2009 Nisan Anneleri buraya

ay kızlar popom çok acıyo yaaa mosmor oldu dövme gibi bide şekilli morarmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bişey sorcm özellkle sezryanla dogum yapanlara kaç günde ayaga kalktınız ve mekik dahil spor yaparken dikiş yerlerinz acıyomuu

valla sezeryandan sonra hiç yatmadım denebilir selen gazlı olduğu için mekik falan 6 aydan önce yok canım ağır sporlar yasak bi 6 ay olsun bakalım acelen ne ağrırtabi nagihancım

ya kızlar valla ben mekk çekiyorum günde 30 tane 2 haftadr hiç bir yerim agrımıyoo hadi spordan geçtim
yaz temizlgimide kendm yaptım cam sil dolap sill valla bişeyde olmadıı umarımda olmazzzzzz

ehh temizlik yapmktan bişy olmaz artık 4 ayı bitiirdikte mekik bence en ağır spor şuanda bizim için ben denemedim denemeyede gerek klmadı çünkü göbişim indi biraz kalçlar var ama o bende hep vardı 3 kilom kaldı

ooh çoğunuz bebekleri uyutmuşsunuz maşallah kızlar
ela bugün yine bi ilke imza attı 3.5 saatten fazla uyanık kalamaz 15 dk da olsa uyurdu bugün 6 saat hiç uyumadan durdu 1-2 aydır bööle bişey hiç olmadığı için şok oldum bişeyi var sandım valla ama büyüyo işte de hiç düzen falan yok yani bu ara aslında böyle daha iyi yoksa günde 4-5 kere uyutmaya çalışmak da çok kötü

Selam kızlar

Demek Demir de erkek oldu.Maşallah ona.

Of of of geçmiş olsun canım ya.

Biz Aptamil kullanıyoruz ve ben de su veriyorum.

ya kızlar bişey sorcm özellkle sezryanla dogum yapanlara kaç günde ayaga kalktınız ve mekik dahil spor yaparken dikiş yerlerinz acıyomuu

Canım ben ertesi gün ayakaydım.Evde de zten kimsenin kalmasını istemedim.Mekik çekmeye bir ara niyetlenmiştim ve acı falan olmamıştı.

slm herkese
2 gündür cenkle doğumunda yaşamadıklarımı yaşamaya bşladık
dişleri çıkacak sanırım 2 gündür 3 5 saat uyuyo eller ağızdan çıkmıyo emmek bile istemiyo 2 göğsü bikerede emen bebek 1ni zor emiyo ağlıyo mızmızlanıyo huysuz ayyy çok fena
doktora götürdük dişleri çıkacak dedi
ayyy çokk zormuş bunu yaşayan varmı???
başlayan bebeklre ne ii geldi
dişlik falan hakgetire ne bulsa ağzıda benelini çekiyim diyom bi hırsla bennim elimi sokuyo
allah kolaylık versin çkkk zormuş

valla bn çok rahat çekiyorum canmm benmde aşırı göbegim yok neydik ne olduk topicginde resmm var bakabilirsn şekrim aynen benmde 3 kilo kaldı eskikiloma döönmeme 59 hamile kaldım şuan 62yim hani ben biraz dah veriyim diye çabablıyom birde emzirmiyorum emziren anneler bu konuda şanslıılarr

canım benmkinndede aynı sorun var normlade 10 da yatım sabaj 6 kalkn bebe şimdi 1 saat uyyo geri uyanıyoo elli hiç çıkmıyooo ve biberonn başınnı damaklarıyla çok sıkıyoooo

Canim Hala oyleyiz ne ben ne demir doktora gitmiyoruz inaniyorum ki mecburda kalmayacagiz insallah tum bebisler saglikli olacaklar:))))
Canim ben taze sogan veriyorum demire bi kemiriyorki sorma hem vitaminlide tavsiye ederim AMA kokusu felaket))))hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…