2009 Nisan Anneleri buraya

bizimki de hayatta üzerini örttürmüyo tekmeleye tekmeleye açıyo hemen benimki mama yediği halde 5 -6 saatte acıkıyo sizinki sütle iyi uyuyo yine kızlar.ya da benimki uyku düşmanı gıcıklığına uyanıyo da bende mama veriyo olabilir miyim acaba ama içiyo lıkır lıkır

benim oğlumda daha doğduğu ilk günden beri hep sağ göğsümü emmek istedi sol göğsümü zorla isteksiz emiyo.ben gece uyurken vermek zorundayım çünkü gündüz emmiyo inşallah sütüm azalmaz böle böle

canım benimki zaten 5 dk da emiyor birini doyuyor. ben bu zamana kadar böyle devam ettim tıkanıklık falan da olmadı bende hiç. tabi herkesin bünyesi farklı.

canım süt saklama poşetlerinden al, dondurucuda 5-6 ay saklayabilirsin.

süt salgılanmasını tetikleyen hormonlar gece salgılandıgı için gece emzirmek sütü arttırır aksine.

ne esrası beeeeee iicene karıştı sultan pardon ya başımda 3 kişi var cır cır cırrrrr ööfffff babamın amcası ölmüş bilet baktırıyolar bana kusura bakma

senin yokmu nagiş bizimde var ama byük onlarınki küççük ben onu gamze zannediodum annemin arkadaşı söyledi rezil oldumkaydirigubbakcemile3

demirim cnm siz beek mobilyası aldınız mı ya da bodrum da nerelerde var biliyo musun??

aldık cnm dedesinin hediyesi
oasisten little colors dan aldık resmini yüklüorum
bulamasaydık bizde milasa gelmeyi düşünüoduk oralarda seçenek daha fazla olması lazım bulamadınız mı?

aa çok güzelmiş cnm burda hiç bakmadık ama güzel seçenekler olduğunu sanmıyorum fiyatı ne kadar acaba güle güle kullansın demircim...

iyiki doğdun sullltan :sm_cool:,,,, iyiki doğdun suuuulllltan:sm_cool: iyiki doğdun ,iyiki doğdun , iyiki doğdun sulllllltaaaannnnnn :sm_cool: canım tüm sevdiklerinle beraber nice nice mutlu yıllar geçirmen dileğiylee hihoyyyt:teytey:a.s.

Son düzenleme:
ayyyyyyyy kimse yokmuuuu herkesler nerde demirde uyudu cnm sıkıldı evde işte yok işmi çıkarsam bu saatten sonrada olmazki nerdesiniz kızlaarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…