canım szinki de erkek oluyo artık demek:)
kızlar randevu aldım yarın saat 2 de oğluşumu sünnet ettiriyoruz.
hadi bakalım hayırlı olsun canım. problemsiz atlatırsınız inşallah bir çırpıda.
direkt inek sütümü verceksindoğru doğru çok doğru.....ben kızıma inek sütü denedim ama almadı sıpa.....şimdi bunun üzerine düşme taraftarıyım....
kızlar randevu aldım yarın saat 2 de oğluşumu sünnet ettiriyoruz.
hayırlısı olsun DilekCim gelişmeleri aktar bende ekim gibi düşünüyorum allah kısmet ederse...kızlar randevu aldım yarın saat 2 de oğluşumu sünnet ettiriyoruz.
oo hadi bakalım ucundan accık :))
hayırlısı olsun DilekCim gelişmeleri aktar bende ekim gibi düşünüyorum allah kısmet ederse...
Ya kızlar oğlum bu günlerde acayip huzursuz,,,,sürekli kucakta !! pozisyon değiştirince bile ağlıyo..cmts gecesi uykusundan bi uyandı çığlık çığlığa kuzum benim gazı vardı heralde..doktoru aradık gece gece bi fitil önerdi onu yaptık uyudu ama huzursuzluğu hiç geçmedi. Aranızda bağırsak ultrasoundu çektiren varmı doktor bağırsakları çok gürültülü dedi olmazsa bi kaka tahlili yaparız dedi ama yarım saat içinde onu hastaneye yetiştirmek lazımm offff offff ne zormuş yaaaa anne olmak hiç kıyamıyorum ağlamasına,,mafoldumben
evet canım ucundan accık. ama kendi zaten accık nerden alacaklar anlamamadım heheh
tamam şeker bakalım neler yaşıyacağız en kısa zamanda anlatırım burda.
bizimkinin sünnet derisi yapışık sizinki de öyle mi kızlar.
Ya kızlar oğlum bu günlerde acayip huzursuz,,,,sürekli kucakta !! pozisyon değiştirince bile ağlıyo..cmts gecesi uykusundan bi uyandı çığlık çığlığa kuzum benim gazı vardı heralde..doktoru aradık gece gece bi fitil önerdi onu yaptık uyudu ama huzursuzluğu hiç geçmedi. Aranızda bağırsak ultrasoundu çektiren varmı doktor bağırsakları çok gürültülü dedi olmazsa bi kaka tahlili yaparız dedi ama yarım saat içinde onu hastaneye yetiştirmek lazımm offff offff ne zormuş yaaaa anne olmak hiç kıyamıyorum ağlamasına,,mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?