2009 Nisan Anneleri buraya

Merhabalar herkes de bir çığlık çığlığa uyanma derdi var anladığım kadarıyla. Biz de ayın 13'ün de rota dahil 4. ay aşılarımızı olduk ve demir takviyesi başlandı. Rotavirüs aşısı geçen sefer de kakasını rengini ve şeklini değiştirmişti biraz yapışkan bir hal almıştı. Bir de üzerine demir eklenince önceki gün Tuna hiç kaka yapamadı. Her emzirmemde ağladı, zorlandı. Dün akşama doğru zorlayarak yaptı. Bugün yine yok. Ben hem demire hem de aşıya bağlıyorum. Dün gece ikiye kadar oturduk 4 kere uyuttum her seferinde çığlık çığlığa uyandı.

kızlar randevu aldım yarın saat 2 de oğluşumu sünnet ettiriyoruz.
umarım kolay olur herşey.

cnm bebısın bı sorunu falan mı var erken sunnet ettırıyorsun.
yoksa erken yapılnmasını mı ıstedınız.
bızede doktor 1 aylıkken sunnet ettırın pipisinde darlık var demıstı ama yaptırmadık bızde bu ay ıcınde dusunuyoruz

bizde bugün 2 tane aşı olduk baya ağldık yapılırken
şimdide uyumaya çalışıyoruz
kan ilacına başlıyoruz ek gıdalara 1 ay sonra yoğurt ve meyve püreleriyle başlıcakmışız

arada yoğurt veriyorum dedim 5 çay kaşığı verebiirsin dedi
kilomuz 6900
boyumuzda 66 cm olmuş

maşallah sultancım
hoş geldin elifcim
dilekcim geçmiş olsun diyelim sanada damatlığınıda gör inşallah

dilek çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız cnm
yaa bu ağlama krizleri ve mızmızlıklar arkadaşımın söylediğne göre 1,5 ay falan sürüyomuş ( bu kollar nasıl dayanacak bilmiyorum valla allah hepimize yardım etsin

Sunet olacaklar sunet kulodu almayi unutmayin cok ise yariyo biz 2gun onu giydirmistikkkk birde pipiye Anne sutu surun cabuk iyilesiyo demire ilac Falan vermemistim Allah yardimciniz olsun opuyorum

yaa bu resmli tickerler kilo çizelgesinemi yapışıyo

selam kıslar.....
okuduum kadarıyla herkes iyi çok şükür....
sultan maşallah yakışıklı büyümüş... bizimki de 6150gr, 65cm olmuş....
sünnet olan bebişimiz hayırlı olsun ve inş. sorun yaşamazsınız.. (dozkan2 dı sanırım)

kıslar bişiy sorcam bilgisi olanlar...... emzirirken kanal tedavisi yapılabilir mi..... zararı var mı.... benim haftaya randevum var dişim fena............. iyi akşamlar................

canımmmm hayırlı olsun allah damatlığınıda göstersin (bizim buralarda böle derler :))))

...

Dilek,maşallah oğluna,büyümüş de sünnet olurmuş)İnşallah sorunsuz atlatırsınız.

dozkancım allah kolaylık versnn inş sorunsz gecer canm benmm

kızlar selaaaaaaaaam
amanın dilekimin kuzusu sünnet oluyomuş hadi hayırlısı

Teşekkür ederiz teyzoşlarrr.

Hayır canım bi sorunu yok ama etraftan çok şey duyuyorum. kiminde kireçlenme oluyo
biçoğunda idrar yolu iltahabı oluyo.Bizde başımıza bişey gelmeden ve büyürken oğluşuma
kesecekler falan filan stresi yaşatmamak için yapalım çıksın aradan diye düşündük.

dilekcim geçmiş olsun diyelim sanada damatlığınıda gör inşallah
amin inşallah damatlığınıda görürüz canım.

umarım huyu değişmez bu sünnet işinde bi aşı bile etkiliyoken bakalım biz ne yaşıycaz.

Sunet olacaklar sunet kulodu almayi unutmayin cok ise yariyo biz 2gun onu giydirmistikkkk birde pipiye Anne sutu surun cabuk iyilesiyo demire ilac Falan vermemistim Allah yardimciniz olsun opuyorum

anne sütünü deneyebiliriz.
sünnetten sonra bişey yapılması özel bişey alınması gerekiyo mu diye sordum doktor
gerek yok zaten bezini ve normal kıyafetlerini giyecek dedi bizde kilot falan almadık.

umarım bi sorun yaşamayız teşekkür ederiz teyzesi.
bu arada bildiğim kadarıyla kanal tedavisi yapılmasında bi sakınca yok.
bende geçen hafta gittim dişçiye bizimki kanal değil dolgu oldu ama kanal da olsa yapardık dedi.Çok geçmiş olsun canım.

teşekkür ederiz. nisan bebeklerinin hepsi çok güzeller maşallah.
senin oğlunda erkek oluyormuş :). inşallah kolay zahmetsiz bir şekilde atlatırsınız.

umarım sorunsuz olur teşekkr ederiz canım.
bakalım yarını bi atlatsak.
ayyy ben sünnet olurken nasıl bekliycem yaa ağlarmıyım ki heyecan yaptım.

GÜNAYDIIINN BERBAT Bı GECE DAHA GEÇıRDıK (
aşı huzursuzluk yapıyor mu bebeği aşı olunca mızmızlanan var mı kızlar??olduysa ne zman geçer?
lütfen aşıdan olduğunu söyleyin çünkü böyle çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…