kolay gelsın muhtar
demircim sütünü elektrikli pompayla sağıp bebeğine biberonla veren, daha sonra sütü biten biri olarak şunu söyleyebilirim ki keşke ege emseymiş memeyi.
sağlık ocağındaki ebe,egenin dr.u pompanın sütü azalttığını sebebinin de bebeğin emiş gücü kadar kuvvetli olmadığını söylemişlerdi.
meraklı misafir canım bebek emdikçe süt yenilenir o yüzden pompayla az sağ diye birşey yok daha da kötü.
kızlar herkese merhaba,,
ben geldim... 1 günlüğe gittik geldik... Barancıkta bizle yollarda ,,,uyudu durdu...
Allaha şükür huysuzluk etmedi orda...
Ama bugün uyumuyor... Ağlıyıp duruyor.. öyle yorgunumki...evde de bir sürü iş var....
Ne yapcam bilemiyorum..
saol canım... Aşağıdaki resimler ne güzel olmuş...
27 nisan 2009 baranında doğum tarihi....
Ne günlerdi beee..
Nasıl çabucak geçti.. Doğdularda 4 aylarınaa girdiler.
bayılıyorlar zaten süpürge, fön makinası seslerine..
canım yaseminin aşağıdaki resmine bakınca kereme benzettim .gözler sanki onun gözleri...
allah bağışlasın çok tatlı olmuş..
şirvancım hoşgeldin allah kolaylık versin ..... Nasıl geçti nişanınız ...
zeynep dünyaya geldiğinden beri zaman öyle hılı geçiyor ki yarın bizim 5. Ayımız doluyor ...........
diğer topiğin içine ettiler yani bravo.....ne hamilelikmiş beeee sanki benim başımdan geçmedi....o zaman reklamları falanda seyredemezler bunlar....olmadı burdan yazarız tarifleri....adamı oruçlu oruçlu sinir ediyorlar.....burdan en şehvetli yemek resimleri yayınlamayan gülşen değildir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?