2009 Nisan Anneleri buraya

süper olmuş o zaman tuğba çok sevindim sallamaktan kurtulmuşsun cnm bende bi ara park yatakta sallayak uyutuyordum sonra onu da unuttu
meraklı sen bilirsin cnm ya bizim kızın aşısı dağılmamış burcu acıyodur orası dedi sen ne düşünüyosun

sehercim gündüzleri çok şükür o kadar değil aman dilimi ısırayım..geçen gün aşı olunca canı acıdığı için sanıım bi gündüz huysuzluk yaptı bazen de uyku ya dalarken onun dışında fena değil ama gece elinden gelse yeni doğmuş gibi sabaha kadar ayakta tutacak beni bende uyutmama formulünü buldum o beni gece uyutmazsa bende onu gündüz uyutmam :))
tabi bu sfer gündüz çok yoruluyorum gece rahat uyuyabilmek için

sağol ipekcim hoşbuldum
ecrin burda aynen devam hatta ayakta bile uyumadı battaniyede salladık babasıyla öyle sakinleşti yatağı orda bıraktık keşke getirseydim

ah be canım keşke bırakmasaydın.. orda süs dursun diye mi aldın sanki onu?.. ne zaman gideceksiniz bir daha? ya da söyleyin otobüse versinler, alırsınız burda otogardan..

canım bcg aşısının yerinin iyileşmesi 4-12 haftayı bulabiliyor. bu sırada aşı yerinde abse oluşup sonradan bu abse açılarak akıntı yapabiliyor. seninkinin akıntısı olmadıysa onun habercisi olabilir. benimkinin de akıntısı olmadı daha, baktım şimdi benimkinde de aşı yerinde küçük bir topak var. zaten bir tedavisi de yok, kendi kendine iyileşmesi bekleniyor. bir dahaki dr. kontrolünde gösterirsin doktoruna da.

kızlar verem aşısı bıze ape oldu akıntı oldu kabuk tutuyo eğer öyle olmassa aşı tutmamış olabiliyormuş bize sağlık ocağındaki ebe dedi

kızlar verem aşısı bıze ape oldu akıntı oldu kabuk tutuyo eğer öyle olmassa aşı tutmamış olabiliyormuş bize sağlık ocağındaki ebe dedi

ecrininkinde sadece bir kırmızı nokta var kabuk falan yok ama daha 1 ay olmadı yapılalı ilerde mi oluyor ki
ah be canım keşke bırakmasaydın.. orda süs dursun diye mi aldın sanki onu?.. ne zaman gideceksiniz bir daha? ya da söyleyin otobüse versinler, alırsınız burda otogardan..

yatağı adapazarna gittiğimizde kullanmak için aldım ayda 1 2 kez gidiyoruz annemlere götür getir zor olurdu 5. kattayız ve asansör yok olan eşyaları zor çıkartıyoruz zaten.yatağında en büyüğünden almışım evde nereye koyardım bilmem

tamam cnm yapacak bişii yok bekle dr a gidincede bi göster diyosun yani teşekkürler
bu arada sağ bacağındaki aşıdan bahsediyorum ben

günaydın herkese

sultancım nice senelere

arkadaşlr bi sorum olacak gece bebekleriniz uyanıyomu uyanmıyosa göğüslrinizi sağıyomusunuz bnmki çok şükür uyuyo ve sbah 6 da kalkıyyo bende 3 te kalkıp sağıyorum bnm gibi sağan varmı acaba ve sütü napıosunuz ben içim el vermeye vermeye döküorum

günaydın kızlar naslsnz ya ben hiç ii degilim zeynebin şu 3 günde o kadar huyu degiştiki akşam 10 yatıp sabah 6 7 gibi kalkan bebe 12 den aşagı yatmıyo ayagımda sallarken 5 dk uyyan saatlerce uyumuyo ve yere koydgum an özünü acıp sanki hiç uyumamşcasına bana bakıyooo gece hiç uyanmazken 4 5 kere kalkar olduu adamla ayrı yatıyoz sabaha karşı başka odaya geçiyo zeynep hanım yanıma geliyoo
veee geçen gece yine uyandı bende aygımda sallayımda uyutuyum derken bende uyumş kalmşım iki bacagım arasaında sabaha kadr uyumuş sıpaaa kaydirigubbakcemile3 ayy allahtan bende yattgm gibi kalmışm normalde çok delüüüü yatarımm rabbm esirgemişşşş

öyleyse sen de haklısın be canım.. peki buraya da alsan bir tane? 80-90 tl ya var park yataklar?..

canımyazık sütünü hiç dökmeeeee ben sana söleyim
oda ısısında 8 saat
buzdolabı kapagında 2 3 gün
derin dondurucuda 7 8 saklanabiliyooo ve sütünü benmari usulü ısıtacaksın ocakta degil

tuğbacım hoş geldin canım
denizcim senın elayla benım selenın huysuzluğu tavan yaptı bu aralar desene
sultancım doğum gunun kutlu olsun canım kerem ve eşinle nıce mulu yıllara

kızlar vallahi bunlar iyi günlerimiz.benim 1.5 yaşında bir yeğenim var aman allaahııımmmmm doğal afet abartısız gelinimiz annem kardeşim babam hepsinin gözleri onun üstünde nereye gitse peşindeler balkonda boyu yetmiyor aşağıya bakmaya mermere tutunup düz duvara tırmanıyor.2dk rahat durmak yok.gece uyumamak için annesiyle savaşıyor resmen.her çocuk bir olmaz ama ben son zamanlarda uslu çocuk görmedim.malum zamane çocukları :) allahtan ecrine zarar vermiyor kardeş diye öpüyor devamlı yaramaz kuzum :)

canım benimki sek buçuk dokuz gibi yatıyor, sonra gece on iki gibi ben yatarken kaldırıp emziriyorum sonra sabah altıya kadar ya kalkmıyor ya da 4-5 gibi kalkıyor emziriyorum. sen neden sağıyorsun ki sütünü emmiyor da biberonla verdiğin için mi? emiyorsa bırak dursun göğsünde, ya da çok rahatsız ediyorsa sağ sütünü sakla, niye döküyorsun canım yazık sütlerine. sonra ek besinlerine koyarsın öyle değerlendirirsin.

benimki de son uykusuna 12 gibi yatıyo gece 4 gibi kalkıyo emiyo bi daha 8 de kalkıyo
ben sağmıyorum artık hiç sadece emiyo
canım bence de gece sağmana gerek yok sağarsan da dökme yazık sütler çok kıymetli

derin dondurucud sakliyim diorum onun içinde saklama poşeti lazım burda temin edeceğim bi yer yok ancak netten alabilirim öyle yapayım bari

bnmkide en son 11 de emip uyuyo sonra sabaha kdr kalmıyo göğüsümde süt kalmasın diye sağıyorum göğüste süt kalırsa geri çekilirmiş öyle biliyorum bide süt kanalları tıkanmasın diye bende dökerken kahroluyorum fakat yapacak bişyim yok saklama koşulları açısından en iyisi saklama poşeti almakyerimseniben

bide dr. gece kalkmadığı sürece kaldırma gece emmesine alışmasın daha sonraki aylarda çok zorluk çekersin dedi

canım benim oğlanda kalkmıyor ve benimki beni hiç emmediği için kalkıp sağıyorum dolapta saklıyorum sıcak suyun içinde ısıtıp içiriyorum dökme içir bebeğine biberonla almasa kaşıkla ver bence bebekler için en kımetli besin süt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…