2009 Nisan Anneleri buraya

yok cnm meşgul felan değilim öle denk gelmiş
ii o da uyudu şimdi erken uyud bugün
babsıda daha gelmedi yanlız takılıyorum neler aldın ecrine

yok cnm meşgul felan değilim öle denk gelmiş
ii o da uyudu şimdi erken uyud bugün
babsıda daha gelmedi yanlız takılıyorum neler aldın ecrine

kış geliyor ya şortlar tshirtler çok ucuzlamış 2 şort 6liraydı tshirtler teki 7 lira öyle de süslüler ki pullular falan 1 1.5 yaş için de aldım tulumlar çoraplar pijamalar birsürü şey aldım.biraz aşırıya kaçıyorum ama daayaanaamıııyyooorrruuumm.kendime bişşey almıyorum valla ecrine almaktan

selam kızlarr ben bugun mevlüde gitmiştim her zamanki gibi kayra durmadı kalabalığı hiç sevmiyo sürekli ağladı ordan kaynanamlara geçtik bizimki normalde 7.30 gibi gece uykusuna dalar saati geçti çıldırdı ve asla uyutamadık eve geldik sustu ve mışıl mışıl uyumaya başladı bizim sıpa evini arıyo ve gezmeyi hiç sevmiyo ben hep evde oturiyim en iyisi

kızlar birşey sorucam ben egeyi hep sırt üstü yatırıyorum ama sırtı pişiyo rahatsız oluyor.
yan yatırsam kolu acırsa diye düşünüyorum.
yüzüstüde korkuyorum.
sizler ne yapıyorsunuz?

burcu_arda bizimkide öyle çok ayırt ediyıor farklı ortamı uyku falan kalmıyor işimz zor vallahi
aysun cum ben yan yatırıyorum o uykusunda yüz üstü dönüyo zaten dönmediysede ben gidip döndürüyorum acımaz kolu merak etme

benim kuşumun gözünün üstünde kılcal damar toplanması var (çileği var :asigim: ) 2-3 yaşında tamamen geçer diyor doktorlar.
normal doğum yapan varmıııııııııııııııı
ben de normal doğum yaptım bir listemiz vardı kim ne zaman nasıl doğum yaptı onlar yazıyordu. nisan anneleri topiğinin altında bir yerlerde olması lazım ordan da bakabilirsin
kızlar birşey sorucam ben egeyi hep sırt üstü yatırıyorum ama sırtı pişiyo rahatsız oluyor.
yüzüstüde korkuyorum.
sizler ne yapıyorsunuz?
kenim kızım da kollarını ve bacakları iki yana açmadan uyuyamıyor. mecbur hep sırt üstü oluyor tabi. gün içinde salıncakta falan uyursa sadece hafif oturarak uyumuş oluyor.

sizler kalça çıkıklığı için röntgen çektirdiniz mi

canım röntgen değil ultrasonla bakılıyor ve evet biz yaptırdık bence sen de yaptır aklında kalmasın bazen açısı az bozuk oldugunda elle muayenede farkedilemeyebiliyor.

kızlar ben grip oldu ve kötü haber oğluma da bulaştırdım of

geçmiş olsun canım ikinize de. fazla giremiyorsun artık özlüyoruz seni valla.

yüzüstüde korkuyorum.
sizler ne yapıyorsunuz?

benimki dogdugundan beri sırt üstü yatıyor ama bu aralar dönmeye basladıgı için yüzstü ya da yan da yatıyor kafasına göre.

ii geceler kızlar bugn hiç girmemiştim annemgl süprz yapmş çıkıp geldiler ramazanı burda gecireceklerrr bayramıdaaaa çok mutluyummm hepinizi öpüyoruummmmmmm byyyy

hade hade yaz yaz sonra kıvırrr.
aaaa aşkolsun o kdr güvenin yok yani hem yeni tanıştığım birine seni çekştirecek kdr yüzsüz değilimdirlülülülülülü
ben normal yaptım
bi kaç kişi daha vardı normal yapan
bwnde herkes sezeryan sanıodum ne gzl ya bende çok istedimde olmadııııbenneyaptımki
çocuğun yediği içtiği sevap,giydiği harammış
ewet bencede demirinde giymediği biiirr srüüü kıyafeti var ki hepside hediye geldi
yüzüstüde korkuyorum.
sizler ne yapıyorsunuz?

bizimkinin nsıl yattığını gördün:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…