- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
oruçluyum..
ay bizde hergün
-ben:ne yapayım cnm bugün ne istersin
-eşim: senin canın ne isterse onu yap
-ben: ben sen ne yiceksen yapıcam ben herşeyi yerim biliyosun
-eşim: bende yerim cnm ne istersen yap
diye bir konuşma geçer aramızda sonra yemeği yaparım beyfendi bu böyle yapılmaz şöyle yapılır der bende kafasına tencereyi fırlatırım(fırlatmamda içimden bi geçiririm):roflol::roflol:
oh oh maşallah
elifcim aynısı banada oluyor
ne zaman keremin ii bişeyini sölesem hep tam tersi oluyor?*cadıarzu
aynen bende yaa
evden dışarı çıkmamak lazım
her gün burda ne yemek yapçağımızı birgün önceden söylesek birbirimize ne pişirceğimiz konusunda çok yardımcı olur fikir olur bizlere?
ya demir uyuyo ama sürekli kısık sesle ağlıyo sanki inlliyo gibi rüyasında bişylermi görüyo sürekli içini çekiyo ıh ıh ıh diyo yaa dürtüklüyorum kendine geliyo
evet bende onlardan biriyim benimde asrın ım var
kızlar sizin bebekler de çok hapşuruyor mu? Benimki baslıyor sabahtan aksama kadar en az 10 kere hapşuruyordur. Sizde durum nasıl?
kızlar ben grip oldu ve kötü haber oğluma da bulaştırdım of
idil tıpkı koca insan gibi yatağına yatırır yatırmaz pozisyon kıçını devirmece
ii geceler kızlar bugn hiç girmemiştim annemgl süprz yapmş çıkıp geldiler ramazanı burda gecireceklerrr bayramıdaaaa çok mutluyummm hepinizi öpüyoruummmmmmm byyyy
bende orucum kızlar allah yardımcımmız olsun bu bebelerle
yok canım anne sütü orucu bozmuyomuş bizimki öle dio
hem emerim hem orucumu tutarım dio:)
canım yanlız değilsin bende varımmmm ben hiç bi yere gidemiyorum inan burnumdan geliyo gezme akşam 7-8 gibi evde uyuması lazzımmış küçük beyin kokusunu alıyolar sanırım:ecrin_bebek:bu bebeler büyüdükçe huy çıkarıyolar bizimkinin yeni huyu başka evlerde uyumama yaa 2 akşamdır biyerlere gidiyoz evelki günkinde 7 de uyuya çocuk 9 a kadar uyumadı gülücükler saçtı herkese dünde ağladı ce uyumadı eve girer girmez uyuyo ama bende öyleymişim küçükken unutsa bu huyu bar benim kadar gezenti anası var ben naparım yoksa:)kalabalıkta sevmiyo zaten ha bide dünkü gezmede noldu ne uyuz insanlar vardı eltimin abisinin karısı vardı 1.5 aylık 2.kız bebeği olmuş bebeği emzirirken bile port bebe varya kulpundan tutunup taşınan onuniçine göğsüne kaldırıp emzirdi uyuturkende onu ayağına koyup sallıyodu nazar değer diye bütün gün içinden çıkarmadı bu sıcakta kat kat giydirmiş bide ayy dönp bakmadım bile inanamadım onunla emziriyodu altının bile hiç değiştirmedi ne suratsız insanlar var sonra onlar gidince eltim diyoki bak millete neler yapıyo send pembe şortları giydirmişsin nazar değer dedi bişey olamz allahın izniyle dışarı çıkmadan okurum zaten evde çok güldüm kadına ma eşme taklidini yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?