2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar müge kaçar demir uyandı babası tuzotlu pilav istedi akşamada yürüyüşe çıkıcaz çünkülüm babası maç izlicek bizde kaçıcaz öpüldünüzzzzzz

burda benden yakımıyon mu kız ne ayıpppppppppp
by

tamam cnm yapacak bişii yok bekle dr a gidincede bi göster diyosun yani teşekkürler
bu arada sağ bacağındaki aşıdan bahsediyorum ben

Denizela canım Ela da biraz kilolu değil mi? Deri altı yağ dokusu fazla olduğu için kasa ulaşması zor oluyor. Beni de aşıyı yapan hemşire uyarmıştı. Tuna'nın da bir bacağında şişlik oldu. Hafif hafif masaj yap parmağınla demişti hemşire 1- 2 kez yaptım daha iyi şimdi.

Sevgili Ugly sadece bu kadarını kopyalayacaksın ama sen fotğraf yüklediğine emin misin? http://img89.imageshack.us/img89/5788/shipahoy7120042984.jpg

gezdik gezdik geldiiik.benim kızçem çok sevmeye başladı gezmekleri tozmakları LCW çok ucuzlamış yine dayanamadım aldım da aldım -tatlicadiarzu-

aysun bacım yakınırmıyım senin burada olduğunu bildiğim için yazdım demire bugün bi haller oldu yatmak istemiyo emmiyo zıbıttı yineee oruç tutmaya erkn başladı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…