meraklı sen didemi tanımazsın o herşeyin doğalını tercih eder....hamileliğinde hiç doktora gitmedi hiçbir testi yaptırmadı aslında evde ebeyle doğum yapacaktı ama eşi karşı çıktı....
günaydın güzel anneler ben 2 gündür boğaz ağrısı ve halsizlikten mahvoldum halada tam düzelemedim.bu arada bizim ufaklığın dişleri kaşınmaya başladı yapmam gereken bişey var mı bi jelden bahsediyolar ama ??
merhbalar herkese.
o kadar uykusuzum ki anlatamam tır çarpmış gibiyim benim sıpam her saat başı bağıra bağıra kalktı aç ama emmiyor mama hazırladım o da yok ne kadar huyu değişt oğlumun şimdi iç geçire geçire uyuyor aşı öncesi böyle değildi neden olduğunu anlıyamıyorum 360 derece huyu değişti annem büyüyorlar ondan diyo iyi geceler çayı kullanan var mı kızlar.
merhaba kızlarr.
Gerçi kimse yok ama ben selamımı vereyim bakarsınız günün kalanında giremem.
Sonunda sünnetimizi olduk eve geldik. şimdi uyuyor sıpacık.
Aslında sünnet yöntemi çok güzel acısız falan ama bizimki üzerine eğilen yabancı suratlardan korktu ve bi ağlamak tuturduki sormayın. Gerçi çok kısa sürüyo ama bana çok uzun geldi.
Cuma günü kontrole gidicez ozamana kadar yapılacak özel bir bakım yokmuş.
Ama ne kadar çok banyo yaparsan suyla temas ettirirsen okadar iyi dedi doktor.
Cuma günü sanırım takılan aparat çıkarılacak ozaman biraz acıyacakmış diye biliyorum.
Ama küçükken yaptırmak bence de iyi. Bizden sonra 8 yaşında bi çocuk girdi imdat imdat diye bağırıyodu. Kızlar bence erkenden yapın kurtulsun oğluşlar. Neyse tecrübelerimizi yazmaya devam ederiz .
canım geçmiş olsun ..... Jelden ben aldım ama henüz denemedim sanırım rahatlatıyormuş baya kullananlar öle söledi bizim doktor pek gerek görmedi ama siz bilirsiniz kullanabilirsiniz zararı yok demişti bende aldım da daha kullanamadım
dilekçim adam olmuş oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım
OLDUDA BİTTİ MAŞALLAH,DAMAT OLUR İNŞALLAH
maşallah dilekçim oğluna damatlığını görürüz inşallah :)))))))
merhaba kızlarr.
gerçi kimse yok ama ben selamımı vereyim bakarsınız günün kalanında giremem.
sonunda sünnetimizi olduk eve geldik. şimdi uyuyor sıpacık.
aslında sünnet yöntemi çok güzel acısız falan ama bizimki üzerine eğilen yabancı suratlardan korktu ve bi ağlamak tuturduki sormayın. gerçi çok kısa sürüyo ama bana çok uzun geldi.
cuma günü kontrole gidicez ozamana kadar yapılacak özel bir bakım yokmuş.
ama ne kadar çok banyo yaparsan suyla temas ettirirsen okadar iyi dedi doktor.
cuma günü sanırım takılan aparat çıkarılacak ozaman biraz acıyacakmış diye biliyorum.
ama küçükken yaptırmak bence de iyi. bizden sonra 8 yaşında bi çocuk girdi imdat imdat diye bağırıyodu. kızlar bence erkenden yapın kurtulsun oğluşlar. neyse tecrübelerimizi yazmaya devam ederiz .
kızlar ben bu aralar giremiyorum... ,
ama hep kosusturmaca içindeyim....
baran -yeni ev -- dekerasyon işleri-- alışveriş falan hep koşuşturmaca....
bunlar yetmezmiz gibi , kaynımı nişanlıyoruz.. onun alışveriş telaşı....
bu akşam malatya ya gidiyoruz... kız malatyada oturuyor...
yavrum baranda bir orda bir burda,, hızlı yaşamaya ayak uydurmaya çalışıyor...
balıklama daldım konuya ama dün sağlıkocağına gitmiştim benimkininde kaşıntısı var diş çıkaracak dedi doktor ama kesinlikle jel'i önermiyorum hatta dişhekimleri toplanıp bu kararı diğer çocuk doktorlarına bildirmişler eskiden veriyorlarmış ama dişhekimleri genelge yayınlamış çocuk dişlerinin çıktığını hissetmiyormuş yiyeceği yemekleri filan parçalama sorunu oluyormuş yani kısacası dişlerinin çıktığını hissetmeliymiş bebek ben o nedenle almıyacağım diş kaşıması için oyuncaklar varmış onu araştırıyım hangisi kullanışlı ise onu denicem yani anlıyacağınız biz annelere rahat yokk malesef kaydirigubbakcemile5
aferim demirimize oğluşumun adaşı maşallah, sanada çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakan varmış.....kızlar bugün başıma neler geldi sol tarafıma oturamıyorum demiri kontrole götürdük 810 gr. almış ben biliodum zaten 1 kilo almayacağını 3 cm.de uzamış maşallah gelişimi iyi dedi dr.u aşılarımızıda olduk çok ağlamadı bu sefer sdece iğne girdiğinde bağırdı birazcık tabi bnm eller ayaklar titremeye başladı hemen kıyamıyorum ağlamasına neyse bunuda atlattık tam çıktık babası vezneye gitti o arada bi koku geldi bi baktım 2 aydır kakasını yapmayan bebeğim kayısı yediğinden beri yapmaya başladı ve bugün hastanede o işimizide hallettik altını değiştirmeye bi odaya çıktık inerken ayağım kaydı ve 4-5 basamak aşağıya kaydım resmen popomun üstünde tıkır tıkır indim gülmeye başladık annem ben eşim hatta demir bile gülüyodu allahtan bnm kaporta sağlammış bişey olmadı :roflol:ama şuan üstüne oturamıyorum
neyse dr.una sebepsiz çığlıklarını ve canı yanarmışcasına ağlayarak uyanmasını sordum ve genelde bebeklerde görülür uykudayken boşluğa düşermiş ve korkrmış bu yüzden ağlarmış
oh bu ayıda atlattık çok şükür sağlıkla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?