kızlar randevu aldım yarın saat 2 de oğluşumu sünnet ettiriyoruz.
umarım kolay olur herşey.
canımmmm hayırlı olsun allah damatlığınıda göstersin (bizim buralarda böle derler :))))
...
Dilek,maşallah oğluna,büyümüş de sünnet olurmuş)İnşallah sorunsuz atlatırsınız.
dozkancım allah kolaylık versnn inş sorunsz gecer canm benmm
kızlar selaaaaaaaaam
amanın dilekimin kuzusu sünnet oluyomuş hadi hayırlısı
cnm bebısın bı sorunu falan mı var erken sunnet ettırıyorsun.
yoksa erken yapılnmasını mı ıstedınız.
bızede doktor 1 aylıkken sunnet ettırın pipisinde darlık var demıstı ama yaptırmadık bızde bu ay ıcınde dusunuyoruz
amin inşallah damatlığınıda görürüz canım.dilekcim geçmiş olsun diyelim sanada damatlığınıda gör inşallah
dilek çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız cnm
yaa bu ağlama krizleri ve mızmızlıklar arkadaşımın söylediğne göre 1,5 ay falan sürüyomuş( bu kollar nasıl dayanacak bilmiyorum valla allah hepimize yardım etsin
Sunet olacaklar sunet kulodu almayi unutmayin cok ise yariyo biz 2gun onu giydirmistikkkk birde pipiye Anne sutu surun cabuk iyilesiyo demire ilac Falan vermemistim Allah yardimciniz olsun opuyorum
sünnet olan bebişimiz hayırlı olsun ve inş. sorun yaşamazsınız.. (dozkan2 dı sanırım)
kıslar bişiy sorcam bilgisi olanlar...... emzirirken kanal tedavisi yapılabilir mi..... zararı var mı.... benim haftaya randevum var dişim fena............. iyi akşamlar................
demire kocaman maşallah dilek sanada güç kuvvet ersin Allah.....sorunsuz bir şekilde atlatmak nasip etsin...şimdiden hayırlı olsun
ben de özendim resimlere. benim kuzum da bu ben kızıma saçlı diyordum çok saçlı bebiş varmış
ama bu çok tatlı bi kızzz.
maşallah ona.
teşekkür ederiz. nisan bebeklerinin hepsi çok güzeller maşallah.
senin oğlunda erkek oluyormuş :). inşallah kolay zahmetsiz bir şekilde atlatırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?