2009 Nisan Anneleri buraya

iyi güzel diyosunuzda bebeklerinde gündüz emdiklerini sindirmesi gerek bu yüzden geceleri emzirmeyin diyolar bnm kafam karıştı şimcik napsam gece uyandırıp emzirsemmi ama bizimkisi tek memeyi emiyo sonra uykuya dalıyo 2. sini vermek pek mümkün olmuyo siz napıyosunuz bu durumda yada bebeği böyle yapan varmı?

galatea canım bnm sıpa da öleee gce çok kalkıyorum valla bazen oturup aglıyasım geliyooo ben sıpayı emzige zor alıştrdm şimdide bırakmak istemiyooo emzik düşünce uyanıyoooo
birde ben yastıksz yatıyorum kafasnn arkası şekil alsn diyee yastık olmadgı zamn benm yatrdgmn tam tersi buluyorum sabahlarııı

aynen valla canım ya keşke hiç alışmasaydı diyorum bazen...benimki ince bir yün yastıkta yatıyor yan bir şekilde ama bir geliyorum yüz üstü dönmüş...gerçi ben şimdiye kadar hep yüzüstü yatırmıştım yeni alışıyor yan yatmaya kafasıda gayet düzgün..

canm bizim yastıkta elyaf o kadr yüksek degil yanii yün var ama kullanmadım daha benm sıpa hiç sevmiyo yan yatmayıı baştan berideniyorm ama yatmadı hatta dömesn diyee arkasına yastık koyyorum ama bagrıyo bu sefer baştan beri hem sırt üstü yattı kafasınn ark haff düzleştii o yüzden yastıksz yatırıyorumm

malesef canım keşke dediğin gibi büyüdükçe kalkmasalar ama bebeklerinde senin benim gibi alışkanlıkları var ve gece meme emmeye alışmış bebek mutlaka kalkıyor....1,5 yaşında gece 3-4 kere kalkan biliyorum....zaten çıkacak dişler içinde güzel değil gece beslenmesi....tabi sen kalkıp emzirebilirsin ama böyle bişi yok dediğin için böyle dedim...

benimkide öyle canım.....hiç gece uyanmadığı olmadı....hatta bu gece mız mız gözler kapalı tepindi durdu....

devam et....uyuyanı uyandırma

gülşencim yazdıklarına tamamen katılıyorum bnmde duyduğum şeyler bundan ibaretti ben devam edeyim en iyisi sonuçta gece göğüslerim gece boşalıyoda

canım anne sütü dediğin nedir ki zaten 2-3 saatte sindiriyor mideleri. geceleri emzirmeyin diyorlar ama çocuk acıkırsa uyanıyor zaten ac değilse uyanmıyor en azından benimki öyle. zaten emzirme araları 5-6 saat oluyor geceleri benimkinin. ben normalde de hep tek göğüs emziriyorum, nadiren doymayıp 2. yi istediği oluyor, yalnız yatmadan önce 2 göğüs istiyor şu aralar. zaten ek gıdalara geçince mutemelen gece yatmadan önce yedikleri muhallebi vs. tok tutacak uyanmayacaklar.

keremi en son 12 de besliyorum birdaha da uykusundan kaldırıp beslemiyorum ben
zaten 5-6 gibi kalkıyor kendisi
evet gece kalkmaya alışmasın
alıştırırsan büyüyüncede isteyecektir gece beslenmek

sultancım nice mutlu yıllara cnımmmm

sultancım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere ...........

sultancım doğum günün kutlu olsun
anne olarak ilk doğum günlerimiz oldu bu yıl ne mutlu bize

tuğbacım hoş geldin canım
denizcim senın elayla benım selenın huysuzluğu tavan yaptı bu aralar desene
sultancım doğum gunun kutlu olsun canım kerem ve eşinle nıce mulu yıllara

iyi ki doğdun sultancım! sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara canım... a.s.

bugün sultanın doğum günü

SULTANCIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE SENELERE ECRİN VE BEN KOCAMAN ÖPÜYORUZ.a.s.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız ...opuyorumnanaktana.s.:1hug::asigim:

aynı şey banada oluyor canım
bende bursada gezerken acaba burdan arkadaşlarla karşılaşabilrimiyim acaba diye bakınıyorum ::::::::))
hee buarada ,beşevlerde oturuyorum ben

hayırlı uğurlu olsun. demir bebeğimiz de erkek olmuş maşallah ona
s ebru bebişin resmine baktımda kaşının üstüne ne oldu öyle resimdenmi acaba

Son düzenleme:
benim kocadaa arıyor şimdi resim istiyomuş üçümüüzn resmini yada keremle ben olan beğendiğm bi resmi kimbilir ne yapacaak akıllım

bari kendin alsaydın ya resmi süprizmi kaldı
hadi neyse buna şükür:))

valla ne bileyim öyle diyolr sindirim için işte bnmkide 11de emiyo sabah 5-6 gibi uyanıp yeniden emiyo ama ben saat 3 te kalkıp mutlak sağıyorum 6 aat bekleyince çok kötü sızlıyo
neden tek göğüs emziiyosun sürekliöylemi bnmkide tek göğüs emiyo diğerine geçince 1dk. fln emip istemiyo bnmde sadece dem,rböyle zannediyorum çokmu evhamlıyım yaaaaÇok üzgünüm çoook

bizimkinin yeni uyuma şekli örtüsünü alıyo suratına çekiyo onunla oynuyo oynuyo sonra uyuyakalıyokaydirigubbakcemile3bide bugün çok mıkırdanıo aşıdanmıdır aceppp

ben de hep tek göğüs emziriyorum
ama sırayı hiç şaşırmıyorum bi onu bi diğerini veryorum
bi tek gece uyumadan önce ikisini de sömürüyo anca öle uyuyo

canım tek göğüs emip doyuyor istemeyince ben de vermiyorum. o yüzden sırayla gidiyoruz bir sağ bir sol .. evham yapma canım, niye evham yapıyorsun, sütün var çok şükür, isterse emer istemezse emmez. çocuk isteyip de sende süt olmasa evhamlan diyeceğim hadi..
gece bebiş emmek için uyanmıyorsa zaten sen kaldırıp da emzirme. gece 3 te kalkıp süt sagmak sana zor oluyordur sen kendini bir denesen sağmadan uyumayı?.. cok sızlıyorsa yapacak bir şey yok tabi ama sakın atma caanım sütlerini sakla, ya gündüz ver arada kaşıkla ya da sakla ek gıdalarına koyarsın dediğim gibi..

bizimkinin yeni uyuma şekli örtüsünü alıyo suratına çekiyo onunla oynuyo oynuyo sonra uyuyakalıyokaydirigubbakcemile3bide bugün çok mıkırdanıo aşıdanmıdır aceppp
bizimkide asla örtünmmek istemiyo ya ben örtüyorum o daöğrenmiş ayaklarını kaldırıp indirip atıyor üstünden
:)

canım maşallah doluyoda sızlıyo demkki
tamam sen yine sağ ama neden atıyosun yazık günah
hem buzdolabında kapalı hava almayacak şekilde 6 saat falan kalabilir yazık günah kız
ben bir damla dökülse ağzına damlatmaya çalışıyorum vallahi

bende hep tek göğüs emziriyorum ama sağ ğögsümde çok süt oluyo genellikle sol göğüs te iş yok benim:)

peki birini emince diğerini emmezse aradan 5-6 saat geçmiş oluyo bu seferde süt kanalları tıkanmazmı dr. mutlaka her emzirmede 2 göğüsünde boşaltılması gerek en azından herbirini 5. dk emsin dio başka dr.lardanda bunu duydum

büşracım bnmde sağ göğüsümde daha çok süt var sol göğüsüm daha az doluyo sütüm var ama bu sıpa değerini bilmiyo bende sütü sağıyorum dolaba koyuyorum 2-3 gn kalıyo fakat sonra dökmek zorunda kalıyorum vitamini gitti die yada bozulur die siz saklıomusnuz saklıosanız neye koyuyosunz
hahahahaha bende bazen dorum acaba bunları atmasamda yeniden içsem yeniden dolsa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…