ben kendi adıma yazmam diğerine girer okurum ama yazmam......kuruyasıca arnavut inadım vardır.....buyrunnnnnnnnn
aynen ya heh:))ay maşallah yemekler yapılşmış bile. ben çok tembelim herhalde sizi gördükçe şaşıyorum benim menum bile olmaz en fazla iki çeşit yemek yapabilirim. zaten çok fazla çeşitte bilmem. ramazan geldi napıcam bilmiyorum. sizi görse benim koca beni boşar herhalde.
diğer topiğin içine ettiler yani bravo.....ne hamilelikmiş beeee sanki benim başımdan geçmedi....o zaman reklamları falanda seyredemezler bunlar....olmadı burdan yazarız tarifleri....adamı oruçlu oruçlu sinir ediyorlar.....burdan en şehvetli yemek resimleri yayınlamayan gülşen değildir.....
:lepi::lepi:ehehe bide nisan hamileleri toğindeyim burası benim yerim moduna girmedimi hey allahım ya kaydirigubbakcemile3 1 senedir kim canlı tutuyo burayı bee o kadar insiyatifimiz de yokmuş çat diye kapandı konu bizde protesto edip bir hafta para kazandırmasakmı laelaelaelaelae amaninn benide yasaklarlar şimdi -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?