hoşgeldin dünür:)):
aysun bacım yakınırmıyım senin burada olduğunu bildiğim için yazdım demire bugün bi haller oldu yatmak istemiyo emmiyo zıbıttı yineee oruç tutmaya erkn başladı kaydirigubbakcemile3
normal doğum yapan varmıııııııııııııııı
yok cnm meşgul felan değilim öle denk gelmiş
ii o da uyudu şimdi erken uyud bugün
babsıda daha gelmedi yanlız takılıyorum neler aldın ecrine
çocuğun yediği içtiği sevap,giydiği harammış
benim kuşumun gözünün üstünde kılcal damar toplanması var (çileği var :asigim: ) 2-3 yaşında tamamen geçer diyor doktorlar.aynı şey banada oluyor canım
bende bursada gezerken acaba burdan arkadaşlarla karşılaşabilrimiyim acaba diye bakınıyorum ::::::::))
hee buarada ,beşevlerde oturuyorum ben
s ebru bebişin resmine baktımda kaşının üstüne ne oldu öyle resimdenmi acaba
ben de normal doğum yaptım bir listemiz vardı kim ne zaman nasıl doğum yaptı onlar yazıyordu. nisan anneleri topiğinin altında bir yerlerde olması lazım ordan da bakabilirsinnormal doğum yapan varmıııııııııııııııı
kenim kızım da kollarını ve bacakları iki yana açmadan uyuyamıyor. mecbur hep sırt üstü oluyor tabi. gün içinde salıncakta falan uyursa sadece hafif oturarak uyumuş oluyor.kızlar birşey sorucam ben egeyi hep sırt üstü yatırıyorum ama sırtı pişiyo rahatsız oluyor.
yan yatırsam kolu acırsa diye düşünüyorum.
yüzüstüde korkuyorum.
sizler ne yapıyorsunuz?
sizler kalça çıkıklığı için röntgen çektirdiniz mi
kızlar ben grip oldu ve kötü haber oğluma da bulaştırdım of
kızlar birşey sorucam ben egeyi hep sırt üstü yatırıyorum ama sırtı pişiyo rahatsız oluyor.
yüzüstüde korkuyorum.
sizler ne yapıyorsunuz?
aaaa aşkolsun o kdr güvenin yok yani hem yeni tanıştığım birine seni çekştirecek kdr yüzsüz değilimdirlülülülülülühade hade yaz yaz sonra kıvırrr.
bwnde herkes sezeryan sanıodum ne gzl ya bende çok istedimde olmadııııbenneyaptımkiben normal yaptım
bi kaç kişi daha vardı normal yapan
ewet bencede demirinde giymediği biiirr srüüü kıyafeti var ki hepside hediye geldiçocuğun yediği içtiği sevap,giydiği harammış
kızlar birşey sorucam ben egeyi hep sırt üstü yatırıyorum ama sırtı pişiyo rahatsız oluyor.
yüzüstüde korkuyorum.
sizler ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?