2009 Nisan Anneleri buraya

benim kızı öğlen bi yıkamışım bi yıkamışım hala uyuyo yavrum:)
oh oh maşallah

elifcim aynısı banada oluyor
ne zaman keremin ii bişeyini sölesem hep tam tersi oluyor?*CADIARZU

ben de açlıktan diil de en çok susuzluktan korkuyorum
günler uzun hava sıcak zor valla
aynen bende yaa
evden dışarı çıkmamak lazım

her gün burda ne yemek yapçağımızı birgün önceden söylesek birbirimize ne pişirceğimiz konusunda çok yardımcı olur fikir olur bizlere?

yaaaaaaa bize bide eşimin anneanneside gelcek ben napıcam yaa o bebekten beterrrrrrr yani beter derken yanlış anlaşılmasın bişey söylenmiyo söylediğin zmn çocuk gibi küsüyo herşeyi unutuyo öyle karışma huyu yoktur ama eşim bana yardımcı olurken şimdi hep onun peşinde olacak

kızlar hepinize selam ............

ben çooook kötüyüm yusufun 4 aydır iştahsızlığı hiç bitmiyor ve günlerim süt sağma ve süt vermeyle uğraşıyorum 4 aydır 50 cc sütü abartmıyorum 1,5 2 saatte ve 7 saatte bir zor içiriyorum bugün avazım çıktığınca ağladım annemdeyim yusufu bırakıp alışverişe çıktım gözüm görmek istemiyor tövbeler tövbesi ben yokken annem sarımsaklı yoğurt çorbası yapmış iki kase ondan içmiş ağzı sarımsak kokuyor güler misin ağlar mısın ......

canım sütü reddediyo çorbayı içiyosa artık ek gıdalara geçmek istiyodur belki
ek gıdaya geçme isteğinin önemli bi belirtisiymiş sütü reddetme

sultanın sölediğine ben de katılıyorum valla herkes ne yemek yapıcanı sölesin hergün bi menü oluşur içinden seçeriz biz de
hem bilmediklerimizin tarifini alırız filan güsel olur

yiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhh ooohhhhhh ne gzl kokuoduur o şimdi sarımsaklı sarımsaklı bide gülerki dahada tatlı olur güzelim bende bazen demir emmediğinde delirecek gibi oluyorum bu sefer eşimle kavga etmeye başlıoruz bende odama çekilip ağlıyorum ama napiim öyle yada böyle onlar bizim bebişlerimiz öyle deme annesi bende kızıorum ma sonra işman oluyorum o gülen yüzünü görünce demekki artıık değişik tatlar tatmak istiyo üzülme sende ver yiyosa ooohhhh ne güzel maşallah onaaa
sultanın sölediğine ben de katılıyorum valla herkes ne yemek yapıcanı sölesin hergün bi menü oluşur içinden seçeriz biz de

bende bende bende katılıyoruuummmmmm zaten şu yemek işine uyuz oluyorum

ay bizde hergün
-ben:ne yapayım cnm bugün ne istersin
-eşim: senin canın ne isterse onu yap
-ben: ben sen ne yiceksen yapıcam ben herşeyi yerim biliyosun
-eşim: bende yerim cnm ne istersen yap
diye bir konuşma geçer aramızda sonra yemeği yaparım beyfendi bu böyle yapılmaz şöyle yapılır der bende kafasına tencereyi fırlatırım(fırlatmamda içimden bi geçiririm):roflol::roflol:

ya demir uyuyo ama sürekli kısık sesle ağlıyo sanki inlliyo gibi rüyasında bişylermi görüyo sürekli içini çekiyo ıh ıh ıh diyo yaa dürtüklüyorum kendine geliyo

merhaba bende merve ufaklık nasıl nisan bebekleri için çok aglıyor diyorlar seninki de öyle mi

ya demir uyuyo ama sürekli kısık sesle ağlıyo sanki inlliyo gibi rüyasında bişylermi görüyo sürekli içini çekiyo ıh ıh ıh diyo yaa dürtüklüyorum kendine geliyo

merhaba benim oğlum gazı ya da bir yeri ağrıdığuı zaman inler bir dikkat et istersen

evet mervecim öyle daha doğrusu uykusunda ağlıyo normalde bi problemimiz yok
seninki kızmı erkekmi
farkettiyseniz bu sene erkek senesi çok erkek doğuran varkaydirigubbakcemile3

ben bu ağlama işini dr.a sordum rüyasında ağlar ya da bebeklerde boşluğa düşüş çok olur onun içinde ağlayabilir dedi gazı olduğunda genelde bacaklarını kaldırıp indiriyo şuanki ağlaması o yüzden değil yani

hani derler ya bir çocuğun en iyi dr annesidir diye ben kendi oğlum da gözlemlediğimi söyledim

canım bazen bebekler anneye inat geliştirebiliyorlar. nasıl olsa sütünü sagıp veriyormuşsun, sen verme de annen versin ya da eşin napacak bakalım. belki sana inadından içmiyordur.

bence de güzel olur. bu arada ben çok severim yemek yapmasını.

merhaba bende 20 nisanda doğum yaptım benide aranıza alır mısınız

hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…