herkese günaydın kızlar dün gece kızımı yıkarken eşim fark etti aşısı dağılmmış biraz basınca içinde beze gibi olmuş bişey olur mu bi bilgisi olan var mı
aaa deniz gelmemiş daha işi çook bugün sanırım
merhaba kızlarr.
gerçi kimse yok ama ben selamımı vereyim bakarsınız günün kalanında giremem.
sonunda sünnetimizi olduk eve geldik. şimdi uyuyor sıpacık.
aslında sünnet yöntemi çok güzel acısız falan ama bizimki üzerine eğilen yabancı suratlardan korktu ve bi ağlamak tuturduki sormayın. gerçi çok kısa sürüyo ama bana çok uzun geldi.
cuma günü kontrole gidicez ozamana kadar yapılacak özel bir bakım yokmuş.
ama ne kadar çok banyo yaparsan suyla temas ettirirsen okadar iyi dedi doktor.
cuma günü sanırım takılan aparat çıkarılacak ozaman biraz acıyacakmış diye biliyorum.
ama küçükken yaptırmak bence de iyi. bizden sonra 8 yaşında bi çocuk girdi imdat imdat diye bağırıyodu. kızlar bence erkenden yapın kurtulsun oğluşlar. neyse tecrübelerimizi yazmaya devam ederiz .
:)))
geldim geldim..
haklısın yoğunum bugün
günaydınnn herkeze.
gece durdumu kızım denizcim?
bizimkinin ateşi yoktu ama çok uyandı dün gece bir huzursuzluk vardı.
hoşbulduk denizcim.hemde çok rahat ettik ayağımda sallamadan ilk kez uyudu ecrin koydum yatağa salladım uyudu bacaklarım özgürlüklerine kavuştu:lepi: benim yaramaz ayağımdan bırakır bırakmaz uyanırdı hatta sallamayı durdursam bile uyanırdı ama yatağını çok sevdi :1closedeyes:hoşgeldin cnm nasıl rahat etiniz mi park yatakta?
hoşgeldin tugbacım.. sevindim tatilinizin iyi geçmesine. park yatakta da rahat etmişsiniz oh ne güzel. inşallah istanbul da da devam eder sallanmadan uyumaya canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?