2009 Nisan Anneleri buraya

herkeze günaydın ben açayım bugün dükkanı!
mutsuzum bugün keyifsizim uykusuzum...
dün benim minik adam ateşlendi..ah bu dişler çıksalarda bizde rahatlasak taklacı güvercinimde!!

dün migrosa gittik neşesi yerindeydi sonra evede uyudu kaldı.gece uyandı emdi.sonra bi daha uyandı anladımki bir terslik var yoksa gece uyanmazdı ateşini yokladım evet ilk defa ateşi çıktı güvercinimin.,
hemen şurup içirdik.alnına ıslak bez.
ama ateşi var ama keyfi yerinde bizim yaramazın lambayı açtık ya sabah oldu sandı gülmeye başladı..(her sabah gülücüklerle uyanır bizimki uykuyu sevmediği için)
alnında beyaz ıslak bez..her koyduğumuzda bir iç geçirdi soğuğundan..
allahtan hemen düştü ateşi uydu kaldı...

ilk ateş krizi böylelikle atlatıldı..
ben ise yorgun bitkin...
anne olduğumu bir kez daha hissettim dün saat 03:00

umarım sorunsuz olur teşekkr ederiz canım.
bakalım yarını bi atlatsak.
ayyy ben sünnet olurken nasıl bekliycem yaa ağlarmıyım ki heyecan yaptım.

canım şimdiden geçmiş olsun...
desene senin oğlanda erkek oluyor...
darısı bizlerin başına artık...
zormuş allah yardımcınız olsun..inş. fazla açımaz bamyası...

canım geçmiş olsun .. minik güvercine....

günaydın denizcim!
aşı bizde bi etki yapmadı.ancak genelde yaparmış güzelim üzülme geçer..
bizimde işte dişler ateş yaptı dün...

saol canımın içi!!
nasıl gidiyor toplanma işi!!!

kızlar ben bu aralar giremiyorum... ,
ama hep kosusturmaca içindeyim....

baran -yeni ev -- dekerasyon işleri-- alışveriş falan hep koşuşturmaca....

bunlar yetmezmiz gibi , kaynımı nişanlıyoruz.. onun alışveriş telaşı....
bu akşam malatya ya gidiyoruz... kız malatyada oturuyor...

yavrum baranda bir orda bir burda,, hızlı yaşamaya ayak uydurmaya çalışıyor...

ewet denizcim ya sizede çok geçmiş olsun ela ilk ateşlendiinde bizde çok kötü olmuş sabaha kadar uyumamıştık eşimle..ama bizimki aşıdandı sizinki dişten allah başka hastalık vermesin..
dünden beri çocuğumu geri istiyorum diye bağırıp durruyorum evde sanki içine başkası girmiş gibi yaa benim kızım biraz gazlı ama uslu güler yüzlü bi bebekti..dün bi cadı vardı evde sürekli bağırıp hiç bişeydn memnun olmayan bi tip bakalım bugün nasıl olucak

ztaen eskiden ilk kabusum çok gazının olmasıydı şimdiyse uyku zamanı tek korkum çünkü uykusu gelmeye başladığı zaman deliriyo zorla uyutuyorum bu seferde uyanınca çığlık çığlığa onun dışında fena değiliz ama dediğim gibi eskisi gibi gülmüyo sanki

geçmiş olsun size annesi...
annelik çok başka bişey canım ya...
benim oğlumda ateşlendiğinde dudaklarını büzüp gözlerimin içine bakmıştı,işte o anı unutmıcam.
izmitte 1.5 aylık kızı olan bir arkadaşım var.
annesini 10 yıl önce depremde kaybetti.
dün tel.de konuştuk ta sesi okadar kötüydü ki,....
annemin anne olduğumu görmesini isterdim çokta özledim dedi ve içim gitti.
bebeklerimiz için çok önemliyizz.

günaydınlar...
geçmiş olsun denizcim bizde de henüz ateş daha olmadı çok korkuyorum ateşten inş.az bi ateşle geçiririz bizde...
hayırlı olsun şirvanCım kolay gelsin işin zor...
aşı olmuş bebişlerede geçmişler olsun...

maşallah keremime inşallah ateşsiz geçirimişsinizdir gecenizi sultancım

herkese selaammm,
yaklaşık 6 haftadır yoktum, umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımm

canım aşı huzursuzluk yapmıştır elaya geçer hemen bugün daha iyi olur annesi yarınada bişeyi klmaz biter gider ohh şimdi 2 ay aşı yok :)))

denizciğm okurken benim içim gitti canım yaaa ateşine rağmen gülücük atıyor demişsin kuzum benimmm inşallah annelik ne kadar zor olursa olsun çok güzel bir duygu allah kimseden esirgemesin bu güzel duyguyu

muhtarcım seninde maşallah koşuşturman hiç bitmiyor bebekle beraber nasıl kalkıyorsun altından helal sana vallahi san şimdiden iyi yolculuklar nişanınız hayırlı uğurlu olsun ....

Sunet olacaklar sunet kulodu almayi unutmayin cok ise yariyo biz 2gun onu giydirmistikkkk birde pipiye Anne sutu surun cabuk iyilesiyo demire ilac Falan vermemistim Allah yardimciniz olsun opuyorum

anne sütünü deneyebiliriz.
sünnetten sonra bişey yapılması özel bişey alınması gerekiyo mu diye sordum doktor
gerek yok zaten bezini ve normal kıyafetlerini giyecek dedi bizde kilot falan almadık.

canım sakın anne sütü sürmeyin. anne sütünün içinde protein karbonhidrat gibi besleyici besin maddeleri var ve eger sürülürse mikropların oluşması ve beslenmesi için gerekli zemini hazırlamış oluyorsunuz.

ben o günlerde yeni doğum yapmıştım takip edemiyordum pek fırsat bulamıyorum ama ara ara dönüp geçmişten sayfalara bakmaya çalışıyorum çok güzel paylaşımlar çok güzel heycanlar yaşamışız....

herkese merhabalar.....ateşli kuzulara geçmiş olsun...2 denizin kuzuda huzursuz geçirmiş geceyi.....deniz diş ateş yapmaz kuşum bizi yanlış inandırıyorlar....saç ve tırnak uzaması gibi birşeymiş dişte yani bir oluşum ve atşe yapmıyormuş....ama ateşli hastalıklardan sonra dişlerin çıkışı hızlanırmış....

meraklı sen didemi tanımazsın o herşeyin doğalını tercih eder....hamileliğinde hiç doktora gitmedi hiçbir testi yaptırmadı aslında evde ebeyle doğum yapacaktı ama eşi karşı çıktı....

canım çok geçmiş olsun, insan iliklerine kadar hissediyor işte böyle anlarda anneliğini...
bu arada lafı açılmışken bir uyarı yapayım,
bebeginizin ateşi varsa ateş düşürücü vermeden dışarıdan soguk kompres ile ateşini düşürmeye çalışmayın aksi halde havale geçirmesine sebep olabilirsiniz.

canım geçmiş olsun sana da. bebişlerin oldugu aşılardan prevenar ateş yapar genellikle.

kolay gelsin canım, işin zor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…