2009 Nisan Anneleri buraya

benim sütüm tamamen bitti artıkmafoldumben
sağmayı deniyorum ama 5 cc bazen geliyormafoldumben
oruç tutucam ama tüm gün egeyle ilgilenirken dayanabilir miyim acep?

kopyala yapıştırı olmuyodur belki benim profile gir hakkımda ya bak ordan ne kadarını yapıştırdığıma bak hepsi olmıcak alltakinden kopyalanıyo üssteki değildi

ben tutucam ya bende sadece emziriyorum ama sütüm çok benim bişey olmz bide bizim buralar serin sayılır sorun yaşamam çevremde biçok emziren tuttu bişey olmuyo

allahım ya benım kız iki gecedir uykusunda mıkır mıkır uyuyo gözlre kapalı ama hep kıpır kıpır neden oluyodur ya
bizimkide öyle ben gaza bağlıyorum çünkü hep bacaklarını indirip kaldırıyo gözler kapalı ama esneyip duruyo yazık yavruşlara yaaa

benim sütüm tamamen bitti artıkmafoldumben
sağmayı deniyorum ama 5 cc bazen geliyormafoldumben
oruç tutucam ama tüm gün egeyle ilgilenirken dayanabilir miyim acep?

cnm yaaaa bnmde sütüm var ama bizim sıpa bazen emmiyo sağıyorum süt saklama poşeti sipariş ettim yoksa döküyodum istemeye istemeye:1no2: siz bize gelin bizim sütler boşa gitmesin egenin süt annesi lurum:1rolleyes:

Herkese merhabalar!
Ben de hep diyordum Miray geceleri iyi uyuyor diye,nazar mı değdirdim ne,2 gecedir hep ağlanarak sızlanarak kalkıyor,aslında gözzler açık değil,ama ağlıyor ,nedenini bilemedim,gündüz iyi gece böyle.BCG aşısı düne kadar iyice şişmişti,dün de ucunda sarı irin gibi toplanmıştı,aşı dün patladı,acaba diyorum o mu acı yaptı çocuğa,iltihap toplanırken sızlamış olabilir mi,bir fikriniz var mı?
Bugün gündüz uykusuna da baya zor geçti,ilk kez ayağımda salladım,öyle uyudu yavrumm.

bende tutamicam çünkü gün içerisinde su içmezsem sütüm azlıyomuş gibi hissediyorum daha sonra tutarım Allah izin verirse...zaten bizim buralarda oruç tutmak zor oluyo bi yandan sıcak bi yandan susuzluk nasıl olur bilemem

Kızlar bu arada Çam sakızı Çoban armağanı hediyeleri herkese ulaştı mı,araya tatiller girdi kaynadı gibi,herkes hediyelerin fotolarını da koymadı sanırsam????

Kızlar bu arada Çam sakızı Çoban armağanı hediyeleri herkese ulaştı mı,araya tatiller girdi kaynadı gibi,herkes hediyelerin fotolarını da koymadı sanırsam????

bana kimse bişey yolllamadı bende kimseye bişy yollamadım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben henüz yollayamadım hediye arabada kaldı kaç gündür eşimle gidiyo geliyo
o da unutuyo ben de
ekimcim kusura bakma ama yarın mutlaka yollıcam söz:)

bencede sakla canım.
bende ilk 3 ay çok geliyor diye dökmüştüm.
ahhh ahhhhh.
ege emseydi ne güzel olcaktı.süttende mahrum kaldı şimdi.
süt anne olayı güzel yaakaydirigubbakcemile3
ama benim sıpa çok iştahsız kimafoldumben

evet senin sorunun senden kaynaklanmıyo cnm üzme kendini toparlanır bu sıpaların neyi tercih edeceği hiç belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…