2009 Nisan Anneleri buraya

benim oğlum da aynı durum da 1 aydır iştahsız aç bırakıyorum yine de ek gıda vermiyorum inanmayacaksınız ama sac kurutma makinesiyle emzirdiğim günler oluyor uyurken daha rahat emiyorlar

bnmkide hapşuruyo ama aşırı değil 4-5 defa hapşuruyodur bende iyi diye bilirim
mervecim bizimkide öyle bizde bazen elektrik süpürgesini açıyoruz şimdi bide ayakta emmeye alıştı

bnmkide hapşuruyo ama aşırı değil 4-5 defa hapşuruyodur bende iyi diye bilirim
mervecim bizimkide öyle bizde bazen elektrik süpürgesini açıyoruz şimdi bide ayakta emmeye alıştı

işin çok zor bir karış boyları var bizi maymun ediyorlar küçük bey bizi hazır olda bekletiyor

olur mu şekerim yanlışın var bu ayda bebekler 3-4 saatte bir emerler bebeklerimiz küçük değilki artık bence onun için emmiyo aynı yanlışı bende yaptım geçen ay dr. 3-3.5 saatte bir emzir dedi öyle yaptım düzene girdi şimdide 4 saat arayla istiyo yediğini sindirmesi gerek bence arayı uzat o zmn emecektir

aslında doğru söylüyorsun ama bizimki 3 dk emiyor bırakıyor kalça çıkıklığı için röntgen çektirdin mi

işte bnmkideöyleydii 4 saate çıkardım iki memeyide 5 dk. emiyo çektirdim cnm ama 2 ay önce istedi dr. bizden çok şükür bişeyi yok

ben 2 dr birde hemşire arkadaşım baktı çektirmene gerek yok bir şeyi yok diyorlar ama benim içim içimi yiyor

yaw diğer tarafta aysuna laf yetiştiriyorum şekerim oğlunun iştahsızlığından yakınıyo aysuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun önemli olan sağlıklı olması her bebek tombik olcak hali yok yaaaaa sen getir bana onu bak ben naparım onu hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…