2009 Nisan Anneleri buraya

çiçek olmalıydı yemek topiğinde
daha yaptığı pastaların resimlerini paylaşcaktı bizle sözü vardı
hele bi iileşsin gelsin yapışalım yakasına

o zaman aynı konuyu yemek topiğinde 2009 nisan annelerinin iftar menüsü diye açsın biri ben açmam bu kez meraklı sen aç hadi iyi olmuştu

ben kendi adıma yazmam diğerine girer okurum ama yazmam......kuruyasıca arnavut inadım vardır.....buyrunnnnnnnnn

gülşencim yapma yaaa boşverr bak güzel olucak gerçekten ..... şimdi belki tarif felan yazmassın anlarım menü yazmassın anlarım ama bizlerin yazdıklarınada mı yorum yapmıycan ....

ya örtmen kızlar seminer döneminde napıcaksınız
ben kızımı da yanımda götüreyim diorum ama ne biliim bi sorun filan çıkar mı acaba

slm kızlar inanamıyorum ya sabah sabah amma sinir oldum
güzelim konu kilitlenmiş yaa
herkesin hevesini kaçırdılar
hem biz 2009 nisananneleri olarak paylaşım yapmak istiyorduk ya
vallahi şu an çok sinirliyim ya

günaydınnnn
ramazanlarrr mutlu kutlu olsunnnnn

bakıyorum oruc oruc sinirler bozulmussss
bosverin orayı burayıııı siz burdan yazınnn
her ne kadar yemek yaomasakta fikrimiz olur bizimde:::)))))

bende oruc tuttum bugun bakalım süt durumu nasıl olacakkk:::????

kocaman öpüyorummmmm

ehehe bide nisan hamileleri toğindeyim burası benim yerim moduna girmedimi hey allahım ya kaydirigubbakcemile3 1 senedir kim canlı tutuyo burayı bee o kadar insiyatifimiz de yokmuş çat diye kapandı konu bizde protesto edip bir hafta para kazandırmasakmı laelaelaelaelae amaninn benide yasaklarlar şimdi -tatlicadiarzu-

aynen ya heh:))

zaten ben 2010 nisan anneleri açılalı beri bu kızdan başkasıbnı göremedim her yerde çıkıntı delirecem yaaaaaaaaaaaaaaklava:
gitmiş bir dünya test yazmış oraya başka yapılcak varmı die soruyo doktor istemeden komik yaa

ay heryerde oluyo böle bi tane heralde
buraya da dadanmıştı ya bi tane:)
kulaklarını çınlatalım o kızın da şenayın da:)

:lepi::lepi:
hehe aynen yaa
dağdan gelmiş bağdakini kovuyo hesaabı
hadi ordan hadi hadi (kimin repliğiydi bu yaa)):))

slm kızlar hepinizin ramazanı hayırlı olsun niyetli olanlarında allah kabul etsin ben tutamıyorum sütüm çok zor yetiyor unutmadan yeni açılan sitenin kapanmasına üzüldüm burdan yapmaya devam ederseniz sevinirim

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
bursasu, arve_86, burcu_arda, chveneburi, elavinya, galatea79, gulshenidil, sinemsin2811

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…