2009 Nisan Anneleri buraya

canım geceleri göğüsleri çok sızlıyormus da o yüzden sagıyor arkadas, ben de birazcık bosalt rahatlayınca bırak hepsini sagma dedim çünkü bebegi emiyor memesinden zaten.

şirvancım hoşgeldin allah kolaylık versin ..... Nasıl geçti nişanınız ...

saol canım... Aşağıdaki resimler ne güzel olmuş...
27 nisan 2009 baranında doğum tarihi....

Ne günlerdi beee..
Nasıl çabucak geçti.. Doğdularda 4 aylarınaa girdiler.

zeynep dünyaya geldiğinden beri zaman öyle hılı geçiyor ki yarın bizim 5. Ayımız doluyor ...........

şirvancım hoşgeldin allah kolaylık versin ..... Nasıl geçti nişanınız ...

zeynep dünyaya geldiğinden beri zaman öyle hılı geçiyor ki yarın bizim 5. Ayımız doluyor ...........

iyi güzeldi.. evde oldu.. zaten .. nişan alışverişine beraber çıktık.. kaynanalık yaptım biraz (şaka şaka)

eltimde oldu bakalım nasıl anlaşabilecekmiyiz.. gerçi kız 85 li küçük biraz dedim..
ama sonra bizim topiktede 80 liler var... bak onlarla ne güzel anlaşıyorsun dedim kendi kendime ....

imam ninkanığıda kııyıldı.. bayramdan sonra da düğün olacakmış...
ben bayramdan sonra taşınmayı düşünüyordum... şimdi birde düğün teleşı olacakk..
ne yapcam bilmiyorum.. yakında çıldırıyorum diye bağırabilirm....

diğer topiğin içine ettiler yani bravo.....ne hamilelikmiş beeee sanki benim başımdan geçmedi....o zaman reklamları falanda seyredemezler bunlar....olmadı burdan yazarız tarifleri....adamı oruçlu oruçlu sinir ediyorlar.....burdan en şehvetli yemek resimleri yayınlamayan gülşen değildir.....

diğer tarafı okumadım bilmiyorum ne olduğunu ama....

hamileyse.. canının isteyeceği bişey olur diye okumasın ..

sen yaz gülşemcim... ben kızarım onlara...

ohh hamaratlara da bakın yemekler yapılmışş
ben ecrini ayağımda sallarken uyuyakalmışım gerçi yemeklerimi gece yaptım sahura hazırlık derken bugünkileride çıkardım aradan.
gülşen niye kızdın anacım du bakim topiğe

Ya zaten yÖnetıcıler yemek bÖlÜmÜnden devam edın dıye uyarı verdıler Şımdı konunun devam etmesı ne kadar doĞru olur kı

ya yuh yaaaaa ne vardı sanki ya neyse yorum yapmıyom başka sinirlendim burayada bişey olur aman kızlar boşverin herkes kendince haklıdır

arkadaşlar yöneticilerin gösterdiği yerden açarız konumuzu sıkmayın canınızı ne güzel tariflerimi paylaşcaz menülerimizi paylaşcaz misafirlere güzel ikramlarda buluncaz hadiiiiii sıkmayın canınızı bi alıngan hamiş yüzünden yapmayın hadiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…