2009 Nisan Anneleri buraya

ben şuanda süt sağıyorum gerçi ben değil makine sağıyo ama hala boşalmadı sütte var bazen inat ediyo gelmiyooo

kızlar cenkimin ön üst iki dişi çıkıyoooo
nasıl sevindim sormayın herkese telefon açtım sonra kardeşim üzüşmen lazım oysaki dedi
emerken yandın o hiç aklıam gelmemiş ben heycan yapmışım ama olsun bigün olcaktıı
ama çok zormuş nasıl ağlıyo huysuzlanıyo emmiyo sormayın allah kolaylık versin hem bize hem bebeklerimize

ben yine bekçi...............
kalktım süt sağmya ama bugn mızırdanıpta pek emmediği için kaldırıp emzirdim tekini emdi uyuyakaldı bende diğerini sağıyorum
kızlar sürekli sağıp biberonla verddiğin zmn süt neden azalırki sonuçta göğüs dolu kalmıyo kafamçokkarıştı
ayrıcana herese HAYIRLI RAMAZANLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

ben güne erken başladım...idil 4 te kalktı ve şu saat iitibarı ile daha yeni gözlerini kapıyor ...ve bu bebek akşam 11.30 ta uyudu...şunun uyuduğu saate bakın sadece 4.5 saat...zombi oldum artık.....ekmek arası bişeyler yeyip başladık oruca allah daim etsin.....bir 15 dakika daha sallıyımda sonra yatırırım zaten 1 saat sonrada kalkıcam işe:1closedeyes:

günaydınlarkaydirigubbakcemile2
demiri emzirdim:ecrin_bebek:
yine tek meme emip uyudu sıpamafoldumben
yine sağıyorum erkenci kimse yok ne gzl uyuyosunuzzemuszemus
başım ağrıdı
üffff bazen sıkılıyorum bu emme işinden valla
emmiyo sorun çıkarıyo diyorum dayicam mamayı görücen gününülmaz:

günaydınlar!!
abicim hiç uyumuyormusunuz siz
saat 5 te bile pc açıp mail atıyorsunuz tebrikler!!!

hayırlı olsun canım dişiniz
ben hep bebklerin en ilk alt dişi çıkıyo sanıyodum demek farklı olabiliyomuş
geçen emzirme odasında bi kadın emzirirken bi bağırdı noldu dedim dişi daha yeni çıktı da farkında diil arada ısırıyo dedi

günaydınlar herkese.. ve tabiiki hayırlı ramazanlar... offf bugün dişçiye gidiyorum aslında bana kalsa gene gitmezdim de kociş zorla randevu almış tutturdu itiraz yok gidiyoruz diye...

gunaydın nisan anacıkları ve hayırlı ramazanlar
nagihancım anneciğin gelmiş ne guzel yanına sevındım canım
cenkimizinde dişleri çıkmış maşallah subanallah diyelim
galeta ben akşam seleni uykudan ölene denk beklettım sonra uyuttum malum perti çıktığı için az önce kalktı ve gece uyudu mıkırdamadan bundan sonra ona böylesi şart demekki

günaydınn
sehercim sana mesaj gnderilemiyor msn istemiştin ya tarif için mesajını cevaplayınca "ssengun isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz."yazısı çıkıyor

kimler oruç tutuyooo ben tutamıyorum emziriyorum bide benimki hiç durmuyo sürekli bi efor istiyo uğraşmak oruçken bide sinirli oluyorum benim sinirim kayrayada geçmesin napalım allah affetsin.

ben de tutmuyorum
zavallı kocişe sahura da uyanamadım bile yarım saat öncesinde emzirmeye kalkmıştım die
adamcağız tek başına hazırlamış yemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…