peki birini emince diğerini emmezse aradan 5-6 saat geçmiş oluyo bu seferde süt kanalları tıkanmazmı dr. mutlaka her emzirmede 2 göğüsünde boşaltılması gerek en azından herbirini 5. dk emsin dio başka dr.lardanda bunu duydum
büşracım bnmde sağ göğüsümde daha çok süt var sol göğüsüm daha az doluyo sütüm var ama bu sıpa değerini bilmiyo bende sütü sağıyorum dolaba koyuyorum 2-3 gn kalıyo fakat sonra dökmek zorunda kalıyorum vitamini gitti die yada bozulur die siz saklıomusnuz saklıosanız neye koyuyosunz
hahahahaha bende bazen dorum acaba bunları atmasamda yeniden içsem yeniden dolsa kaydirigubbakcemile3
benim oğlumda daha doğduğu ilk günden beri hep sağ göğsümü emmek istedi sol göğsümü zorla isteksiz emiyo.ben gece uyurken vermek zorundayım çünkü gündüz emmiyo inşallah sütüm azalmaz böle böle
büşra kimkine??,,
cnm al süy saklamapoşeti sakla aylarca
:roflol::roflol::roflol:büşra ne yaaa hep bursayı büüşra die okuyorum ben unuttum ismini esramıydı hepsi karıştı:kedi:
aa çok güzelmiş cnm burda hiç bakmadık ama güzel seçenekler olduğunu sanmıyorum fiyatı ne kadar acaba güle güle kullansın demircim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?