Selam kızlar emziren anneler lütfen bebeğinizi düşünün şu anki yaptığımız bence daha kutsal bir görev çocuğumuz bize muhtaç onları aç bırakamayız...allahda görüyor sonuçta keyfi bir nedenden dolayı tutmuyorsunuzki yani ben rahatım o nedenle oğlumu aç bırakamam o daha önemli bence... Bu arada dilek ne yaptıki sünnet oldu yaa demir huysuzlukmu yaptı acaba hiç girmemiş siteye merak ettim bi arayım bakım ne yapıyo ...
bizimkide öyle ben gaza bağlıyorum çünkü hep bacaklarını indirip kaldırıyo gözler kapalı ama esneyip duruyo yazık yavruşlara yaaaallahım ya benım kız iki gecedir uykusunda mıkır mıkır uyuyo gözlre kapalı ama hep kıpır kıpır neden oluyodur ya
:roflol::roflol:
hehe önemli değil cnm
teşekkürler canımm
amin inşallahopuyorumnanaktan
23 e bastım :))
hiç yatmadım valla ben
hep ayaktaydım sezeryan yerim artık acımıyor
ama spor mekik falan hak getire
kıskandıııııııııııııımmm:dilcikar::dilcikar:
kıskanma cnm elbet birgün gideceklerrrrrrr
opuyorumnanaktan
nagihan ben emziriyorumda ne oluyor sanki hala 64-65 arasıyım(
saol emelcim
ya nedemek canınızı sıkmaayım aşk olsun cnm ya
yeni ortam daha alışamadın
bide banada olur bazen öle eskiler aklıma gelir moralim bozulur
müge bizimkide öle
geçen babası yatakta yatıyordu koltukaltlarından tuttum babasına doğru
yürümüyo resmen koşuyo yaa
valla ne bileyim bunlar erken yürüyecek sanırım işimiz iş valla koşturup dururuz peşlerindekafamçokkarıştı
saol didem bizde seni öptük
didem aşı falanda mı vurdurmuyosun çocuğa
benim sütüm tamamen bitti artıkmafoldumben
sağmayı deniyorum ama 5 cc bazen geliyormafoldumben
oruç tutucam ama tüm gün egeyle ilgilenirken dayanabilir miyim acep?
Herkese merhabalar!
Ben de hep diyordum Miray geceleri iyi uyuyor diye,nazar mı değdirdim ne,2 gecedir hep ağlanarak sızlanarak kalkıyor,aslında gözzler açık değil,ama ağlıyor ,nedenini bilemedim,gündüz iyi gece böyle.BCG aşısı düne kadar iyice şişmişti,dün de ucunda sarı irin gibi toplanmıştı,aşı dün patladı,acaba diyorum o mu acı yaptı çocuğa,iltihap toplanırken sızlamış olabilir mi,bir fikriniz var mı?
Bugün gündüz uykusuna da baya zor geçti,ilk kez ayağımda salladım,öyle uyudu yavrumm.
Kızlar bu arada Çam sakızı Çoban armağanı hediyeleri herkese ulaştı mı,araya tatiller girdi kaynadı gibi,herkes hediyelerin fotolarını da koymadı sanırsam????
bana kimse bişey yolllamadı bende kimseye bişy yollamadım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bizimkide öyle ben gaza bağlıyorum çünkü hep bacaklarını indirip kaldırıyo gözler kapalı ama esneyip duruyo yazık yavruşlara yaaa
cnm yaaaa bnmde sütüm var ama bizim sıpa bazen emmiyo sağıyorum süt saklama poşeti sipariş ettim yoksa döküyodum istemeye istemeye:1no2: siz bize gelin bizim sütler boşa gitmesin egenin süt annesi lurum:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?