2009 Nisan Anneleri buraya

herkese günaydın kızlar dün gece kızımı yıkarken eşim fark etti aşısı dağılmmış biraz basınca içinde beze gibi olmuş bişey olur mu bi bilgisi olan var mı

dün mamalardan bahsedilmiş.
similac anne sütüne en yakın mamaymış arkadaşlar doktorun dediğine göre.
ancak milupanın mamalarının tadı daha tatlı olduğu için genellikle bebekler milupayı daha çok seviyorlarmış.
bizim doktorumuzda kendi bebeğinde milupa kullanmış.ama anne sütüne en yakın olanı similacmış..

peki biz ne yaptık
ablam önce numune paketler getirdi.
hangisini sevcek diye.
similac-milupa-golden goat(keçi sütü maması)
milupa ve keçi sütünü iştahla içti.
similacı fazla sevmedi.

hayırlı uğurlu olsun. demir bebeğimiz de erkek olmuş maşallah ona

:)))
geldim geldim..
haklısın yoğunum bugün
günaydınnn herkeze.
gece durdumu kızım denizcim?
bizimkinin ateşi yoktu ama çok uyandı dün gece bir huzursuzluk vardı.

ya yine mi çok uyandı bizimkide çok uyanıcaktı,bu ara öyle sabaha kadar saat başı mızıldanıyo ama ben ne yaptım dün öğlenden başladım az uyutmaya akşamda 8.30 da uyurdu 10 da uyuttum böylece 1 kere kalkmalı bi gece geçirdik sabaha karşı mızıldandı yine ama uyudu mecbur yorgunluktan :)) böyle az uyuttuğum yorgun old. halde 7 kalktı eskiden 8 de kesin kalkışını yapardı demekki böyle yapmasam yine uyku yokmuş dün gece uyumak istiyosam bi süre böyle yapmam lazım anlaşılan

günaydın...
adapazarından evimize döndük.kızım oralarda hiç üzmedi beni gece güzel uyudu gündüz sakindi gülücükler saçtı annane ve dedesini kendisine aşık etti birkez daha ve bizden ayrılmak istemeselerde döndük.

iyiki doğdun sultan iyiki doğdun sultan iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaa...
sesim de çok güzeldir dermişim allahtan yazıyorum sadece :))
cnm eşin ve bebişinle nice mutlu sağlıklı uzun yıllara

hoşgeldin cnm nasıl rahat etiniz mi park yatakta?
hoşbulduk denizcim.hemde çok rahat ettik ayağımda sallamadan ilk kez uyudu ecrin koydum yatağa salladım uyudu bacaklarım özgürlüklerine kavuştu:lepi: benim yaramaz ayağımdan bırakır bırakmaz uyanırdı hatta sallamayı durdursam bile uyanırdı ama yatağını çok sevdi :1closedeyes:

hoşgeldin tugbacım.. sevindim tatilinizin iyi geçmesine. park yatakta da rahat etmişsiniz oh ne güzel. inşallah istanbul da da devam eder sallanmadan uyumaya canım.

hoşgeldin tugbacım.. sevindim tatilinizin iyi geçmesine. park yatakta da rahat etmişsiniz oh ne güzel. inşallah istanbul da da devam eder sallanmadan uyumaya canım.

sağol ipekcim hoşbuldum
ecrin burda aynen devam hatta ayakta bile uyumadı battaniyede salladık babasıyla öyle sakinleşti yatağı orda bıraktık keşke getirseydim

tuğbacım hoş geldin canım
denizcim senın elayla benım selenın huysuzluğu tavan yaptı bu aralar desene
sultancım doğum gunun kutlu olsun canım kerem ve eşinle nıce mulu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…