galatea canım bnm sıpa da öleee gce çok kalkıyorum valla bazen oturup aglıyasım geliyooo ben sıpayı emzige zor alıştrdm şimdide bırakmak istemiyooo emzik düşünce uyanıyoooo
birde ben yastıksz yatıyorum kafasnn arkası şekil alsn diyee yastık olmadgı zamn benm yatrdgmn tam tersi buluyorum sabahlarııı
aynen valla canım ya keşke hiç alışmasaydı diyorum bazen...benimki ince bir yün yastıkta yatıyor yan bir şekilde ama bir geliyorum yüz üstü dönmüş...gerçi ben şimdiye kadar hep yüzüstü yatırmıştım yeni alışıyor yan yatmaya kafasıda gayet düzgün..
arkadaşlar benim kızım geceleri acıkıp kalkıyor.1-2 kez.kalkmasada ben kaldırıp emziriyorum sonrada uyuyor.bence en güzeli bu.ne demek gece kalkmaya alışmasın.böle bişi yok.bebeklerin geceleride anne sütüne ihtiyacı var.büyüdükçe geceleri kalkmaz zaten.şu an en önemli dönemleri.uykuları bölünür diye korkmayın.emzirdikten sonra uyuyorlar zaten.
kızlar ya size bişey sorucam,benim kızım acaip hareketli,işin kötüsü uykusunda da hareketli...bir de uyurken emziğe alıştı ağzından düşünce basıyor yaygarayı...yani gece 5-6 kez uyanıyorum ona emziğini vermek için... artık çok rahat dönebiliyorda yatağında kıpır kıpır elleri rahat durmayıncada deliksiz uyku uyuyamıyor...ya sizlerin bebekleri nasıl uyuyor sabaha kadar... bizimkinde mi bir sorun var acaba??? gece 9 da uyuyor sabah 7 de kalkıyor ama geceleri dediğim gibi hep ağlıyor uyanmıyor allahtan gözü kapalı bağırıyor ama ben çok yoruluyorum tabi...çözümü olan var mı???
iyi güzel diyosunuzda bebeklerinde gündüz emdiklerini sindirmesi gerek bu yüzden geceleri emzirmeyin diyolar bnm kafam karıştı şimcik napsam gece uyandırıp emzirsemmi ama bizimkisi tek memeyi emiyo sonra uykuya dalıyo 2. sini vermek pek mümkün olmuyo siz napıyosunuz bu durumda yada bebeği böyle yapan varmı?
iyi güzel diyosunuzda bebeklerinde gündüz emdiklerini sindirmesi gerek bu yüzden geceleri emzirmeyin diyolar bnm kafam karıştı şimcik napsam gece uyandırıp emzirsemmi ama bizimkisi tek memeyi emiyo sonra uykuya dalıyo 2. sini vermek pek mümkün olmuyo siz napıyosunuz bu durumda yada bebeği böyle yapan varmı?
keremi en son 12 de besliyorum birdaha da uykusundan kaldırıp beslemiyorum benarkadaşlar benim kızım geceleri acıkıp kalkıyor.1-2 kez.kalkmasada ben kaldırıp emziriyorum sonrada uyuyor.bence en güzeli bu.ne demek gece kalkmaya alışmasın.böle bişi yok.bebeklerin geceleride anne sütüne ihtiyacı var.büyüdükçe geceleri kalkmaz zaten.şu an en önemli dönemleri.uykuları bölünür diye korkmayın.emzirdikten sonra uyuyorlar zaten.
sultancım nice mutlu yıllara cnımmmm
sultancım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere ...........
günaydın herkese
sultancım nice senelere
arkadaşlr bi sorum olacak gece bebekleriniz uyanıyomu uyanmıyosa göğüslrinizi sağıyomusunuz bnmki çok şükür uyuyo ve sbah 6 da kalkıyyo bende 3 te kalkıp sağıyorum bnm gibi sağan varmı acaba ve sütü napıosunuz ben içim el vermeye vermeye döküorum
sultancım doğum günün kutlu olsun
anne olarak ilk doğum günlerimiz oldu bu yıl ne mutlu bize
tuğbacım hoş geldin canım
denizcim senın elayla benım selenın huysuzluğu tavan yaptı bu aralar desene
sultancım doğum gunun kutlu olsun canım kerem ve eşinle nıce mulu yıllara
iyi ki doğdun sultancım! sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara canım... a.s.
iyiki doğdun sultan iyiki doğdun sultan iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaa...
sesim de çok güzeldir dermişim allahtan yazıyorum sadece :))
cnm eşin ve bebişinle nice mutlu sağlıklı uzun yıllara
kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız ...opuyorumnanaktana.s.:1hug::asigim:bugün sultanın doğum günü
SULTANCIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE SENELERE ECRİN VE BEN KOCAMAN ÖPÜYORUZ.a.s.
bursasu canım ben düngece bursadan geldim hehehehhe orda gezerken aklıma hep sen geldin ne tuhaf acaba buralardamı oturuyodur falan die hep düşündüm sanki ne bilim ben burası bi garip bi yer sanki kırk yıllık arkadaşmış gibi acaba görebilirmiyim die düşündüm sen neresinde oturuyordun canım
s ebru bebişin resmine baktımda kaşının üstüne ne oldu öyle resimdenmi acabahayırlı uğurlu olsun. demir bebeğimiz de erkek olmuş maşallah ona
canım anne sütü dediğin nedir ki zaten 2-3 saatte sindiriyor mideleri. geceleri emzirmeyin diyorlar ama çocuk acıkırsa uyanıyor zaten ac değilse uyanmıyor en azından benimki öyle. zaten emzirme araları 5-6 saat oluyor geceleri benimkinin. ben normalde de hep tek göğüs emziriyorum, nadiren doymayıp 2. yi istediği oluyor, yalnız yatmadan önce 2 göğüs istiyor şu aralar. zaten ek gıdalara geçince mutemelen gece yatmadan önce yedikleri muhallebi vs. tok tutacak uyanmayacaklar.
keremi en son 12 de besliyorum birdaha da uykusundan kaldırıp beslemiyorum ben
zaten 5-6 gibi kalkıyor kendisi
evet gece kalkmaya alışmasın
alıştırırsan büyüyüncede isteyecektir gece beslenmek
canım zaten kendisi kalkmıyorsa niye kaldırıp besleyesin..demek ki acıkmıyor çocuk. zaten geceye göre ideal aralık 5-6 saat bence.
valla ne bileyim öyle diyolr sindirim için işte bnmkide 11de emiyo sabah 5-6 gibi uyanıp yeniden emiyo ama ben saat 3 te kalkıp mutlak sağıyorum 6 aat bekleyince çok kötü sızlıyo
neden tek göğüs emziiyosun sürekliöylemi bnmkide tek göğüs emiyo diğerine geçince 1dk. fln emip istemiyo bnmde sadece dem,rböyle zannediyorum çokmu evhamlıyım yaaaaÇok üzgünüm çoook
bizimkide asla örtünmmek istemiyo ya ben örtüyorum o daöğrenmiş ayaklarını kaldırıp indirip atıyor üstündenbizimkinin yeni uyuma şekli örtüsünü alıyo suratına çekiyo onunla oynuyo oynuyo sonra uyuyakalıyokaydirigubbakcemile3bide bugün çok mıkırdanıo aşıdanmıdır aceppp
canım maşallah doluyoda sızlıyo demkkivalla ne bileyim öyle diyolr sindirim için işte bnmkide 11de emiyo sabah 5-6 gibi uyanıp yeniden emiyo ama ben saat 3 te kalkıp mutlak sağıyorum 6 aat bekleyince çok kötü sızlıyo
neden tek göğüs emziiyosun sürekliöylemi bnmkide tek göğüs emiyo diğerine geçince 1dk. fln emip istemiyo bnmde sadece dem,rböyle zannediyorum çokmu evhamlıyım yaaaaÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?