2009 Nisan Anneleri buraya

meraklı sen didemi tanımazsın o herşeyin doğalını tercih eder....hamileliğinde hiç doktora gitmedi hiçbir testi yaptırmadı aslında evde ebeyle doğum yapacaktı ama eşi karşı çıktı....

ciddi misin?! :1shok: evde ebeyle dogum bir derece de, valla iyi cesaret doktora gitmemek bu devirde, ne diyeyim... allah çok şükür sağlıklı bir bebek nasip etmiş, yoksa allah korusun anne karnında müdahale edilirse düzelecek bir problem olsaydı ama arkadas doktora gitmediği için bebek problemli doğsaydı ya da dogumdan sonra bu sebeplerden ötürü ölseydi yine aynı doktora gitmeme fikrini savunur muydu merak ettim açıkçası.. köylerde, bazı ülkelerde hiç doktor kontrolsüz bir çok dogum oluyor ve bir çogu da saglıklı oluyor tabi ama ben imkanlarım varken işi şansa bırakmazdım..

günaydın güzel anneler ben 2 gündür boğaz ağrısı ve halsizlikten mahvoldum halada tam düzelemedim.bu arada bizim ufaklığın dişleri kaşınmaya başladı yapmam gereken bişey var mı bi jelden bahsediyolar ama ??

canım geçmiş olsun ..... Jelden ben aldım ama henüz denemedim sanırım rahatlatıyormuş baya kullananlar öle söledi bizim doktor pek gerek görmedi ama siz bilirsiniz kullanabilirsiniz zararı yok demişti bende aldım da daha kullanamadım

biz de calgel kullanıyoruz rahatlatıyor ama etkisi kısa sürüyor.
günde kaç defa kullanıyorsunuz kızlar?

merhbalar herkese.

o kadar uykusuzum ki anlatamam tır çarpmış gibiyim benim sıpam her saat başı bağıra bağıra kalktı aç ama emmiyor mama hazırladım o da yok ne kadar huyu değişt oğlumun şimdi iç geçire geçire uyuyor aşı öncesi böyle değildi neden olduğunu anlıyamıyorum 360 derece huyu değişti annem büyüyorlar ondan diyo iyi geceler çayı kullanan var mı kızlar.

CANIMCIM BEN KULLANIYORUM NEREDEYSE 1 AYLIKTAN BERİ VE ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM GAZ PROBLEMİ HİÇ YAŞAMADIK (ŞU 1 HAFTA HARİÇ) UYKUSU DÜZENLİYDİ GÜN İÇİNDE DE RAHATLAMASI İÇİN VERİYORDUM GÜNDE 100 CC BİTİRİYORDU ZEYNEP HALENDE KULLANIYORUM ÖZELLİKLE BAĞIRARAK KALKTIĞI ŞU GECELERDE MAMA YEMİYORSA HEMEN ÇAYI VERİYORUM ODA SEVEREK İÇİYOR ONDAN SONRA PIRT PIRT GAZLAR ÇIKIYO kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarr.
gerçi kimse yok ama ben selamımı vereyim bakarsınız günün kalanında giremem.
sonunda sünnetimizi olduk eve geldik. şimdi uyuyor sıpacık.
aslında sünnet yöntemi çok güzel acısız falan ama bizimki üzerine eğilen yabancı suratlardan korktu ve bi ağlamak tuturduki sormayın. gerçi çok kısa sürüyo ama bana çok uzun geldi.
cuma günü kontrole gidicez ozamana kadar yapılacak özel bir bakım yokmuş.
ama ne kadar çok banyo yaparsan suyla temas ettirirsen okadar iyi dedi doktor.
cuma günü sanırım takılan aparat çıkarılacak ozaman biraz acıyacakmış diye biliyorum.
ama küçükken yaptırmak bence de iyi. bizden sonra 8 yaşında bi çocuk girdi imdat imdat diye bağırıyodu. kızlar bence erkenden yapın kurtulsun oğluşlar. neyse tecrübelerimizi yazmaya devam ederiz .

denizler kötü bir gece geçirmişler umarım bugece rahat bi uyku çekersiniz.
neyseki ikisininde derdi belli dermanı zaman.

muhtar allah kolaylık versin canım.

maşallah dilekçim oğluna damatlığını görürüz inşallah :)))))))

balıklama daldım konuya ama dün sağlıkocağına gitmiştim benimkininde kaşıntısı var diş çıkaracak dedi doktor ama kesinlikle jel'i önermiyorum hatta dişhekimleri toplanıp bu kararı diğer çocuk doktorlarına bildirmişler eskiden veriyorlarmış ama dişhekimleri genelge yayınlamış çocuk dişlerinin çıktığını hissetmiyormuş yiyeceği yemekleri filan parçalama sorunu oluyormuş yani kısacası dişlerinin çıktığını hissetmeliymiş bebek ben o nedenle almıyacağım diş kaşıması için oyuncaklar varmış onu araştırıyım hangisi kullanışlı ise onu denicem yani anlıyacağınız biz annelere rahat yokk malesef kaydirigubbakcemile5

ayyy yerim ben onun pipisini erkek mi olmuş benim demiri'mnmm dilekçim sevindim sorunsuz geçmiş galiba ayrıntıları konuşuruz ben ev toparlamaya başladım bugün itibari ile
fırsat bulursam geilirim demiri görmeye öp kollarından yerime onu...

allah kolaylık versin canım bende aynı dertteyim ...fisfisfis

arzucum paylaşımın için teşekkürler bende dediğim gibi henüz başlamadım senin sölediklerin doğrultusunda acaba başlamasam mı diye düşünüyorum diş kaşıtıcısı aldık iki tane "soğuk diş kaşıtıcısı" olarak geçiyor adı ateşi felanda önlüyormuş sanırım ama zeynep hanım daha tutmayı beceremiyorki ancak biz biraz yapıyoruz o kadar onun dışında eller hep ağızda

kızlar bugün başıma neler geldi sol tarafıma oturamıyorum demiri kontrole götürdük 810 gr. almış ben biliodum zaten 1 kilo almayacağını 3 cm.de uzamış maşallah gelişimi iyi dedi dr.u aşılarımızıda olduk çok ağlamadı bu sefer sdece iğne girdiğinde bağırdı birazcık tabi bnm eller ayaklar titremeye başladı hemen kıyamıyorum ağlamasına neyse bunuda atlattık tam çıktık babası vezneye gitti o arada bi koku geldi bi baktım 2 aydır kakasını yapmayan bebeğim kayısı yediğinden beri yapmaya başladı ve bugün hastanede o işimizide hallettik altını değiştirmeye bi odaya çıktık inerken ayağım kaydı ve 4-5 basamak aşağıya kaydım resmen popomun üstünde tıkır tıkır indim gülmeye başladık annem ben eşim hatta demir bile gülüyodu allahtan bnm kaporta sağlammış bişey olmadı :roflol:ama şuan üstüne oturamıyorum
neyse dr.una sebepsiz çığlıklarını ve canı yanarmışcasına ağlayarak uyanmasını sordum ve genelde bebeklerde görülür uykudayken boşluğa düşermiş ve korkrmış bu yüzden ağlarmış
oh bu ayıda atlattık çok şükür sağlıkla...

aferim demirimize oğluşumun adaşı maşallah, sanada çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakan varmış.....

aman be onu kullanma bunu yapma!!!
Bızım doktur yazdı jelı ne olcek Şımdı!!
Ne zamndır da kullanıyorummm

DıLEKCıM ıNŞALLAH DEDıĞıN GıBı OLURDA BU GECE VE HER GECE :)) GÜZEL Bı UYKU ÇEKERıZ
DEMıRıM SANADA ÇOK GEÇMıŞ OLSUN CNM allahtan elinde bebişin yokmuş allah korusun gerçi o zaman çok dikkat ederdin de düşmezdin kesin :)) o kadar önemli ki onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…