aferim demirimize oğluşumun adaşı maşallah, sanada çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakan varmış.....
DİLEKCİM İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLURDA BU GECE VE HER GECE :)) GÜZEL Bİ UYKU ÇEKERİZ
DEMİRİM SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM allahtan elinde bebişin yokmuş allah korusun gerçi o zaman çok dikkat ederdin de düşmezdin kesin :)) o kadar önemli ki onlar
demek adaşlar ne güzel gerçi bu isim konusunda dalga geçenlere sinir oluyorum yok çimento taşta alalım inşaat yaparız yada suya sokmayın paslanır gibi öldüresim geliyoklava:kötükedihüso
tşkler valla gerçekten verilmiş sadakam varmış vede iyiki demir kucağımda değilmiş:Saruboceq:
CANIMCIM BEN KULLANIYORUM NEREDEYSE 1 AYLIKTAN BERİ VE ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM GAZ PROBLEMİ HİÇ YAŞAMADIK (ŞU 1 HAFTA HARİÇ) UYKUSU DÜZENLİYDİ GÜN İÇİNDE DE RAHATLAMASI İÇİN VERİYORDUM GÜNDE 100 CC BİTİRİYORDU ZEYNEP HALENDE KULLANIYORUM ÖZELLİKLE BAĞIRARAK KALKTIĞI ŞU GECELERDE MAMA YEMİYORSA HEMEN ÇAYI VERİYORUM ODA SEVEREK İÇİYOR ONDAN SONRA PIRT PIRT GAZLAR ÇIKIYO kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım gene allah korumuş seniikızlar bugün başıma neler geldi sol tarafıma oturamıyorum demiri kontrole götürdük 810 gr. almış ben biliodum zaten 1 kilo almayacağını 3 cm.de uzamış maşallah gelişimi iyi dedi dr.u aşılarımızıda olduk çok ağlamadı bu sefer sdece iğne girdiğinde bağırdı birazcık tabi bnm eller ayaklar titremeye başladı hemen kıyamıyorum ağlamasına neyse bunuda atlattık tam çıktık babası vezneye gitti o arada bi koku geldi bi baktım 2 aydır kakasını yapmayan bebeğim kayısı yediğinden beri yapmaya başladı ve bugün hastanede o işimizide hallettik altını değiştirmeye bi odaya çıktık inerken ayağım kaydı ve 4-5 basamak aşağıya kaydım resmen popomun üstünde tıkır tıkır indim gülmeye başladık annem ben eşim hatta demir bile gülüyodu allahtan bnm kaporta sağlammış bişey olmadı :roflol:ama şuan üstüne oturamıyorum
neyse dr.una sebepsiz çığlıklarını ve canı yanarmışcasına ağlayarak uyanmasını sordum ve genelde bebeklerde görülür uykudayken boşluğa düşermiş ve korkrmış bu yüzden ağlarmış
oh bu ayıda atlattık çok şükür sağlıkla...
canım benimkisi kesinlikle biberon almıyo bebelac kaşık maması kullanıyoruz ve her mamadan sonra su mutlaka veriyorumkızlar şimdiye kadar yusufu sağdığım sütlerle büyüttüm arasırada mama verdim ama emmediği için sütüm bayağa azaldı nette okuduğuma göre 6 ay sadece anne sütü ve 2 yaşına kadar anne sütü takviyesi diyor emmeyen çocuk çooooooooook zor humananın çaylarını sürekli içiorum ama maalesef yarım saat sağmada 80 cc süt zor çıkıyor eşim doktor emme olmadığı için azlıyor diyor ama ben 50 80 ne çıkarsa kar sayıyorum ben mama olarak hipp kulanıyorum ama paket bitsin similac alıcam sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz ve mama veren annişler su veriyor musunuz.
merhaba kızlarr.
gerçi kimse yok ama ben selamımı vereyim bakarsınız günün kalanında giremem.
sonunda sünnetimizi olduk eve geldik. şimdi uyuyor sıpacık.
aslında sünnet yöntemi çok güzel acısız falan ama bizimki üzerine eğilen yabancı suratlardan korktu ve bi ağlamak tuturduki sormayın. gerçi çok kısa sürüyo ama bana çok uzun geldi.
cuma günü kontrole gidicez ozamana kadar yapılacak özel bir bakım yokmuş.
ama ne kadar çok banyo yaparsan suyla temas ettirirsen okadar iyi dedi doktor.
cuma günü sanırım takılan aparat çıkarılacak ozaman biraz acıyacakmış diye biliyorum.
ama küçükken yaptırmak bence de iyi. bizden sonra 8 yaşında bi çocuk girdi imdat imdat diye bağırıyodu. kızlar bence erkenden yapın kurtulsun oğluşlar. neyse tecrübelerimizi yazmaya devam ederiz .
cnm geçmiş olsun yaa allah korumuş bende bugün doktordaydım şu sebepsiz ağlamaları için dr.gazdan şüphelendi bide kakasını mikrobiyolojik inceliyelim dedi kuzumdan kan aldılar hiç ağlamadı bide idrar verdik gaita tahlilimizde var ama onu yarın sabah umut kakasını yapınca yetiştiricem artık..sonuçları alıyım haber veririrm belki demirin sorunuda bu olabilir belirtileri aynı çünkü,,kızlar bugün başıma neler geldi sol tarafıma oturamıyorum demiri kontrole götürdük 810 gr. almış ben biliodum zaten 1 kilo almayacağını 3 cm.de uzamış maşallah gelişimi iyi dedi dr.u aşılarımızıda olduk çok ağlamadı bu sefer sdece iğne girdiğinde bağırdı birazcık tabi bnm eller ayaklar titremeye başladı hemen kıyamıyorum ağlamasına neyse bunuda atlattık tam çıktık babası vezneye gitti o arada bi koku geldi bi baktım 2 aydır kakasını yapmayan bebeğim kayısı yediğinden beri yapmaya başladı ve bugün hastanede o işimizide hallettik altını değiştirmeye bi odaya çıktık inerken ayağım kaydı ve 4-5 basamak aşağıya kaydım resmen popomun üstünde tıkır tıkır indim gülmeye başladık annem ben eşim hatta demir bile gülüyodu allahtan bnm kaporta sağlammış bişey olmadı :roflol:ama şuan üstüne oturamıyorum
neyse dr.una sebepsiz çığlıklarını ve canı yanarmışcasına ağlayarak uyanmasını sordum ve genelde bebeklerde görülür uykudayken boşluğa düşermiş ve korkrmış bu yüzden ağlarmış
kızlar şimdiye kadar yusufu sağdığım sütlerle büyüttüm arasırada mama verdim ama emmediği için sütüm bayağa azaldı nette okuduğuma göre 6 ay sadece anne sütü ve 2 yaşına kadar anne sütü takviyesi diyor emmeyen çocuk çooooooooook zor humananın çaylarını sürekli içiorum ama maalesef yarım saat sağmada 80 cc süt zor çıkıyor eşim doktor emme olmadığı için azlıyor diyor ama ben 50 80 ne çıkarsa kar sayıyorum ben mama olarak hipp kulanıyorum ama paket bitsin similac alıcam sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz ve mama veren annişler su veriyor musunuz.
tşkler cnmgeçmiş olsun canım gene allah korumuş senii
tşkler şekerimselammm...
demirim geçmiş olsun canım... bişiy olmamasına sevindim...
ay ya kıslar biyorgunluk bi halsizlik..... vee tembellik.... ne süpürge ne yemek ne ütü............ bişiy yapasım gelmiyo yaaa................. okul başlamadan halledilmesi gereken işler var ama sallamıyom bile.............. offffffffffffff............. sizde de ööle mi..................
cnm geçmiş olsun yaa allah korumuş bende bugün doktordaydım şu sebepsiz ağlamaları için dr.gazdan şüphelendi bide kakasını mikrobiyolojik inceliyelim dedi kuzumdan kan aldılar hiç ağlamadı bide idrar verdik gaita tahlilimizde var ama onu yarın sabah umut kakasını yapınca yetiştiricem artık..sonuçları alıyım haber veririrm belki demirin sorunuda bu olabilir belirtileri aynı çünkü,,
ben aptamil 1 kullanıyorum doktorumuz 2 ye geçebiliriz dedi bugün..sen hippden niye memnun değilsin bende değiştirsemmi diyorum aslında bi ara sma kullandık tadını beğenmedi oğluşum..dr.her beslenmeden sonra yarım çay bardağı su verebilirsin dedi..bende mama yediği zaman arkasından biraz su veriyorum ağzında pamukçuk falan olmasın diye..
canım benimkisi kesinlikle biberon almıyo bebelac kaşık maması kullanıyoruz ve her mamadan sonra su mutlaka veriyorum
canım bebişin kaç aylık oldu bizimkinin 4. ayı bitti doktor 2 ye geçme dedi 6.ayda geççekmişisz aptamil2 ye şaşırdım bende??ben aptamil 1 kullanıyorum doktorumuz 2 ye geçebiliriz dedi bugün..sen hippden niye memnun değilsin bende değiştirsemmi diyorum aslında bi ara sma kullandık tadını beğenmedi oğluşum..dr.her beslenmeden sonra yarım çay bardağı su verebilirsin dedi..bende mama yediği zaman arkasından biraz su veriyorum ağzında pamukçuk falan olmasın diye..
cnm ben su veriyorum gün içinde mama verince yarım saat -15dk sonra mama vermesemde veriyorum su lık lık içiyorkızlar şimdiye kadar yusufu sağdığım sütlerle büyüttüm arasırada mama verdim ama emmediği için sütüm bayağa azaldı nette okuduğuma göre 6 ay sadece anne sütü ve 2 yaşına kadar anne sütü takviyesi diyor emmeyen çocuk çooooooooook zor humananın çaylarını sürekli içiorum ama maalesef yarım saat sağmada 80 cc süt zor çıkıyor eşim doktor emme olmadığı için azlıyor diyor ama ben 50 80 ne çıkarsa kar sayıyorum ben mama olarak hipp kulanıyorum ama paket bitsin similac alıcam sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz ve mama veren annişler su veriyor musunuz.
geçmiş olsun mügekızlar bugün başıma neler geldi sol tarafıma oturamıyorum demiri kontrole götürdük 810 gr. almış ben biliodum zaten 1 kilo almayacağını 3 cm.de uzamış maşallah gelişimi iyi dedi dr.u aşılarımızıda olduk çok ağlamadı bu sefer sdece iğne girdiğinde bağırdı birazcık tabi bnm eller ayaklar titremeye başladı hemen kıyamıyorum ağlamasına neyse bunuda atlattık tam çıktık babası vezneye gitti o arada bi koku geldi bi baktım 2 aydır kakasını yapmayan bebeğim kayısı yediğinden beri yapmaya başladı ve bugün hastanede o işimizide hallettik altını değiştirmeye bi odaya çıktık inerken ayağım kaydı ve 4-5 basamak aşağıya kaydım resmen popomun üstünde tıkır tıkır indim gülmeye başladık annem ben eşim hatta demir bile gülüyodu allahtan bnm kaporta sağlammış bişey olmadı :roflol:ama şuan üstüne oturamıyorum
ay canım bizde aldık ama tutamıyoki sıpaarzucum paylaşımın için teşekkürler bende dediğim gibi henüz başlamadım senin sölediklerin doğrultusunda acaba başlamasam mı diye düşünüyorum diş kaşıtıcısı aldık iki tane "soğuk diş kaşıtıcısı" olarak geçiyor adı ateşi felanda önlüyormuş sanırım ama zeynep hanım daha tutmayı beceremiyorki ancak biz biraz yapıyoruz o kadar onun dışında eller hep ağızda
oh hadi kurtulmuş fazlalıklardanmerhaba kızlarr.
gerçi kimse yok ama ben selamımı vereyim bakarsınız günün kalanında giremem.
sonunda sünnetimizi olduk eve geldik. şimdi uyuyor sıpacık.
aslında sünnet yöntemi çok güzel acısız falan ama bizimki üzerine eğilen yabancı suratlardan korktu ve bi ağlamak tuturduki sormayın. gerçi çok kısa sürüyo ama bana çok uzun geldi.
cuma günü kontrole gidicez ozamana kadar yapılacak özel bir bakım yokmuş.
ama ne kadar çok banyo yaparsan suyla temas ettirirsen okadar iyi dedi doktor.
cuma günü sanırım takılan aparat çıkarılacak ozaman biraz acıyacakmış diye biliyorum.
ama küçükken yaptırmak bence de iyi. bizden sonra 8 yaşında bi çocuk girdi imdat imdat diye bağırıyodu. kızlar bence erkenden yapın kurtulsun oğluşlar. neyse tecrübelerimizi yazmaya devam ederiz .
eveeeeeeeeeeeeetyaa bu resmli tickerler kilo çizelgesinemi yapışıyo
kızlar biraz gülün diye bu fotoyu ekliyorum bizim cancan halasını çok seviyo resimden anlaşılacağı gibihalası kucağına alınca çocuk bööle oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?