oh oh maşallahbenim kızı öğlen bi yıkamışım bi yıkamışım hala uyuyo yavrum:)
elifcim aynısı banada oluyorHerkese merhabalar!
Ben de hep diyordum Miray geceleri iyi uyuyor diye,nazar mı değdirdim ne,2 gecedir hep ağlanarak sızlanarak kalkıyor,aslında gözzler açık değil,ama ağlıyor ,nedenini bilemedim,gündüz iyi gece böyle.BCG aşısı düne kadar iyice şişmişti,dün de ucunda sarı irin gibi toplanmıştı,aşı dün patladı,acaba diyorum o mu acı yaptı çocuğa,iltihap toplanırken sızlamış olabilir mi,bir fikriniz var mı?
Bugün gündüz uykusuna da baya zor geçti,ilk kez ayağımda salladım,öyle uyudu yavrumm.
aynen bende yaaben de açlıktan diil de en çok susuzluktan korkuyorum
günler uzun hava sıcak zor valla
yiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhh ooohhhhhh ne gzl kokuoduur o şimdi sarımsaklı sarımsaklı bide gülerki dahada tatlı olur güzelim bende bazen demir emmediğinde delirecek gibi oluyorum bu sefer eşimle kavga etmeye başlıoruz bende odama çekilip ağlıyorum ama napiim öyle yada böyle onlar bizim bebişlerimiz öyle deme annesi bende kızıorum ma sonra işman oluyorum o gülen yüzünü görünce demekki artıık değişik tatlar tatmak istiyo üzülme sende ver yiyosa ooohhhh ne güzel maşallah onaaakızlar hepinize selam ............
ben çooook kötüyüm yusufun 4 aydır iştahsızlığı hiç bitmiyor ve günlerim süt sağma ve süt vermeyle uğraşıyorum 4 aydır 50 cc sütü abartmıyorum 1,5 2 saatte ve 7 saatte bir zor içiriyorum bugün avazım çıktığınca ağladım annemdeyim yusufu bırakıp alışverişe çıktım gözüm görmek istemiyor tövbeler tövbesi ben yokken annem sarımsaklı yoğurt çorbası yapmış iki kase ondan içmiş ağzı sarımsak kokuyor güler misin ağlar mısın ......
sultanın sölediğine ben de katılıyorum valla herkes ne yemek yapıcanı sölesin hergün bi menü oluşur içinden seçeriz biz de
hem bilmediklerimizin tarifini alırız filan güsel olur
merhaba bende 20 nisanda doğum yaptım benide aranıza alır mısınız
ya demir uyuyo ama sürekli kısık sesle ağlıyo sanki inlliyo gibi rüyasında bişylermi görüyo sürekli içini çekiyo ıh ıh ıh diyo yaa dürtüklüyorum kendine geliyo
kızlar hepinize selam ............
ben çooook kötüyüm yusufun 4 aydır iştahsızlığı hiç bitmiyor ve günlerim süt sağma ve süt vermeyle uğraşıyorum 4 aydır 50 cc sütü abartmıyorum 1,5 2 saatte ve 7 saatte bir zor içiriyorum bugün avazım çıktığınca ağladım annemdeyim yusufu bırakıp alışverişe çıktım gözüm görmek istemiyor tövbeler tövbesi ben yokken annem sarımsaklı yoğurt çorbası yapmış iki kase ondan içmiş ağzı sarımsak kokuyor güler misin ağlar mısın ......
sultanın sölediğine ben de katılıyorum valla herkes ne yemek yapıcanı sölesin hergün bi menü oluşur içinden seçeriz biz de
hem bilmediklerimizin tarifini alırız filan güsel olur
merhaba bende 20 nisanda doğum yaptım benide aranıza alır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?