2009 Nisan Anneleri buraya

kızlarr yaa az önce bizim ufaklıkla resmen boğuştum uykusu iice geldi ağlayıp durdu yatağına attım kendi kendine uyusun diye yok ayağıma aldım imkanı yok kendini atmaya çalışıyo ve ağlıyo sonunda gene salıncağına koydum uyudu hemen ayağa tekrar alışssa keşke bari bi yere gittiğimde en azından ayağıma alırım yok anam ben evden çıkmıyım(((((

canım yanlız değilsin bende varımmmm ben hiç bi yere gidemiyorum inan burnumdan geliyo gezme akşam 7-8 gibi evde uyuması lazzımmış küçük beyin kokusunu alıyolar sanırım:ecrin_bebek:

benim kızım da öyle. şimdi iftar organizasyonları başlayacak napıcaz bilmiyorum. bu gece deneme yapıcam 7 gibi uykusu gelirse 1 saat uymasına izin verip uyandırıcam ki gece daha geç yatmaya alışsın. sonra yine 3 te ufak bi tıkırtıya uyanmasın. uykusunu almış oluyor 3-4 gibi sonra sahurda ses oldmu uyanıyor hemen kafamçokkarıştı

iftara misafir alıcak mısınız bu sene kızlar
ben okullar açılmadan bi kaç kişiyi çağırmak istiyorum ama bebişle nasıl olcak die de korkuyorum
evde yardım etcek biri de yok ki ben yemek filan yaparken bebeğe baksa
en iisi bi arkadaşı alayım ilk önce eşiyle beraber deneme amaçlı
hem az kişi zor olmaz hem de arkadaş ayıp olmaz ilgilenemezsem

kızlar iftar yemeği için konu açtım ama hamişleri unuttum olmaz demi ay siliyimmi becerebilirsem

ya hamişler de bakmayıversinler canım
ona bakarsan bu sitede de yemek tarifleri bölümü var internette de bi sürü yemek bloğu var

canım pompayla sağan bazı kişilerin sütü azalıyor bir çok kişiden duydum bunu. bir de pompa çok fazla bosaltıyor gögüsleri, dolması çok uzun zaman alıyor. seni rahatlatacak kadar birazcık sagıp bırak bence.

oruçlu olan annecikler allah kabul etsin süt verenlerin sütü eksilmez inşallah... :Saruboceq:

valla ben geçen sene cagırmadım hamileydim zaten. bu sene insanlar beklerler ama bilmiyorum vallahi. belki annem gelir de çocuga bakarsa yemek yaparım ya da en iyisi ben cocuga bakiim annem yemek yapsın :))

valla ben daha ilk gunden misafir aldım bile bu gece 6 kişi misafirim var yyemekleri hazırlamay çalışıyorum şimdide çoğunu bıtıdım gerçi tatlıyı falan da yaptım

günaydınlar!!
abicim hiç uyumuyormusunuz siz
saat 5 te bile pc açıp mail atıyorsunuz tebrikler!!!

valla 5 te ben mail attığım için üstüme alındım deniz onun için sana şüle diyim....uyuyan bir bebeğin varsa yat kalk şükret Allaha....yoksa benim gibi hergece 4 le 6.30 arası bebe eyliyosan çaresiz duvar seyretmek yerine pc ye sarıyorsun....yoksa hiçbir aklı başında anne o saatte dur uykumdan uyanayımda yazayım demez....kaydirigubbakcemile3....zaten ben artık delirme safhasındayım kriter olamamda....
kızlar iftar yemeği için konu açtım ama hamişleri unuttum olmaz demi ay siliyimmi becerebilirsem

yok yok silme hamişler zaten oruç tutmuyor bakıp yaparlar........sende listeye avakoda yazmazsın olur biter....güzel topic sevdim ben

ben çağırıcam canım ama sadece h.sonları eşim yardım eder azcık hem ufaklıkla ilgilenir,gerçi ben annemleri,kaynanamları bide abim ve ablamları çağrıcam e onlarda yabancı değil zaten gerekirse onlarda yardımcı olurlar .

kızlar sizin pıtırcıklar uyurken sese karşı nasıllar ben tv falan açık uyuttum hep alışssın diye ama ufacık tıkırtıya uyanıyo şimdi parmak ucumda hareket ediyorumm

ben bugün karnıyarık yapıcam yanına pilav cacık
bi de çorba yapıcam ama ne yapsam kızlar
e bi de tatlı lazım şimdi oruçlu adama

GÜZELMİŞ MENÜ TATLI TARİFİN BENDEN OLSUN (GECE SAHURDA KOYDUM VALLA KAYISILARI SUYA BEKLEMESİ İÇİN) KAYMAKLI KAYISI TATLISI YENİ TOPİCDE İSTEYEN OLURSA TARİFİNİ YAZABİLİRİM

CANIM BEN BU SENE BAYA BİR MİSAFİR ALICAM GEÇEN SENE HAMİLE OLDUĞUMDAN VE HAMİLELİĞİM TEHLİKELİ OLDUĞUNDAN KİMSEYİ ÇAĞIRMAMIŞTIM BU SENE ÇAĞIRICAM ARTIK ZEYNEPLE NASIL OLUCAK BİLMİYORUM AMA GERÇİ ANNEMLER YAKIN BANA ONLARA BIRAKIRIM OLMAZSSA AMA ZATEN BİZ KIZIMLA MUTFAKTA HERGÜN YEMEK YAPIYORUZ ANA KUCAĞINA KOYUYORUM ONU TELEVİZYON PROGRAMI GİBİ KIZIMA TARİFİ ANLATA ANLATA ŞARKILAR SÖYLEYE SÖYLEYE YEMEĞİMİZİ KOYUYORUZ SONLARA DOĞRU ZEYNEBİN UYKUSU GELİYO YEMEK OCAKTAYKEN BEN ZEYNEBİ UYUTUYORUM BAZEN YEMEĞİ UNUYORUM YANABİLİYO 2 YEMEĞİM ÖLE HEBA OLDU (((((((

ya hamişler de bakmayıversinler canım
ona bakarsan bu sitede de yemek tarifleri bölümü var internette de bi sürü yemek bloğu var

YANİ BENCEDE BAKMAK İSTEDİKTEN SONRA İNTERNET DOLUUU BAKMAYIVERSİNLER .......zemuszemus

kızlar herkese merhaba,,
ben geldim... 1 günlüğe gittik geldik... barancıkta bizle yollarda ,,,uyudu durdu...
allaha şükür huysuzluk etmedi orda...

ama bugün uyumuyor... ağlıyıp duruyor.. öyle yorgunumki...evde de bir sürü iş var....
ne yapcam bilemiyorum..

bu arada herkese hayırlı ramazanlar diliyorum...

ben bu senede tutmayacağım..
baran sadece anne sütü yiyor , azalsın istemiyorum...

kızlar sizin pıtırcıklar uyurken sese karşı nasıllar ben tv falan açık uyuttum hep alışssın diye ama ufacık tıkırtıya uyanıyo şimdi parmak ucumda hareket ediyorumm

canım tv acık uyutmak iyi değil. uyurken bile ses bombardımanına maruz kalıyorlar. ev gürültüsü olabilir ya da dinlendirici bir müzikle uyutabilirsin. bizim evin arkasında inşaat var zavallı yavrum tak tuk seslerinden illallah geldi artık. bayram gelse de tasınsak..

günaydın şirvancım bebekle zor iş yapmak ben geçen hafta bboya yaptırdım öldüm temizlikte gerçi akıllı durdu kuzum ama allah kolaylık versin sana

demircim sütünü elektrikli pompayla sağıp bebeğine biberonla veren, daha sonra sütü biten biri olarak şunu söyleyebilirim ki keşke ege emseymiş memeyi.
sağlık ocağındaki ebe,egenin dr.u pompanın sütü azalttığını sebebinin de bebeğin emiş gücü kadar kuvvetli olmadığını söylemişlerdi.
meraklı misafir canım bebek emdikçe süt yenilenir o yüzden pompayla az sağ diye birşey yok daha da kötü.

GÜZELMİŞ MENÜ TATLI TARİFİN BENDEN OLSUN (GECE SAHURDA KOYDUM VALLA KAYISILARI SUYA BEKLEMESİ İÇİN) KAYMAKLI KAYISI TATLISI YENİ TOPİCDE İSTEYEN OLURSA TARİFİNİ YAZABİLİRİM

güzelmiş canım tarifini bekliyorum diğer topicte

benımkı süpürge çalışsa bile uyur seste gunduz ama gece tahammulu yok sese

benimki de aynen öle gündüz süpürge sesinde uyuyan çocuk gece terlik sesimden sıçrayıveriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…