tamam cnm yapacak bişii yok bekle dr a gidincede bi göster diyosun yani teşekkürler
bu arada sağ bacağındaki aşıdan bahsediyorum ben
Ben çok uzun zamandır gece kızım kalkmadığı hareketlenmediği sürece emzirmiyorum,Dr.umuz da o acıkırsa uyanır zaten demişti.Ayrıca ben de çoğu zaman tek meme veriyorum,onla doyuyor ki istemiyor bir daha.iyi güzel diyosunuzda bebeklerinde gündüz emdiklerini sindirmesi gerek bu yüzden geceleri emzirmeyin diyolar bnm kafam karıştı şimcik napsam gece uyandırıp emzirsemmi ama bizimkisi tek memeyi emiyo sonra uykuya dalıyo 2. sini vermek pek mümkün olmuyo siz napıyosunuz bu durumda yada bebeği böyle yapan varmı?
Ay Miray da ne bulursa ağzına alıyor,ince bir penye battaniye örtüyorum gündüz onunla oyun oynamayı çok seviyor,taaa ayaklarının ucuna koyuyorum,dersin ki alamaz onu,ama o napıyor,ayaklarını havaya bir dikiyor,hoooop,battaniye yüzünde,çok komik ya!Geceleri de o yüzden birşey örtemiyorum,zaten buralar çok sıcak,gerenk de yok.bizimkinin yeni uyuma şekli örtüsünü alıyo suratına çekiyo onunla oynuyo oynuyo sonra uyuyakalıyokaydirigubbakcemile3bide bugün çok mıkırdanıo aşıdanmıdır aceppp
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim pek keyfim yok valla malum ev taşıyorum yorgunluk ve karmaşa 15 güne kadar rahatlıcam inşallah. Bu arada gülşencim idilin dişi hayırlı olsun birde demirim diye biri adı mügeydi sanırım hoşgeldin canım ve geçmiş olsun ufak atlatmışsın verilmiş sadakan varmış vallaa . Yeni gelen arkadaşlar kim kimdir diye bi topicimiz var orda kendilerini tanırtırlarsa iyi olur bence en azından isiminizle hitap edelim....
veririz veririz ben hiç dert etmiyorum artık nsl olsa bu kdrını verdim hoş çokta almamıştım 13c kilo aldm :CüvCüv::lepi:valla bn çok rahat çekiyorum canmm benmde aşırı göbegim yok neydik ne olduk topicginde resmm var bakabilirsn şekrim aynen benmde 3 kilo kaldı eskikiloma döönmeme 59 hamile kaldım şuan 62yim hani ben biraz dah veriyim diye çabablıyom birde emzirmiyorum emziren anneler bu konuda şanslıılarr
tşler arzu sanırım hoşbuldk valla atlattımmı bilemem popom hala çok feci acıyo üstüne oturamıyorum ve mosmor oldu:kedi:iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim pek keyfim yok valla malum ev taşıyorum yorgunluk ve karmaşa 15 güne kadar rahatlıcam inşallah. Bu arada gülşencim idilin dişi hayırlı olsun birde demirim diye biri adı mügeydi sanırım hoşgeldin canım ve geçmiş olsun ufak atlatmışsın verilmiş sadakan varmış vallaa . Yeni gelen arkadaşlar kim kimdir diye bi topicimiz var orda kendilerini tanırtırlarsa iyi olur bence en azından isiminizle hitap edelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?