2009 Nisan Anneleri buraya

herkese günaydın kızlar dün gece kızımı yıkarken eşim fark etti aşısı dağılmmış biraz basınca içinde beze gibi olmuş bişey olur mu bi bilgisi olan var mı

denizcim 4. ay aşımızda bizimde öle olmuştu annem bir pamuğa kolonya koydu ve ovdu ara ara gün içinde tekrarladık ertesi gün hiç bişey kalmamıştı

canım zeynepte aynı sağa dönmeye çalışıyo sola dönmeye çalışıyo uyurken bacaklarını havaya dikiyo bir süre sonra basıyo çığlığı yeni keşfettim su veriyorum ve susuyo uykuya devam sanırım susuyor uykusunda ve uyanamıyor ne yapsın yavrucak tepinip duruyor ....

gülşencim ya öle düşünme kardeşlerin huyları birbirine benzemezmiş benim annemde benden çok çekmiş ben idilden felan fenaymışım neyse annem başka çocuk hiç istememiş babam ikna atmiş neyse kız kardeşim dünya ya gelmiş annem diyorki çocuk mu büyüttüm bebek mi var evde anlaşılmıyordu diyo o kadar rahat büyüttüm diyor ne çektiysem sende çektim ben diyor .... kaydirigubbakcemile3

bu arada hepinize günaydın güzel nisan anneleri dün işlerim çok yoğundu hiç uğrayamadım iyi muhabbet olmuş sultancım doğum günün kutlu olsun tatlım .....

günaydın güzel anneler bugun mevlüde gidicerz bizim ufaklıkla bakalım napıcak kesin durmucak huysuzlanıcak ama mecbur gitmem gereken bi yer

günaydın kıslar..... bi kaç gündür bi yoğunluk vardı yazamadım ama hep okudum....
sultaaaaannn geç de olsa doğum günün kutlu olsun canım...

pınar sabah 7 de uyandı emdi gene uyudu yanımda... az önce gene emdi çiş yaptı sonra yatağına bıraktım uyumuş:) ....
kıslar yaaa benim canım çok sıkkın bu günlerde... bi,şiy yapmak gelmiyo içimden... kendimi mutsuz hissediyom..... aklıma hep kötü şeyler geliyo üzülüyorum.... eşimle tartıştığımız zaman bana söyledikleri aklıma geliyo sürekli..... halbuki çok iyiyiz bu günlerde ama işte ben içten içe üzgün kırgınım....
bi de galiba buralara alışamadım..... yeni taşındık ya ist. ayrı olmak da üzüyo galiba..... offfffffff........... sizin de canınızı sıktım sanırım kusura bakmayın..... ben en iyisi düzelene kadar yazmayım........... öptüm sizi ve bebişleri........

günaydınlaaarrr ay bnmki dünden beri ayaklarının üstüne büyük adam gibi basıyo ve öyle kalıyo korkuyorumda ama çok hoşuna gidiyo bide adım atmaya başladı erken yürüyecek sanırım dayısı gibi

günaydın güzel anneler bugun mevlüde gidicerz bizim ufaklıkla bakalım napıcak kesin durmucak huysuzlanıcak ama mecbur gitmem gereken bi yer
benimki de tam tersi oluyor öyle ortamlarda herkesin yanında gülücükler cilveler eve gelince mızırdanmalar..benim kız tam gezenti sokakta ve ev dışında sorun yok ama eve geldiğini hemen anlayıveriyor kışın ne yapcaz bilmem valla..
canım hepimizde oluyor arada sana olanlar..bende bazen kendimi çok mutsssuz hissediyorum eşimle tartıştığımızda dahada mutsuz oluyorum,her evde tatsızlıklar yaşanabiliyor canım...o yüzden çok kafaya takma eşler bazen anlayışlı olamayabiliyorlar..hem zaten demişsinki aramız gayet iyi diye...yani gelip geçiçi bir durum bu sakın sıkma o güzel canını...
herkeslere günaydınnn... sabah sabah bi hamaraatlığım tuttu sormayın gitsin,kalktım çamaşır yıkadım dün yıkananları ütüledim bir de canım dün tarçınlı havuçlu cevizli kek çekmişti bi de onu yaptım...off ben böyle yemeye devam edersem gitmez tabi bu kilolar...offff offffffff....

allahım ya benım kız iki gecedir uykusunda mıkır mıkır uyuyo gözlre kapalı ama hep kıpır kıpır neden oluyodur ya

benımkıde öyle yuruyuşe çıkıyoz etrafa baka baka uyuyo sanki eve gelince anlıyo kapıdan giriyom gözler fal taşı

bulmam lazım canım yoksa ramazanda şehla gibi dolaşırım artık valla bakalım bu gece uykusundan ölene kadar bekletıp yatırıcam napıcak

oyyy annesii nasıl kıyacaksın o tatlı kuzuya amaa..kıyamazsın ki uykusu gelince uyutursun.valla ecrinde yeni doğduğu zaman bu kadar uyanmıyodu şimdi mıkır mıkır hep sıcaktan herhalde ama yinede ben uykusu gelince uyutuyorum ister erken olsun ister geç..
ama o uyuyunca da hemen kestiriyorum uyuyamasamda dinleniyorum uzanıp.ne yapalım uyuyacaklar ki büyüyecekler.biz büyüdüğümüz kadar büyüdük kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:büşra ne yaaa hep bursayı büüşra die okuyorum ben unuttum ismini esramıydı hepsi karıştı:kedi:
:roflol::roflol:
ne esrası beeeeee iicene karıştı sultan pardon ya başımda 3 kişi var cır cır cırrrrr ööfffff babamın amcası ölmüş bilet baktırıyolar bana kusura bakma
hehe önemli değil cnm
teşekkürler canımm
amin inşallahopuyorumnanaktan

aaaaaaaaaa Sultanın doğumgünü müüüüüüüü kaç oldun sultanım 18 mi çıtır anne
23 e bastım :))
ya kızlar bişey sorcm özellkle sezryanla dogum yapanlara kaç günde ayaga kalktınız ve mekik dahil spor yaparken dikiş yerlerinz acıyomuu
hiç yatmadım valla ben
hep ayaktaydım sezeryan yerim artık acımıyor
ama spor mekik falan hak getire

kıskandıııııııııııııımmm:dilcikar::dilcikar:
Sultan doğm günün kutlu olsun canıma.s.
opuyorumnanaktan
nagihan ben emziriyorumda ne oluyor sanki hala 64-65 arasıyım(

saol emelcim
ya nedemek canınızı sıkmaayım aşk olsun cnm ya
yeni ortam daha alışamadın
bide banada olur bazen öle eskiler aklıma gelir moralim bozulur

müge bizimkide öle
geçen babası yatakta yatıyordu koltukaltlarından tuttum babasına doğru
yürümüyo resmen koşuyo yaa

günaydın kızlarrrr

sultan geç kaldm ama muttluuuu yıllararrrrr:::)))))))

herkesi öpüyorummmm
saglıcakla kalın::))
saol didem bizde seni öptük
didem aşı falanda mı vurdurmuyosun çocuğa

slm kızlar kismeler yok yaaa
ramazan geldi bu gece kalkıyoz inşallah ramazan sebebiyle birkaç kilo göndeririz:))

ben ramazanlarda kilo alırım aksine.ee sahurda yiyip yatılıyor iftar en az yenmesi gereken öğün malum.şimdi bayaa da geç iftar olacak.ama ben oruç tutamıcam biberon ve mama düşmanı kızıma süt lazım sonra nasıl ödenir bu borçlar oof of

valla bend aynı tuba resmen kılo alırım ramazanda vereceğime yanlız emzirmeyen analar ben 2 gunlukbı botoks dieti yaptım şimdilik 1.5 gitti bakam bu gun son hem aç kalmıyon

ben de tutmıcam oruç bu sene sadece emziriyorum die
dedim ilk gün tutayım bi bakayım sütün durumuna
eşim kızdı çocuğun rızkıyla oynama ne olsa sonra tutulur die
sonra tutmak kolay sanki

Selam kızlar emziren anneler lütfen bebeğinizi düşünün şu anki yaptığımız bence daha kutsal bir görev çocuğumuz bize muhtaç onları aç bırakamayız...allahda görüyor sonuçta keyfi bir nedenden dolayı tutmuyorsunuzki yani ben rahatım o nedenle oğlumu aç bırakamam o daha önemli bence... Bu arada dilek ne yaptıki sünnet oldu yaa demir huysuzlukmu yaptı acaba hiç girmemiş siteye merak ettim bi arayım bakım ne yapıyo ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…