sağol ipekcim hoşbuldum
ecrin burda aynen devam hatta ayakta bile uyumadı battaniyede salladık babasıyla öyle sakinleşti yatağı orda bıraktık keşke getirseydim
süper olmuş o zaman tuğba çok sevindim sallamaktan kurtulmuşsun cnm bende bi ara park yatakta sallayak uyutuyordum sonra onu da unuttu
meraklı sen bilirsin cnm ya bizim kızın aşısı dağılmamış burcu acıyodur orası dedi sen ne düşünüyosun
kızlar verem aşısı bıze ape oldu akıntı oldu kabuk tutuyo eğer öyle olmassa aşı tutmamış olabiliyormuş bize sağlık ocağındaki ebe dedi
ah be canım keşke bırakmasaydın.. orda süs dursun diye mi aldın sanki onu?.. ne zaman gideceksiniz bir daha? ya da söyleyin otobüse versinler, alırsınız burda otogardan..
canım bcg aşısının yerinin iyileşmesi 4-12 haftayı bulabiliyor. bu sırada aşı yerinde abse oluşup sonradan bu abse açılarak akıntı yapabiliyor. seninkinin akıntısı olmadıysa onun habercisi olabilir. benimkinin de akıntısı olmadı daha, baktım şimdi benimkinde de aşı yerinde küçük bir topak var. zaten bir tedavisi de yok, kendi kendine iyileşmesi bekleniyor. bir dahaki dr. kontrolünde gösterirsin doktoruna da.
tamam cnm yapacak bişii yok bekle dr a gidincede bi göster diyosun yani teşekkürler
bu arada sağ bacağındaki aşıdan bahsediyorum ben
ecrininkinde sadece bir kırmızı nokta var kabuk falan yok ama daha 1 ay olmadı yapılalı ilerde mi oluyor ki
yatağı adapazarna gittiğimizde kullanmak için aldım ayda 1 2 kez gidiyoruz annemlere götür getir zor olurdu 5. kattayız ve asansör yok olan eşyaları zor çıkartıyoruz zaten.yatağında en büyüğünden almışım evde nereye koyardım bilmem
günaydın herkese
sultancım nice senelere
arkadaşlr bi sorum olacak gece bebekleriniz uyanıyomu uyanmıyosa göğüslrinizi sağıyomusunuz bnmki çok şükür uyuyo ve sbah 6 da kalkıyyo bende 3 te kalkıp sağıyorum bnm gibi sağan varmı acaba ve sütü napıosunuz ben içim el vermeye vermeye döküorum
tuğbacım hoş geldin canım
denizcim senın elayla benım selenın huysuzluğu tavan yaptı bu aralar desene
sultancım doğum gunun kutlu olsun canım kerem ve eşinle nıce mulu yıllara
sehercim gündüzleri çok şükür o kadar değil aman dilimi ısırayım..geçen gün aşı olunca canı acıdığı için sanıım bi gündüz huysuzluk yaptı bazen de uyku ya dalarken onun dışında fena değil ama gece elinden gelse yeni doğmuş gibi sabaha kadar ayakta tutacak beni bende uyutmama formulünü buldum o beni gece uyutmazsa bende onu gündüz uyutmam :))
tabi bu sfer gündüz çok yoruluyorum gece rahat uyuyabilmek için
günaydın herkese
sultancım nice senelere
arkadaşlr bi sorum olacak gece bebekleriniz uyanıyomu uyanmıyosa göğüslrinizi sağıyomusunuz bnmki çok şükür uyuyo ve sbah 6 da kalkıyyo bende 3 te kalkıp sağıyorum bnm gibi sağan varmı acaba ve sütü napıosunuz ben içim el vermeye vermeye döküorum
derin dondurucud sakliyim diorum onun içinde saklama poşeti lazım burda temin edeceğim bi yer yok ancak netten alabilirim öyle yapayım baricanımyazık sütünü hiç dökmeeeee ben sana söleyim
oda ısısında 8 saat
buzdolabı kapagında 2 3 gün
derin dondurucuda 7 8 saklanabiliyooo ve sütünü benmari usulü ısıtacaksın ocakta degil
canım benimki sek buçuk dokuz gibi yatıyor, sonra gece on iki gibi ben yatarken kaldırıp emziriyorum sonra sabah altıya kadar ya kalkmıyor ya da 4-5 gibi kalkıyor emziriyorum. sen neden sağıyorsun ki sütünü emmiyor da biberonla verdiğin için mi? emiyorsa bırak dursun göğsünde, ya da çok rahatsız ediyorsa sağ sütünü sakla, niye döküyorsun canım yazık sütlerine. sonra ek besinlerine koyarsın öyle değerlendirirsin.
günaydın herkese
sultancım nice senelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?