- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
herkese günaydın kızlar dün gece kızımı yıkarken eşim fark etti aşısı dağılmmış biraz basınca içinde beze gibi olmuş bişey olur mu bi bilgisi olan var mı
kızlar ya size bişey sorucam,benim kızım acaip hareketli,işin kötüsü uykusunda da hareketli...bir de uyurken emziğe alıştı ağzından düşünce basıyor yaygarayı...yani gece 5-6 kez uyanıyorum ona emziğini vermek için... artık çok rahat dönebiliyorda yatağında kıpır kıpır elleri rahat durmayıncada deliksiz uyku uyuyamıyor...ya sizlerin bebekleri nasıl uyuyor sabaha kadar... bizimkinde mi bir sorun var acaba??? gece 9 da uyuyor sabah 7 de kalkıyor ama geceleri dediğim gibi hep ağlıyor uyanmıyor allahtan gözü kapalı bağırıyor ama ben çok yoruluyorum tabi...çözümü olan var mı???
günaydın kızlar.....benimki sabah 4.30 kalktı 5.30 kadar ilgilendim kendisyle sonra bıraktım yattım sürekli mır mır sesi geldi dönenceye ekstradan köpek astım bir tane onunla pek konuştular...sanırsınız köpeği hava almaya çıkarmış bir ilgi bir ilgi.....6.30 da sıkıldı artık herhalde çığlıklar başladı gittim uyuttum mecburen.....şimdi onun yerinde uslu bir bebe olsa kendi kendine uyuya kalır dimi yok anam nerdeeee.....sırf bu yüzden 2.bebeği doğuracağım belki öle huyu olan bir bebek olur diye.....muhtemelen idilin daha zıpırını doğururum ama kendime güveniyorumkaydirigubbakcemile3
benimki de tam tersi oluyor öyle ortamlarda herkesin yanında gülücükler cilveler eve gelince mızırdanmalar..benim kız tam gezenti sokakta ve ev dışında sorun yok ama eve geldiğini hemen anlayıveriyor kışın ne yapcaz bilmem valla..günaydın güzel anneler bugun mevlüde gidicerz bizim ufaklıkla bakalım napıcak kesin durmucak huysuzlanıcak ama mecbur gitmem gereken bi yer
canım hepimizde oluyor arada sana olanlar..bende bazen kendimi çok mutsssuz hissediyorum eşimle tartıştığımızda dahada mutsuz oluyorum,her evde tatsızlıklar yaşanabiliyor canım...o yüzden çok kafaya takma eşler bazen anlayışlı olamayabiliyorlar..hem zaten demişsinki aramız gayet iyi diye...yani gelip geçiçi bir durum bu sakın sıkma o güzel canını...günaydın kıslar..... bi kaç gündür bi yoğunluk vardı yazamadım ama hep okudum....
sultaaaaannn geç de olsa doğum günün kutlu olsun canım...
pınar sabah 7 de uyandı emdi gene uyudu yanımda... az önce gene emdi çiş yaptı sonra yatağına bıraktım uyumuş:) ....
kıslar yaaa benim canım çok sıkkın bu günlerde... bi,şiy yapmak gelmiyo içimden... kendimi mutsuz hissediyom..... aklıma hep kötü şeyler geliyo üzülüyorum.... eşimle tartıştığımız zaman bana söyledikleri aklıma geliyo sürekli..... halbuki çok iyiyiz bu günlerde ama işte ben içten içe üzgün kırgınım....
bi de galiba buralara alışamadım..... yeni taşındık ya ist. ayrı olmak da üzüyo galiba..... offfffffff........... sizin de canınızı sıktım sanırım kusura bakmayın..... ben en iyisi düzelene kadar yazmayım........... öptüm sizi ve bebişleri........
allahım ya benım kız iki gecedir uykusunda mıkır mıkır uyuyo gözlre kapalı ama hep kıpır kıpır neden oluyodur ya
çözüm bulursan banada haber et canım....
bulmam lazım canım yoksa ramazanda şehla gibi dolaşırım artık valla bakalım bu gece uykusundan ölene kadar bekletıp yatırıcam napıcak
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:büşra ne yaaa hep bursayı büüşra die okuyorum ben unuttum ismini esramıydı hepsi karıştı:kedi:
hehe önemli değil cnmne esrası beeeeee iicene karıştı sultan pardon ya başımda 3 kişi var cır cır cırrrrr ööfffff babamın amcası ölmüş bilet baktırıyolar bana kusura bakma
teşekkürler canımmiyiki doğdun sullltan :sm_cool:,,,, iyiki doğdun suuuulllltan:sm_cool: iyiki doğdun ,iyiki doğdun , iyiki doğdun sulllllltaaaannnnnn :sm_cool: canım tüm sevdiklerinle beraber nice nice mutlu yıllar geçirmen dileğiylee hihoyyyt:teytey:a.s.
23 e bastım :))aaaaaaaaaa Sultanın doğumgünü müüüüüüüü kaç oldun sultanım 18 mi çıtır anne
hiç yatmadım valla benya kızlar bişey sorcm özellkle sezryanla dogum yapanlara kaç günde ayaga kalktınız ve mekik dahil spor yaparken dikiş yerlerinz acıyomuu
kıskandıııııııııııııımmm:dilcikar::dilcikar:ehh temizlik yapmktan bişy olmaz artık 4 ayı bitiirdikte mekik bence en ağır spor şuanda bizim için ben denemedim denemeyede gerek klmadı çünkü göbişim indi biraz kalçlar var ama o bende hep vardı 3 kilom kaldı
opuyorumnanaktanSultan doğm günün kutlu olsun canıma.s.
nagihan ben emziriyorumda ne oluyor sanki hala 64-65 arasıyımvalla bn çok rahat çekiyorum canmm benmde aşırı göbegim yok neydik ne olduk topicginde resmm var bakabilirsn şekrim aynen benmde 3 kilo kaldı eskikiloma döönmeme 59 hamile kaldım şuan 62yim hani ben biraz dah veriyim diye çabablıyom birde emzirmiyorum emziren anneler bu konuda şanslıılarr
saol emelcimgünaydın kıslar..... bi kaç gündür bi yoğunluk vardı yazamadım ama hep okudum....
sultaaaaannn geç de olsa doğum günün kutlu olsun canım...
pınar sabah 7 de uyandı emdi gene uyudu yanımda... az önce gene emdi çiş yaptı sonra yatağına bıraktım uyumuş:) ....
kıslar yaaa benim canım çok sıkkın bu günlerde... bi,şiy yapmak gelmiyo içimden... kendimi mutsuz hissediyom..... aklıma hep kötü şeyler geliyo üzülüyorum.... eşimle tartıştığımız zaman bana söyledikleri aklıma geliyo sürekli..... halbuki çok iyiyiz bu günlerde ama işte ben içten içe üzgün kırgınım....
bi de galiba buralara alışamadım..... yeni taşındık ya ist. ayrı olmak da üzüyo galiba..... offfffffff........... sizin de canınızı sıktım sanırım kusura bakmayın..... ben en iyisi düzelene kadar yazmayım........... öptüm sizi ve bebişleri........
müge bizimkide ölegünaydınlaaarrr ay bnmki dünden beri ayaklarının üstüne büyük adam gibi basıyo ve öyle kalıyo korkuyorumda ama çok hoşuna gidiyo bide adım atmaya başladı erken yürüyecek sanırım dayısı gibi
saol didem bizde seni öptükgünaydın kızlarrrr
sultan geç kaldm ama muttluuuu yıllararrrrr:::)))))))
herkesi öpüyorummmm
saglıcakla kalın::))
slm kızlar kismeler yok yaaa
ramazan geldi bu gece kalkıyoz inşallah ramazan sebebiyle birkaç kilo göndeririz:))
valla bend aynı tuba resmen kılo alırım ramazanda vereceğime yanlız emzirmeyen analar ben 2 gunlukbı botoks dieti yaptım şimdilik 1.5 gitti bakam bu gun son hem aç kalmıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?