2009 Nisan Anneleri buraya

canım sütünü neden atıyosun onun her damlası kıymetli doktor bi kaşık bile olsa içsin diyo,ben gündüzleri emmediği için gece sürekli veriyorum uykudayken.bu arada sultan doğum günün kutlu olsunn

denizcim mmaların numunelerini nerden aldın bende similac kullanıcam ama benimki çok seçici beğenmedii şeyi öldür içmiyor.

arkadaşlar benim kızım geceleri acıkıp kalkıyor.1-2 kez.kalkmasada ben kaldırıp emziriyorum sonrada uyuyor.bence en güzeli bu.ne demek gece kalkmaya alışmasın.böle bişi yok.bebeklerin geceleride anne sütüne ihtiyacı var.büyüdükçe geceleri kalkmaz zaten.şu an en önemli dönemleri.uykuları bölünür diye korkmayın.emzirdikten sonra uyuyorlar zaten.

kızlar ya size bişey sorucam,benim kızım acaip hareketli,işin kötüsü uykusunda da hareketli...bir de uyurken emziğe alıştı ağzından düşünce basıyor yaygarayı...yani gece 5-6 kez uyanıyorum ona emziğini vermek için... artık çok rahat dönebiliyorda yatağında kıpır kıpır elleri rahat durmayıncada deliksiz uyku uyuyamıyor...ya sizlerin bebekleri nasıl uyuyor sabaha kadar... bizimkinde mi bir sorun var acaba??? gece 9 da uyuyor sabah 7 de kalkıyor ama geceleri dediğim gibi hep ağlıyor uyanmıyor allahtan gözü kapalı bağırıyor ama ben çok yoruluyorum tabi...çözümü olan var mı???

valla bende emziriyorum kucağıma alınca gözler kapalı meme arıyor uyurken emiyor yatırıyorum sonra bölünmüyor uykusu.ben kıyamam ya aç diye endişelenirim.zaten evhamlıyımdır :kedi:

ipek biz dün olduk iki aşı sağlık ocağında ama hagisi sağ bacaktan oluyo bilmiyorum??

canım önemli değil hangi aşı oldugu dün olduysanız zaten çok doğal orada öyle şişlik olması. benimkinde de oluyor aşı sonrası geçiyor en fazla 1 haftaya kadar. kafaya takılacak bir durum değil. çok çok fazla büyürse şişlik bütün bacagına neredeyse yayılırsa önemli. geçmiş olsunç

canım benimkide ööle gece yatağına yatırıyorum bi bakıyorum döne döne nerelere kaymış ve aynen benimkide gece uykusunda ağlıyo biraz emzirip pışpışlıyorum uyuyo

bizimkide 2 saate bir kalkıyor emiyor uyuyor bazen banyo yaptırdığım günler 4-5 saat deliksiz uyuyor bizimkide çok hareketli maşallah hatta bir bakıyorum uyanmış ayaklarıyla yorganı üstünden atmış bir süredir yorgan üzerinde uyandığını görmedim ama gündüz uyumakta zorlanıyor yarım saat sonra hemn kalkoyor birde gaz sorunumuz bitmedi daha kuzucum bazen nasıl kıvranıyor

canım benimkide ööle gece yatağına yatırıyorum bi bakıyorum döne döne nerelere kaymış ve aynen benimkide gece uykusunda ağlıyo biraz emzirip pışpışlıyorum uyuyo
benimkininde ağlaması uzun sürmüyor hemen susuyor ama olan benim uykuya oluyor tabi bazen eşimde kalkıyor ama benzaten sesten çok etkilendiğim için hemen uyanıveriyorum eşime diyorum sen bari uykunu al diye...saolsun işten eve gelince melis hanım yatana kadar hep onunla..

benimki gündüz 3 sefer uyuyor sabah yarım saat kestirme,bu vakitlerde 2 saat kadar,bir de 3 gibi 1,5 saat kadar daha...acaba bu kadar uyuduğu içinmi gece uyanıyorkiii... ama uykusu olmasa her gece 9 da bayılmaz uykudan değil mi???

kızlar benim oğlum gezmeyi hiç sevmiyo bi yere gittiğimizde hep mutsuz çok zor uyuyo bide sese çok duyarlı oldu oysa evdeyken tv hep açık alışsın sese diye ama gece eşim azıcık öksürse pat uyanıyo gittiğimiz yerdede milleti susturamıyorum tabii bu sefer uykusnu alamadığı içinde mız mızlık yapıyo .

bizimki gece 11-12 gibi uyuyor böyle düzen kurdu kendi kendine şu an tek elimle beşiği sallıyorum durduğum an uyanıyor uyanıncada mızmızlanıyor tek eli sürekli gözünde kıpkırmızı ediyor gözlerini . bizim gibi hala gaz sancısı devam eden varmı bizimki alttan gazını çıkarınca bazen çok sancılanıyor ağlıyor

burcu- arda aynen bizimkide zıplıyor biz sitede oturuyoruz aşağıda çocuklar bağırınca gözler faltaşı , zaten annemlerde herkese susun uyumuyor demekten herks benden bıktı offf diyorlar artık ne yapım uyumuyor desemde boş

aynı durum bende de var geceleri hep ayaktayım her saat başı uyanıyor benim hep ayakata olma sebebim gaz problemi ne yaptıysam gazı gecmedide

güzelim bizimkide öyleydi büyüdükçe artık etrafını inceliyor seyretmekten büyük keyif alıyor zamanla seninkide alışacak inşallah...zaten artık son gezmelerimiz kış yaklaşıyor bu kadar sık çıkamayız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…