2009 Nisan Anneleri buraya

ayy ianmıyorum benimkinin aynısı daha tenceredeyken kusur bulmaya başlar yağsız olmuş,salçası fazla olmuş ekşi olur,biraz özlenseydi yemek ...vs delirtiyo beni bekarken bütün yemekleri yapardım iyide bilirim ama evlenince bunun kusur bulmaları yüzünden kendimi yemek yapmayı bilmez sandım bi aralar yine bigün onun sevdiği bi yemek yaptım tabağa bakarak yorum yapınca yineee hooop çöpe içim rahatladı artık daha yumuşak eleştiriyo:) hatta yemekteyiz puanlarından veriyo bazenkaydirigubbakcemile3

günaydınlar milleeeeet bende orucum şimdilik herşey yolunda sütümde iyi ama daha sabah saatleri anlık yazarım saat ilerledikçe bişey olmaz bence ya

günaydın benim kızda gece oruç tutmak için kalktı ama ben zorla emzirdim sabah :)
ay delirtti bizi benle beraber uyandı. yanımıza da almadık iyice uykusu dağılmasın diye ama yine de uyumadı. en sonunda 2 saat sonunda çıldırdı da zorla uyuttum. off napıcaz tüm ramazan böle olmaz umarım

bu bebeler büyüdükçe huy çıkarıyolar bizimkinin yeni huyu başka evlerde uyumama yaa 2 akşamdır biyerlere gidiyoz evelki günkinde 7 de uyuya çocuk 9 a kadar uyumadı gülücükler saçtı herkese dünde ağladı ce uyumadı eve girer girmez uyuyo ama bende öyleymişim küçükken unutsa bu huyu bar benim kadar gezenti anası var ben naparım yoksa:)kalabalıkta sevmiyo zaten ha bide dünkü gezmede noldu ne uyuz insanlar vardı eltimin abisinin karısı vardı 1.5 aylık 2.kız bebeği olmuş bebeği emzirirken bile port bebe varya kulpundan tutunup taşınan onuniçine göğsüne kaldırıp emzirdi uyuturkende onu ayağına koyup sallıyodu nazar değer diye bütün gün içinden çıkarmadı bu sıcakta kat kat giydirmiş bide ayy dönp bakmadım bile inanamadım onunla emziriyodu altının bile hiç değiştirmedi ne suratsız insanlar var sonra onlar gidince eltim diyoki bak millete neler yapıyo send pembe şortları giydirmişsin nazar değer dedi bişey olamz allahın izniyle dışarı çıkmadan okurum zaten evde çok güldüm kadına ma eşme taklidini yaptım

sultancım bende aynı fikirdeyim yemek yapmayı severim ama her gün ne yapıcam fikri beni çıldırtır iftar menülerimizi / tariflerimizi paylaşalım (acaba yeni topic mi açsak?) bende bu sabah bu fikirle geldim baktım sen yazmışsın bu konuyu atlamayalım lütfennn

ya demir uyuyo ama sürekli kısık sesle ağlıyo sanki inlliyo gibi rüyasında bişylermi görüyo sürekli içini çekiyo ıh ıh ıh diyo yaa dürtüklüyorum kendine geliyo

canım rüyalarında korkarlarmış ağlayıp inlerlermiş öle olduğunda ben kucağıma alıp "yok annecim güvendesin kimse hiç bişey yapamaz sana hadi bitanem rahat uyu " diyorum kucağımda geçiyor gerçekten ağlaması .......

evet bende onlardan biriyim benimde asrın ım var

canım hoşgeldin benim adım sinem ..............

kızlar sizin bebekler de çok hapşuruyor mu? Benimki baslıyor sabahtan aksama kadar en az 10 kere hapşuruyordur. Sizde durum nasıl?

bizimkide hapşurur saymadım ama hapşurur gün içinde 7-8 defa ama benim pis kızım özellikle mama yerken hjapşuruyo ve ben kendi yastığımız batıyo ben çığlık çığlığa hanım gülüyo o gülüşüde her şeye yetiyooo

kızlar ben grip oldu ve kötü haber oğluma da bulaştırdım of

canımcım geçmiş olsun dikkat edin kendinize ... Eskisi kadar girmez oldun çiçekçim ara verdin buı aralar

idil tıpkı koca insan gibi yatağına yatırır yatırmaz pozisyon kıçını devirmece

aynen zeynepte aynı gülşencim hatta sen bir resmini koymuştun idilin kafa sonradan monte edilmiş gibi diye notluydu sanki zeynep yatıyo aynııı ............

ii geceler kızlar bugn hiç girmemiştim annemgl süprz yapmş çıkıp geldiler ramazanı burda gecireceklerrr bayramıdaaaa çok mutluyummm hepinizi öpüyoruummmmmmm byyyy

canımcım gözün aydın ne mutlu sana ......

bende orucum kızlar allah yardımcımmız olsun bu bebelerle

herkezlere günaydın güzel nisan anneleri hayırlı ramazanlar diliyorum biz anne sütü almadığımızdan bende oruçluyum (emziriyor olsaydım kesinlikle tutmayacaktım burada allahın anneye bir ikramı var sütüm için tutardım bu şahsi fikrim) allah herkesin orucunu kabul etsin ....

yok canım anne sütü orucu bozmuyomuş bizimki öle dio
hem emerim hem orucumu tutarım dio:)

:) off yaramazlar. ben tutmuyorum oruç sütüm azalmasın diye o oruç tutmaya kalkıyor. yatakta debelenirken biraz uyuyayım diyorum yok ya bağırıyor ya da ayaklarını küt küt yatağa vuruyor. bizim eşimle konuşmaya başlarsak hemn susuyor bizi dinliyor. hadi ben gündüz yatarım eşim hem oruçlu hem uykusuz olacak bugün. zaten gece yataktan yuvarlandı :roflolna da gülmekten kızı uyutamadım. bu çılgın kız bizi mahvetti.

ben bugün karnıyarık yapıcam yanına pilav cacık
bi de çorba yapıcam ama ne yapsam kızlar
e bi de tatlı lazım şimdi oruçlu adama

canım yanlız değilsin bende varımmmm ben hiç bi yere gidemiyorum inan burnumdan geliyo gezme akşam 7-8 gibi evde uyuması lazzımmış küçük beyin kokusunu alıyolar sanırım:ecrin_bebek:

ay maşallah yemekler yapılşmış bile. ben çok tembelim herhalde sizi gördükçe şaşıyorum benim menum bile olmaz en fazla iki çeşit yemek yapabilirim. zaten çok fazla çeşitte bilmem. ramazan geldi napıcam bilmiyorum. sizi görse benim koca beni boşar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…